Şimdi Ara

ds4,ds5 ya da 3008 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık 10 yıldır sıfır aldığım 2004 307xt benzinli otomatik araç sahibiyim araçımı hem yenilemek hemde yakıt açısından değiştirmeyi düşünüyorum sizce hangi modeli seçmeliyim ? bütçe en fazla 60-65 bin 2 el almayı düşünüyorum düşündüğüm modeller ise ; citroen ds4-ds5 1.6d sport full modelleri 3008 de ise allure olacak. sizce ne yapmalıyım?

• obenturkcan kullanıcısına yanıt
    borç para bulmalıısn (ds5 için)
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

borç para bulmalıısn (ds5 için)
    haklısın ama su an bile 72 falan bulunuyor ayrıca ocak ayında 2012 modeller daha aşagı gelir zaten tutulan bir araç değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: obenturkcan

haklısın ama su an bile 72 falan bulunuyor ayrıca ocak ayında 2012 modeller daha aşagı gelir zaten tutulan bir araç değil

Alıntıları Göster
    ds5 'in arka camları açılmıyo bildiğim kadarıyla ds4 'ü bilmiyorum
    3008 veya ds4 arasında tercih yapılabilir
  • obenturkcan kullanıcısına yanıt
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-ds5-en-full-paket-plus-serit-takip-sistemi-plus-elektirikli-koltuk-176162428/detay

hatasız olduğunu iddia ediyo ama ilanında çoğul konuşmuş bu adam galerici olabilir

DS5 çok farklı bi araç ben kesinlikle DS5 derim.
    Otomotik bakıyo gibisin ama eğer DS4 e bakıyosan o paraya BMW 116d lere de bak, DS4 DS5 kadar albenisi olan bi araç değil, en azından BMW ye binmiş olursun ve elinden çıkarması çok daha rahat olur....

• Belki cok kucuk bir sebep ama o büyüklükte 5 kapili bir arac olacak ancak arka camlar açılmayacak . DS4 ü elerdim ben .
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Belki cok kucuk bir sebep ama o büyüklükte 5 kapili bir arac olacak ancak arka camlar açılmayacak . DS4 ü elerdim ben .
    arka camları açılmayan ds4 bmw ye gelince benim aracımı değiştirmemdeki amaç benzinli olması zaten
  • quote:

arka camları açılmayan ds4 bmw ye gelince benim aracımı değiştirmemdeki amaç benzinli olması zaten

Alıntıları Göster
    yok 116d ler ztn dizel
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ilk-sahibinden-hatasiz-boyasiz-kazasiz-orjinal-temiz-1.16-175149536/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: he_man

yok 116d ler ztn dizel
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ilk-sahibinden-hatasiz-boyasiz-kazasiz-orjinal-temiz-1.16-175149536/detay

Alıntıları Göster
    sıkıntı şu hata benim mutlaka otomatik almalıyım eşim kullanamıyor:))

• quote:

Alıntıları Göster
    Yarı otomatik ve tam otomatiği peşi sıra test etmeden araç almayın hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Alıntıları Göster
    o fiyatlarda başka seçeneklerde olabilir.
    Opel insignia,vw passat gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Alıntıları Göster
    benim araç tam otomatik triptronik olan 3008 2013 model olanının dizel auto 6r sini ve 2008 i test ettim fazla sıkıntı yok zaten önemli olan benim için az yakması yani kabul edilebilir vites geçişlerindeki yığılma benim açımdan burada benim için sıkıntı çektiğim 2 el ds 4 yada ds5 ya da 3008 e bu kadar para verilirmi verilirse kaç km de almalıyım kafamı karıştıran mevzular bunlar ayrıca peugeottan memnunum yani alman takıntım yok bence peugeot fiyat performans açısından iyi düzeyde ama citroeni bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: freshizmir

o fiyatlarda başka seçeneklerde olabilir.
    Opel insignia,vw passat gibi.

dizel olup otomatik olan vw var seçenek olarak fakat 2 eli çok para yani ben 60-65 bine anca 2010-2011 model,kilometresi fazla ve full olmayan bir araç alırım bu da sıkıntı
  • peugeot hakkinda dusunduklerinizi citroen hakkinda da dusunmelisiniz. Ayni motor ayni sanziman* sonucta. f/p araclaridir ikisi de. Eger alabiliyorsaniz kesinlikle ds5. Apayri bir dunya. Ic tasarim olsun dis tasarim olsun kesinlikle cag otesi.
    Eger alamiyorsaniz 3008 tercih edilir. Hem donanim olarak girtlak dolusu, hem de yuksek olusuyla esinizin hosuna gidecek bir tercih olur.

*auto6r ile mcp
  • quote:

Alıntıları Göster
    3008 veya c4..
    diğerleri macera
  • quote:

Orijinalden alıntı: trust06

3008 veya c4..
    diğerleri macera

Alıntıları Göster
    bu tür araçlarda 2 el alırken dikkat etmem gerekenler(dizel otomatik kaç km model yılı nereden almalıyım vs.) nelerdir sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: trust06

3008 veya c4..
    diğerleri macera

Alıntıları Göster
    Verdiğiiz bütçe ve araçlar arasından en mantıklı olanı DS4 yanına bir de Megane 3 gt-line eklerdim yerinizde olsam.

Golf 1.6TDİ bulabilirsiniz tabi manuel olmak şartıyla.

VW Jetta 1.6TDİ olabilir.Ama bu iki aracı da 2.eli pahalı araçlar yani almak çokta mantıklı değil.

Leon arayabilirsiniz TDİ DSG Led vs. ile.

Bir de D sınıfı dizeller var.Skoda SuperB,Pug 508,Cİtroen C5 ve Latitude gibi araçlar.Bakmanızı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetnavruz

ds5 'in arka camları açılmıyo bildiğim kadarıyla ds4 'ü bilmiyorum
    3008 veya ds4 arasında tercih yapılabilir

tam tersi hocam ds4 arka camlar açılmıyor. ds5 açılır
  • quote:

arkadaşlar yaklaşık 10 yıldır sıfır aldığım 2004 307xt benzinli otomatik araç sahibiyim araçımı hem yenilemek hemde yakıt açısından değiştirmeyi düşünüyorum sizce hangi modeli seçmeliyim ? bütçe en fazla 60-65 bin 2 el almayı düşünüyorum düşündüğüm modeller ise ; citroen ds4-ds5 1.6d sport full modelleri 3008 de ise allure olacak. sizce ne yapmalıyım?

60-65e ds5 bul 2 düzine al. bulamazsın o fiyata ayrıca senin için konfor önemliyse ds4-ds5 ele bağımsız süspansiyon değil, torsiyon çubuğu var ikisinde de.

3008i bilmiyorum açıkcası.
  • kaanbaskut kullanıcısına yanıt
    koskoca ds serisi torsiyon mu kullaniyormus cidden? Hayal kirikligina ugradim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.