Şimdi Ara

ds4,ds5 ya da 3008 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vidanj

koskoca ds serisi torsiyon mu kullaniyormus cidden? Hayal kirikligina ugradim

malesef öyle ama benim şu an kullandığım 307 de aynı ben pek rahatsızlık duymuyorum :))
  • obenturkcan kullanıcısına yanıt
    508 i düşünmemişsin neden ?
  • quote:

c5deki air süspansiyondan aşırı memnun kalıp ds5 düşünen herkes aynı şeyi yaşıyor.

ds4 gene neyse ama ds5de torsiyon çubuğu gerçekten hayal kırıcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: obenturkcan

quote:

malesef öyle ama benim şu an kullandığım 307 de aynı ben pek rahatsızlık duymuyorum :))

genede sonuçta yeni araç alacaksınız daha yüksek beklentileriniz var aldığınız araçtan farkı olmayacak olsa almazsınız zaten :)

torsiyon çubuğunun pek çok eksisi var bir düşünün derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

508 i inceledim iç tasarım ve dış tasarım olarak pek hoşuma gitmedi 407 gördükten sonra :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: obenturkcan

quote:

Orijinalden alıntı: he_man

508 i inceledim iç tasarım ve dış tasarım olarak pek hoşuma gitmedi 407 gördükten sonra :)

haklısınız ds4 f/p olarak okama bir sürü eksisi de var dediğim gibi amacım 60-65 alabileceğim en modelli,otomatik, az km li,dış görünüş olarak güzel olan ve dolu bir araç satın alabilmek.
  • Eşinizde kullanacaksa 3008 den şaşmayın.
    2011 allure kullanıyor eşim çok memnun.
    Bir bayan için Ds5 bilemedim ds4 sıradan
    Zaten kendisi kullandığında 3008 i seçecektir.
    Şayet daha 19.000 de ama can sıkıcı bir durum yok markaya karşı ön yargı var.
    Satacağımız zaman alacak kişi çok şanslı olacak 3 yaşında ama sıfır gibi almış gibi olacak.
    Hele bölmesiz cam tavanı çok zevkli özellikle 3 yaşında ki kızımız çok seviyor.
    Benim focusum a binmek istemiyor mecbur olmadıkça

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLKKVK

Eşinizde kullanacaksa 3008 den şaşmayın.
    2011 allure kullanıyor eşim çok memnun.
    Bir bayan için Ds5 bilemedim ds4 sıradan
    Zaten kendisi kullandığında 3008 i seçecektir.
    Şayet daha 19.000 de ama can sıkıcı bir durum yok markaya karşı ön yargı var.
    Satacağımız zaman alacak kişi çok şanslı olacak 3 yaşında ama sıfır gibi almış gibi olacak.
    Hele bölmesiz cam tavanı çok zevkli özellikle 3 yaşında ki kızımız çok seviyor.
    Benim focusum a binmek istemiyor mecbur olmadıkça

ben 2014 model yeni kasasını test ettim eşim ve kızımda yanımdaydı çok beğendiler fakat sorun şu sıfırına o kadar para vermem 2 el alabilirim düşük kilometre olanlarıda 2012-2014 modelleri fiyatlarıda 70-80 arası eşimde o kadar para vermeyelim dediği için hani ds4 60 falan alıyım diye düşündüm.

• obenturkcan kullanıcısına yanıt
    60 bin lere yokmu 30 binlerde 2011 2012 model allure
    Ben çok mu geride kaldım acaba fiyatlarda.
    Sene sonunu mu bekleseniz kampanyalar başlayınca değiştirmek isteyenler olacaktır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam DS4 çok güzel bir araç ama arka camlarının açılması büyük bir dezavantaj sizin için problem değilse tercih edin. DS5 bulmak çok zor o fiyata. 3008 makyajla güzelleşti makyajsızlarının tipini beğenmiyorum ben. Ayrıca C4 Exclusive olanlarada bakın.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-istanbul-reis-opel-den-c4-1.6-hdi-at-exclusive-boyasiz-hatasiz-174879997/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2013-model-c-4-1.6-hdi-exclusive-otomatik-vites-4.000-km-de-174443631/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: SLKKVK

60 bin lere yokmu 30 binlerde 2011 2012 model allure
    Ben çok mu geride kaldım acaba fiyatlarda.
    Sene sonunu mu bekleseniz kampanyalar başlayınca değiştirmek isteyenler olacaktır

hocam var elbet ama taktir edersin araç dizel 2010-2011 modellerinin km si fazla oluyor başımıza dert açmayalım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Hocam DS4 çok güzel bir araç ama arka camlarının açılması büyük bir dezavantaj sizin için problem değilse tercih edin. DS5 bulmak çok zor o fiyata. 3008 makyajla güzelleşti makyajsızlarının tipini beğenmiyorum ben. Ayrıca C4 Exclusive olanlarada bakın.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-istanbul-reis-opel-den-c4-1.6-hdi-at-exclusive-boyasiz-hatasiz-174879997/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2013-model-c-4-1.6-hdi-exclusive-otomatik-vites-4.000-km-de-174443631/detay

ben aracımı yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum inanırmısınız arka camını 1-2 kere açmışımdır zaten arka taraf beni hiç ilgilendirmiyor:)) şimdi normal c4 ler hoşuma pek girmiyor dış görünüş olarak ds4 ler albenili araçlar dikkat çekici ve spor dikkat ederseniz 3008 de aynı dikkat çekici zaten 3008 de yeni kasayı görünce eski kasayı pek beğenmez oldum bu da başka bir sorun benim için:))

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.