Bildirim
dsamart mı dijitürkmü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşım ben sana D-Smart öneririm. Aynı parayı ödeyerekten neden bedava'dan d-smart izlemek istemezsin ki? Herkes ister. Ben D-Smart NET Çalışanıyım. Eğer geçmeyi düşünürsen 212 - 510 03 47 den ararsan MELİH'le görüşmek istiyorum dersen yardımcı olabilirim, teşekkürler. -
superonline dende aradılar onlarda tel ve internet 64 tl dediler ve buna 24 ay tahadüt 16 mgb. -
Her firmanın kampanyası farklı açılardan bakınca güzeldir. Şimdi önemli olan senin ne talep ettiğin. Hangi kampanya senin için uygun ? Bunu düşünerekten ve aklına yatan firma ile devam etmelisin :) Zorla D-Smart satışı yapamayız kesinlikle. Ben kendi önerimi paylaşıyorum sadece dostum. Düşünürsen yardımcı olurum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X