Şimdi Ara

Uydu alıcısından , RTL kanalını nasıl izleyebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , ben uydu alıcısından RTL kanalını izlemek istiyorum , Formula 1 için , malum F1 i Tivibu aldı , bende zırt bırt Türkiye'deki yayın haklarının her sene değişmesinden sıkıldım bir d smart bir tivibu vs falan onun için uydu alıcısından RTL kanalını izlemek istiyorum Almanca ama sorun değil , arkadaşlar şimdi bu konuda yardım eder misiniz , şimdi d smartın uydu alıcısını kullanıyorum onu kullanmayıp bir tane yeni uydu alıcısı mı almamız lazım , ve tek çanak anten kullanıyoruz , bu bir sorun olur mu , nasıl izleyebiliriz arkadaşlar RTL yi lütfen yardım edin

• Al bi humax filbox cihazı tak Türksata iZle.(249 tl 1 yıl) Eger kullandığım tv dahili uydu alıcılı ise (cı+) Ozaman modül alıp izleyebilirsin (149 tl)

Detaylar google da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lene -- 20 Mart 2015; 21:59:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Al bi humax filbox cihazı tak Türksata iZle.(249 tl 1 yıl) Eger kullandığım tv dahili uydu alıcılı ise (cı+) Ozaman modül alıp izleyebilirsin (149 tl)

Detaylar google da.

yani türksattan RTL izlene biliniyor mu , şifre falan istermi biss falan ne yapacağız bu konuları hiç bilmiyorum ve 249 tl 1 yıl derken ne demek bu anlamadım cihaz mı 249 tl yoksa yıllık 249 tl mi
  • teksaslıkowboy kullanıcısına yanıt
    RTL SD Kanalı TÜRKSAT Fİlbox platformunda yayın yapıyor.kanal Irdeto 2 ile şifrelidir,sadece yasal yolla izleyebilirsiniz.
    249 TL Humax HD cihaz bedelidir.(kutuyu alıp aktivasyon yaptırıp izlebilirsin 1yıl fatura matura yok ben kullanıyorum memnunum.
    http://www.filbox.gen.tr/

www.flysat.com/filbox.php bu fiyata bu kanalların hepsini izleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lene -- 20 Mart 2015; 22:40:45 >
  • quote:

RTL SD Kanalı TÜRKSAT Fİlbox platformunda yayın yapıyor.kanal Irdeto 2 ile şifrelidir,sadece yasal yolla izleyebilirsiniz.
    249 TL Humax HD cihaz bedelidir.(kutuyu alıp aktivasyon yaptırıp izlebilirsin 1yıl fatura matura yok ben kullanıyorum memnunum.
    http://www.filbox.gen.tr/

www.flysat.com/filbox.php bu fiyata bu kanalların hepsini izleyebilirsiniz.

hocam yorumun için teşekkür ederim bu iyiymiş bak , peki hocam bir kaç sorum olacak peki 1 yıl fatura olayı yok , peki 1 yıl sonra nasıl ödeyeceğiz yenileyeceğiz , ve cihazı 249 tl ye aldık sonra aldıktan sonra 1 yıllık ücreti ödeyecek miyiz , ve hocam RTL kanalı hd mi

• 1 yıl sonra zaten mhz arar uygun teklif verir merak etme.(ödeme ya bayiden olur yada kredi kartı ile)
    249 TL ödeyince linkteki Kanalları 1 yıl izleyebilirsiniz sorun yok)
    RTL şuan için SD maalesef ama belki HD si gelebilir belli olmaz.
    Dil almanca ama yine hiç yoktan iyidir.

• Sadece RTL icin platform uyesi olmak gereksiz. Yeni bir canak alarak Astra uydusu uzerinden izleyebilirsiniz. Bircok kaliteli Alman kanali ucretsiz yayin yapiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinser

Sadece RTL icin platform uyesi olmak gereksiz. Yeni bir canak alarak Astra uydusu uzerinden izleyebilirsiniz. Bircok kaliteli Alman kanali ucretsiz yayin yapiyor.

yani bende işte aslında onu diyordum dışarıdan bir tane hd uydu alıcısı alıp hd olarak RTL yi nasıl izlerim diyordum , yani tek çanak ile mümkün mü acaba
  • quote:

1 yıl sonra zaten mhz arar uygun teklif verir merak etme.(ödeme ya bayiden olur yada kredi kartı ile)
    249 TL ödeyince linkteki Kanalları 1 yıl izleyebilirsiniz sorun yok)
    RTL şuan için SD maalesef ama belki HD si gelebilir belli olmaz.
    Dil almanca ama yine hiç yoktan iyidir.

hocam peki sd yayının kalitesi nasıl 480p mi , sitesinden baktığım zaman RTL yi HD gösteriyordu
  • teksaslıkowboy kullanıcısına yanıt
    Formatı bilmiyorum standart sd yayın işte.
    HD yayın sadece astrada var ama şifreli.
    Mevcut uydu alıcın varsa Filbox alma.
    Tak bi çanak astraya izle. Yapamazsan çagir usta taş çatlasa 100tl gider. Karar sizin.

• quote:

Formatı bilmiyorum standart sd yayın işte.
    HD yayın sadece astrada var ama şifreli.
    Mevcut uydu alıcın varsa Filbox alma.
    Tak bi çanak astraya izle. Yapamazsan çagir usta taş çatlasa 100tl gider. Karar sizin.

aynen bende öyle diyordum zaten bir tane uydu alıcından izlemek istiyorum ama bir tane çanak yeterli olur mu acaba
  • Su anda kullandiginiz canak antenin yanina yeni bir canak anten daha takmaniz gerekiyor. Tek bir uydu alicisiyla hem astra hem türksat uydusunu izleyebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her zaman diyorum avrupa kanalları daha iyi diye üstad istersen sopcast,acestreamdan izliyebilrisn
  • bende dsmart var ve cift canak kullanıyorum hotbird canagı astraya cevirsem dsmarttan rtl izleyebilirmiyim veya evde botech hd cihaz var bunumu bağlayayım

ustadların fikrini nedir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.