Şimdi Ara

DSG değişimi nedeniyle 43 000 TL HASAR KAYDI YUHH (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alttan hasar almış olabilir
  • Cüneyt ARKIN'ın bir repliği geldi aklıma ve okurken lütfen o eski Türk sinemasında ki sesi ile okuyup canlandırın..

Yalan söylüyorsun, yalan, yalan. Bana gerçeği söyle.. Ve şııırank diye bir tokat sesi..
  • şüpheli, 43 bine şanzıman mı olur bu bir yere gömdü arabayı , şimdide şanzıman diye kakalıyor işte .
  • şanzuman arızası kaskoya girmez,ama açılım paketinde mardine özel her türlü arıza da kasko kapsamında:))
  • slm06 S kullanıcısına yanıt
    ben anlamadım bu işi

su almış olabilir o zaman.

kasko değiştirmez arızayı.

edit: benim arabayı satsan 43 bin anca ediyo bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ancakveancak -- 1 Ekim 2013; 14:10:22 >
  • Bir ihtimalde şu olabilir adam cahildir aracin hiç kazsı yoktur dsg şanzıman arizasindan yetkili serviste garantili değişmiştir

bu garibimde hasar sorgulama da çıkacak saniyodur böyle aciklama yapmiştir ..
  • İnanması Zor Çılgıncaaaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyus

Bir ihtimalde şu olabilir adam cahildir aracin hiç kazsı yoktur dsg şanzıman arizasindan yetkili serviste garantili değişmiştir

bu garibimde hasar sorgulama da çıkacak saniyodur böyle aciklama yapmiştir ..

yok daha neler

Romanda yazsaydın bari
  • Her 10 bin km de değişse, normal aslında

Malum dsg boru değil
  • Belki biri yer diye şansını denemek istemiş.
  • 43.000 lira sadece şanzıman değildir
    Hasar kaydı olduğuna göre demekki şanzımanı da parçalayacak bir kaza yapmış öyle bir kazada da en az bir şanzıman parası daha ödenmesi gerekiyor..
    Özellikleri de yazmakla bitmiyormuş bak hele
  • Aracın altını vurduysa sağlam kanırttıysa olabilir belki ? bu gün başka bir konuyada yazmıştım boyazsız,değişensiz jetta ilanı gördüm fiyatıda piyasaya göre çok aşırı uygundu adamı aradım görüştük servise götürücem dediğimde anlattı durumu, gece kaldırım alçak çiçeklik tarzı bir yere girmiş kaportada hiç boya değişen yok ama aracın altı baya hasar aldı demişti.
  • Tabiki de yalandır büyük ihtimal , ben söyleyeyimde ya tutarsa hesabına gitmiştir aklı o akıla uyupta o aracı alan olur söyleyeyim.
  • saçma olmuş bi önceki aracım da 30bn km de full kaskolu iken dsg arızalandı servise götürdük eksper çağırdık o bu şu derken ki yapacak bişey yok 6 bin tl bayıldık ki buda hiç bir yerde görünmüyor yapan servis hariç... 43bin tl şanzumansa alsın şanzumanı kalanı 27bine satsın saçmalık olmuş ki ne saçmalık
  • bizde audi a.4 2,7 tdi vardı 113.000 de dsg arızası verdi arac garantı kapsamında sıfır sanzıman geldi değişti sadece şanzıman fiyatı 25.000 tl idi işçilik hariç bilginize....
  • Araç 4x4 olduğu için transfer kutusu var, ayrıca kaskoda gözükecekse hasar olmalı ki bu da şaft, diferansiyel değişimine sebep olmuş olabilir. Yani bence kısmen doğru ancak eksik bir açıklama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SORuSORmA

bizde audi a.4 2,7 tdi vardı 113.000 de dsg arızası verdi arac garantı kapsamında sıfır sanzıman geldi değişti sadece şanzıman fiyatı 25.000 tl idi işçilik hariç bilginize....

Yuh be kardeşim nereyebaksam DSG arızası.Azımsanamayacak sayıda DSG arızası yaşanlar olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.