Şimdi Ara

DSG değişimi nedeniyle 43 000 TL HASAR KAYDI YUHH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bgs0 kullanıcısına yanıt
    bence yalan , ama detaylı biligisi olan arkadaşlar aydınlatır bizi
  • Alıcı sanzımana bakmaz hasar fiyatına bakar :) ve bu fiyat bu araba ya gore fazla gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zekice [Kunye=]
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Alıcı sanzımana bakmaz hasar fiyatına bakar :) ve bu fiyat bu araba ya gore fazla gibi.

Aynen zaten araç fiyatı aşırı pahalı.VW sanmış aracı garibim
  • alana mı acıyayım, satana mı...
  • aslında şanzıman olarak fazla söylediğini sanmıyorum yedek parçacı olarak
    üzerinde ya zf yada miasan dı galiba bu 2 şanz. biri vardır şöyle bi örnek vereyim
    porsche cayenne 3.2 v6 vardı arkadaşımda halada var şanzımanına fiyat olarak yenisi tam 70bin tl
    dendi porsche servisinde sadece bi dişli için 8bin tl istediler ama ilandaki araçta 70000 tl etmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben inandım gibi araç kazasız değiştirilmemiş görülüyor resimlerde edermi eder.
  • Açıklamadan bir alıntı daha!
    "ÖZELLİKLERİ O KADAR ÇOK Kİ YAZMAKLA BİTMEZ"
  • quote:

Orijinalden alıntı: matematikcimm

Açıklamadan bir alıntı daha!
    "ÖZELLİKLERİ O KADAR ÇOK Kİ YAZMAKLA BİTMEZ"

Sen bir basla bakalim demek lazim

• Şanzıman nasıl kaskoya giriyor kaza yoksa eğer. Ve kazadadır ki bu sadece şanzıman hasar görmüş.
    Bir şanzıman 43.000 tl olur mu. Tamamen yalan.
    Araçla orta refüje falan girip komple altını dağıtmış olabilir.
    43.000 tl hasar kaydı içinde 10.000 tl şanzıman bedelidir olsa olsa.
  • Fake ilanlardan biri bence.

• O değilde nasıl bir direksiyon simididir o ..
    Aklı başında biri o hasarla o aracı almaz zaten..
  • Adamı arayıp 69 olurmu diyesim geldi :)))

• Makine 4*4 şanzıman fiyatı doğrudur ama kaskodan yapıldıysa kesin alttan vurmuştur biryere...
  • Size garip geliyor ama, düşük maliyetli Subaru CVT şanzıman fiyatı: 23.000TL. Volvo otomatik şanzıman fiyatı: 9000 Euro. Yanlış bilmiyorsam VW mekatroniği 14.000TL falan. Geri kalanı da sıralı şanzıman işte. heralde bir 10.000 de o vardır. Bence kompil şanzıman DSG'de 30 civarıdır. Araç 4 çeker olduğuna göre kuyruklu şanzımandan bahsediyoruz. Mutlaka daha pahalıdır. 40'a yaklaşıyor olabilir.

Kaskoya giren şanzıman değişimi de iyiymiş. Arabanın kazasız olma ihtimali pek yok. Sadece şanzımana zarar verecek bir kaza da çok çok zor ihtimal.
  • şanzımana hasar geldiyse ön taraf komple yapılmış demektir.

şanzımanın kendisi 16.000 tl

işçiliğide 3.000 tl eder tahminimce

yani geri kalanı ön tarafta ki hasar.
  • ancakveancak kullanıcısına yanıt
    Abi eleman kaza boya değişen yok yazmış, kaza darbe olmadan şanzıman arızasını sigorta yada kasko ödemez benim bildiğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

Size garip geliyor ama, düşük maliyetli Subaru CVT şanzıman fiyatı: 23.000TL. Volvo otomatik şanzıman fiyatı: 9000 Euro. Yanlış bilmiyorsam VW mekatroniği 14.000TL falan. Geri kalanı da sıralı şanzıman işte. heralde bir 10.000 de o vardır. Bence kompil şanzıman DSG'de 30 civarıdır. Araç 4 çeker olduğuna göre kuyruklu şanzımandan bahsediyoruz. Mutlaka daha pahalıdır. 40'a yaklaşıyor olabilir.

Kaskoya giren şanzıman değişimi de iyiymiş. Arabanın kazasız olma ihtimali pek yok. Sadece şanzımana zarar verecek bir kaza da çok çok zor ihtimal.

Bazen çok para harcıyorum gibi geliyor modifiye işine ama bu mesajları görünce ferahlıyorum psikolojime iyi geliyor

• açıklamada eksik bir cümle olmalı şanzımanın 43.000TL ederi yok çünkü...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.