Şimdi Ara

DSG isinma sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
2.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hazan

Iyi de yogun trafikte vites kutusunun isinmasi dogal. Bir sure n de veya imkan varsa sagda durup beklemelisiniz. Hemen bok atma yarisina baslamis herkes

Bu yazdiklariniz size mantıklı geliyor mu? Bu durumda düz vites almak daha mantıklı değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • entelim kullanıcısına yanıt
    Bolgem biraz genis oldugu icin surekli seyahat ediyorum. 16 ay kadar bir zamanda bu km oldu.Dedigim gibi su ana kadar cok memnundum,herhangi bir sorun yasamamistim.Bakalim su an sorun vermiyor, bayram sonrasinda 75.000 bakimina gidecegim.Bakim sonrasinda bakalim tekrar verecek mi ayni sorunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperdgal -- 19 Eylül 2015; 17:00:55 >
  • Otomatik şanzımanı şehir içi yoğun trafikye kullanamayacaksak zaten otomatik almanın anlamı yok. Uzun yolda dsg yi ne yapalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre-45 E kullanıcısına yanıt
    Benim Eski Fluencede de 110,000 kmye kadar yarı otomatik şanzıman 3 defa servise gitmiş idi.

• dogusun elinde millet inim inim inlerken szin kalkip servisler olumlu yaklasiyor demeniz tartismasiz fanboyluktur.ayica dsg nin kullanim tarzinizla alakasi ilgisi yok.bugun arac yukluyken veya sollamaya cikarken rampalarda sanzimani ele alma ihtimaliniz cok yuksek.sanzimana yuk bindigi anda ariza yapma ihtimali doguyor.cunku ana problem isinma ve nem.nasil kullanirsan kullan hava sicaksa ve ozellikle nemliyse elinin altindaki sey saatli bombayken kalkipta yok servisler iyi yaklasmis yok boyle kullan soyle kullan demek insanlara el altindan bu rezilligi onermektir.

• _SkiP_ kullanıcısına yanıt
    Ben DSG nin sorunlu olduğunu biliyorum zaten yazımda belirtmişim firmayı da ayıplamışım fakat buna rağmen bu sefer fanboylukla itham ediyorsunuz zaten faybonluk konusunda da neyin faybonluğunu yapacağımın hesabını size vermek zorunda değilim . Benim derdim sizin bana yalancı ithamında bulunmanız . Siz bir şeyi okumadan anlamadan yorum yapıyorsunuz. Ondan size keyifli forumlar . Sizden tek ricam benim keyfimi bozmayın zaten isteseniz de yapamazsınız .
  • 16 ayda 72.000 ayda 4500km, ben 1 ayda düğünler yüzünden 5000km yapmıştım araba sürmekten bıktım, sürekli olsa hiç çekemem
  • quote:

Iyi de yogun trafikte vites kutusunun isinmasi dogal. Bir sure n de veya imkan varsa sagda durup beklemelisiniz. Hemen bok atma yarisina baslamis herkes

Haklısınız,yollara DSG dinlenme tesisleri açmalı,soğuk ayran ikram edilmeli,dsg müşterilerinden iyi para kazanılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-A-S

quote:

Haklısınız,yollara DSG dinlenme tesisleri açmalı,soğuk ayran ikram edilmeli,dsg müşterilerinden iyi para kazanılır

Yarıldım resmen

• 200ugececekaga kullanıcısına yanıt
    Sallamayın lütfen. DSG ayak frende iken kavrama durumda değildir.

DSG ile yoğun trafiğe girecekseniz manuel'e alın aracı. Sürekli 1-2 yaptığı için ısınır. Ayrıca, yokuş çıkacaksanız veya yokuşta kalkacaksanız da manuel'e alarak kalkış yapın
  • Doğru . Ayak frende iken kavramada durmuyor . Fakat frene sıkı bir şekilde basmazsanız yarım kavramaya geçiyor . DSG aracınız varsa deneyebilirsiniz . Yarım kavrama durumuna geçtiğini motor devrinden anlayabilirsiniz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTOFAN -- 19 Eylül 2015; 19:15:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DNZ_84

Imzamdaki Mercedes E200 CDI, sirket araci, 2009 model ve 360 bine yaklasti su anda.. Sirket araclari icin normal.

2009 model E200 cdi. Yurtdışındasınız sanırım.

• m_alpay kullanıcısına yanıt
    Evet Finlandiya'dayım.
    Türkiye'de sanırım E220'den başlıyor CDI ailesi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RONNIE

quote:

Bu yazdiklariniz size mantıklı geliyor mu? Bu durumda düz vites almak daha mantıklı değil mi?

Size mantıklı gelmeyen kısmı neresi? İhtiyaca hatta keyfe göre otomatik veya düz vitesli araba alınabilir. Yoğun dur kalklı trafiklerde ise otomatik şanzımanlı araçların vites kutuları ısınabilir hatta bundan kaynaklı göstergelerde uyarı verebilir. Aynı uyarıyı arkadaşımın arabasında geçen hafta nakkaş tepeden köprüye bağlanırken aldık onun aracıda reno fluence

MAS güzel espiri gülümsedim

• quote:

quote:

quote:

Size mantıklı gelmeyen kısmı neresi? İhtiyaca hatta keyfe göre otomatik veya düz vitesli araba alınabilir. Yoğun dur kalklı trafiklerde ise otomatik şanzımanlı araçların vites kutuları ısınabilir hatta bundan kaynaklı göstergelerde uyarı verebilir. Aynı uyarıyı arkadaşımın arabasında geçen hafta nakkaş tepeden köprüye bağlanırken aldık onun aracıda reno fluence

Bugune kadar kullandigim hicbir otomatik viteste boyle bir sey ile karsilasmadim. Dusunsenize esiniz ile yolculukta dortluleri yakip kenarda bekleyecekainiz. Kuaura bakmayinda kullaniciya eziyetten baska birsey degil bu. Sahsen oyle aracim olsa kpinin onunde tutmam uzak bir yere parkederim gordukce asabim bozulmasin diye.

• RONNIE kullanıcısına yanıt
    Tabii ki keşke ısınma uyarısı ile karşılaşmasak hiç bir zaman yada karşılaşmayacağımızı bilsek. Maalesef otomatik araçlarda olası durumlardan biri.
  • gene dsg , arkadaş ne şanzımanmış gün geçmiyor ki konu açılmasın.
  • quote:

quote:

quote:

Bu nasıl mantık anlamadım.. o kadar paralar verilip alınan bir aracı kenara çekip sogumasınımı beklemek gerekiyor cok mantıksız. Ha o zaman manuel bir arabanın da habire hararet yaptıgında kenarda motorun sogumasını beklemekte bunun gibi bişey bunadamı normal demek gerekiyor..

• quote:

Tabii ki keşke ısınma uyarısı ile karşılaşmasak hiç bir zaman yada karşılaşmayacağımızı bilsek. Maalesef otomatik araçlarda olası durumlardan biri.

Bunlarin olmamasi ve duzeltilmesi icin yapilacak is basit. Topluca bir cati altinda birlesip olayin yasal mercilere aktarilmasi. Ama nedense sorun yasayan biri ciktimi ortaya adam yalanci coban muamelesi goruyor. Imzamdaki araci alacagim zaman vw ilanlarina hic bakmadim bile. Tek sebebi dogus oto da degil zaten sonucta servise girmiyecektim, tek sebebi dsg.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mydoneoz1

quote:

quote:

quote:

Bu nasıl mantık anlamadım.. o kadar paralar verilip alınan bir aracı kenara çekip sogumasınımı beklemek gerekiyor cok mantıksız. Ha o zaman manuel bir arabanın da habire hararet yaptıgında kenarda motorun sogumasını beklemekte bunun gibi bişey bunadamı normal demek gerekiyor..

Konunun neresinde habire hararet yapıyor yazıyor ki?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.