Şimdi Ara

DSG Şanzıman (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
67
Favori
133.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
63. Sırada  bugün en iyi #20
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Deep Hypnosis

Evet diyenler olabilir, ancak dediğim gibi ben her türlü belgeyi sunmaya hazırım. Lütfen kimse boş yere marka fanatikliği yapmasın. Her araçta arıza olabilir buna bişey demiyorum, benim gücüme giden Doğuş otonun yaptıkları. Resmen tehdit edildim ve hakarete uğradım ve kendimi fena halde kandırılmış hissediyorum.
    VAG grubu sanırım mesaide, biter bitmez soluğu bu konuda alırlar... Abbbooowww

Öhhömmm !!

DSG ve sorun mu? İlahi siz...

• Made in DHotomobilgenel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep Hypnosis

Mahkemeyi ben açmadım hocam, zaten mahkeme ile uğraşacak ne zamanım ne de fırsatım var. Benzer sorunu yaşayan birinin açtığı bir dava, emsal olması ve bilgi için paylaşıyorum. Ayrıca aracım serviste kalmıştı ve mahkeme süreci uzundu ve araca ihtiyacım vardı. Bu nedenle ücretini ödeyerek yaptırmak zorunda kaldım.
    DSG KÖTÜLEMEYİN ŞAHİN'E BİNİYONUZ SİZ KİMSİNİZ DSG KÖTÜLEYECEKSİNİZ YENİ GOLF 7'DE SORUN ÇÖZÜLDÜ.ARTIK DSG SORUNSUZ.DSG ZATEN SORUNSUZ İNSANLAR KULLANMAYI BİLMİYOR O YÜZDEN ARIZALANIYOR.İNTERNETTE YAZILAN HER ŞEY YALAN.MAHKEMEDE YALAN GERÇEK OLAN DSG.

Edit : Hala İroni yaptığımı anlamayan arkadaşlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorod -- 20 Şubat 2014; 14:16:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonNn_

Made in DHotomobilgenel
    Buralar karışır birazdan.

Yerimizi alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

DSG KÖTÜLEMEYİN ŞAHİN'E BİNİYONUZ SİZ KİMSİNİZ DSG KÖTÜLEYECEKSİNİZ YENİ GOLF 7'DE SORUN ÇÖZÜLDÜ.ARTIK DSG SORUNSUZ.DSG ZATEN SORUNSUZ İNSANLAR KULLANMAYI BİLMİYOR O YÜZDEN ARIZALANIYOR.İNTERNETTE YAZILAN HER ŞEY YALAN.MAHKEMEDE YALAN GERÇEK OLAN DSG.

Edit : Hala İroni yaptığımı anlamayan arkadaşlar var.

Alıntıları Göster
    Doğuş otonun bana imzalattırdığı belge

DSG Şanzıman
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Öncelikle geçmiş olsun. eski konunuzu bilmediğim için soruyorum aracınızın model ve model yılı neydi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

Bunu gercek mi yazdiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

Doğuş otonun bana imzalattırdığı belge

İnanılmaz bir şey
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • umutsirvan kullanıcısına yanıt
    ..NeyzeN.. kullanıcısına yanıt
    Disconnectus_Erectus kullanıcısına yanıt
    bu belge tam bir skandal. nasıl bir ülke burası. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex-kuzey -- 18 Şubat 2014; 16:14:42 >
  • Toygun_ank kullanıcısına yanıt
    EVET HATTA DSG'Yİ ELEŞTİRMEK İÇİN DSG ALIP KULLANIP MAĞDUR OLMAK GEREKİYOR.

Arkadaşlar bunu DSG savunucu arkadaşların yazılarını derleyerek yazdım.İroni falan içermez direk böyle yazıyorlar.Ne kafası yaşıyorlar bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldsalt

Verilen link codwide.com'dan codec performer yüklenmesini istedi. codwide hakkında uyarılar var, link'e bakanlar ne yaptı acaba?

ben sorunsuz indirdim ve açtım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

quote:

Orijinalden alıntı: oldsalt

Verilen link codwide.com'dan codec performer yüklenmesini istedi. codwide hakkında uyarılar var, link'e bakanlar ne yaptı acaba?

ben sorunsuz indirdim ve açtım hocam.

Alıntıları Göster
    Dünyanın neresinde bir firma malını satarken müşteriye böyle bir şey imzalatmaya cesaret edebilir? Aslında kabahat imzalatanda değil, imzalayanda. Bana böyle bir şey imzalatmaya kalkacaklar cıngar çıkar, sanki başka araba yok memlekette alınacak.

Kusura bakmayın ama kendiniz edip kendiniz buluyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ex-kuzey

bu belge tam bir skandal. nasıl bir ülke burası. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Muz cumhuriyeti diyorum inanmıyorlar. Sizce bu tür kuruluşlar bu kağıdı sunma cesaretini kimden alıyorlar? İpucu vereyim: Mhp genel başkanının adı ile aynı. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

Dünyanın neresinde bir firma malını satarken müşteriye böyle bir şey imzalatmaya cesaret edebilir? Aslında kabahat imzalatanda değil, imzalayanda. Bana böyle bir şey imzalatmaya kalkacaklar cıngar çıkar, sanki başka araba yok memlekette alınacak.

yanlis anlamadiysam arkadas indirim olsun die imzalamis bu belgeyi. Yoksa hangi akli basinda insan bunu imzalar..

• Reklam Alanı 400x400

Sahibinden Dsg şanzıman araçları zevkle izleyeceğim...

• quote:

Orijinalden alıntı: manisali0645

quote:

yanlis anlamadiysam arkadas indirim olsun die imzalamis bu belgeyi. Yoksa hangi akli basinda insan bunu imzalar..

Evet indirim almak icin mecburen imzaladim, aksi halde 14.000 tl istediler. Aracimda serviste mahsur kamisti.

• İmzalattırdıkları belgeye bak !!! O belge her şeyi açıklıyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: manisali0645

quote:

Ne için olursa olsun izah edilemez bir durum. "Aman malımın kusurunu kimse duymasın da ben itelemeye devam edeyim" demektir bu alenen.

Doğuş Oto çakallık etmeyi bırakıp garanti konusuna bir kesinlik getirse ne böyle canbazlıklar yapmak zorunda kalır, ne bu kadar eleştirilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Keomaa

İmzalattırdıkları belgeye bak !!! O belge her şeyi açıklıyor zaten.

Tekrar Tekrar okudum. İmzalar falan aleni... Şu başlık çok can sıkacak...

• Yahu doğuş'un ne tıynette bir kuruluş olduğunu biliyoruz eyvallah.

Burada başka bir şey var önemli olan; bu dsg denen alet mühendisliği açısından problemli. Olmamış, becerilememiş bir makine.

Türkiyeyi geç, benim anlamadığım almanya gibi bir ülkede bu aleti nasıl satıyorlar. Orada bu doğuş oto tavırları sökmez, tüketici sahipsiz değil. Peki nasıl oluyor da bu dsg denen, teknik açıdan tam olarak bitmemiş, yapılmamış alet satılabilir.

Bu, bütün testleri yapılmadan bir ilacın piyasaya çıkarılması gibi bir şey.

Siz çok iyi görüntüveren ama 5 ay sonra bozulma ihtimali büyük olan bir plazma tv yi alır mısınız. Peki otomobili niye alıyorsunuz. Almanya'da nasıl satılıyor. Garanti falan demesin kimse. Nasılsa garantisi var diye bozulacağı bilinen bir ürünü almazlar.

Bir garip iş.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.