Şimdi Ara

DSG Şanzıman (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
67
Favori
134.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozr2pkr

Valla onu bunu bılmemde ben etrafımda vw ıle ılgılenen herkese bu sorunları anlatıyorum cunku onların zor duruma dusmelerını ıstemıyorum.
    avrupada bu kadar arıza verebilen şanzımanı satabileceklerine ihtimal vermiyorum.demekki avrupada baska Türkiye de baska şanzıman kullanılıyor ,daha mantıklı bir açıklama bulamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

Selamlar...

Sizce kronik kavrama arızası tork ile mi alakalı?

Bunu kimse bilemez bu forumdan.

Fakat VW'nin 250 tork üzerindeki araçlarında 7-DSG kullanmamasının tek mantıklı sebebi bu.

Yüksek torklu modellerinde ZF şanzıman kullanıyor (Touareg-Amarok)
    2.0 TDI mertebesinde ise 6-DSG kullanıyor.

Bunları herkes biliyor zaten sanırım.

Sorumun sebebi düşük torklu olmasına rağmen 1.4 atmosferik poloda bile bu Ariza bas gösterebiliyor. olmasi.teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 18 Şubat 2014; 19:47:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainmanstern

avrupada bu kadar arıza verebilen şanzımanı satabileceklerine ihtimal vermiyorum.demekki avrupada baska Türkiye de baska şanzıman kullanılıyor ,daha mantıklı bir açıklama bulamıyorum.

Alıntıları Göster
    Beyler şuna yorum atın vv sayfasında paylastım , faceten bakın

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151897597876035&set=o.117196311665573&type=1&theater&notif_t=like

• quote:

Orijinalden alıntı: ex-kuzey

bu belge tam bir skandal. nasıl bir ülke burası. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Hocam direk AİHM ye başvururum ben olsam.

Muz cumhuriyeti mı burası yahu

Hak, hukuk nerde kaldı ? @algebraic

• Skoda octavia düşünüyorduk dsg li olarak ama suan direk vazgeçtim renault edc ye bakalım bide

• quote:

Evet sevgii kardeşim,bu belgeyi öğrenmeye herkesin hakkı vardı.Sen doğru olanı yaptın sana sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Bu uygulama çağ dışı ve barbarlığın dibidir.Artık bu tefecilerden araç alacak olanlar bir daha düşünsün. @by_mercure

Hocam şimdi geldim arkadaşın hamlesini daha geç bekliyordum ama o erkenden şah-mat yapmış... @ex-kuzey
    Size ne hakla böyle bir kağıt imzalatıyorlar bu 10.000 TL neyin cezası?Gerçekleri söylediğiniz için size ne hakla ceza kesiyorlar veya ne gibi hakları varda ceza kesebiliyorlar polis mi bunlar kim oldular saçmalığa bak

• Cesaretinizden dolayi tebrik ederim. Paylaştığınız sözleşme de 10.000 veririm demiş ve imza atmissiniz. Geçerli olmadığına inandığınız icin sanırım paylaştıniz.

• Konu sahibi arkadasa gecmis olsun. İnşallah herşey lehinize olur.
    Şu rezaleti gördükten sonra degil dsg manuelinin yüzüne bile bakmam.
    Böyle rezalet olmaz gerçekten. Gerci olur ya Türkiye'de yaşıyoruz he ya tamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Muz cumhuriyeti mı burası yahu

• Vag grubu islak dsg den kuru kavramali dsgye gectiginden beri otomatik alinmaz manuel alinir demekteyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

57.000 km de servis bakımlı 1.4 tsi 7 dsg aracımın şanzımanı değişti. 14.000 tl civarında şanzıman fiyatı. 5.000 tl vererek güç bela yaptırabildim. İnternet ortamında şikayet yazdım diye beni tehdit etti Doğuş oto. Şanzımanı yaptırıp hemen sattım. Bir daha tövbe Doğuş otonun aracını almam. Hele DSG nin yanına bile yaklaşmam. İsteyene her türlü belgeyi gösterebilirim. Hatta DSG şanzımanın gizli kusurlu olduğu mahkemece ve bilirkişiler tarafından karara bağlanmıştır. Bununla ilgili dökümanların linkini paylaşıyorum İsteyen indirip bakabilir.

Buyrun ilgili mahkeme kararı ve bilirkişi raporları;

http://s3.dosya.tc/server18/uGQjqO/DSG.zip.html

Hocam tüketici haklarına başvurdunuz mu? Böyle büyük olayları çözüme kavusturabilirler mi bilmiyorum ama küçük çaplı sorunlarımızda bugüne kadar çok yardımcı oldular. Sizden kaynaklı bir hata değilse 5bin liranizi da geri alabilirsiniz diye düşünüyorum.

• erkmenson kullanıcısına yanıt
    İçerik silinmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

https://www.facebook.com/vwturkiye de paylaştım fotoyu

Kaldırdılar fotoğrafı. Kaldırın kaldırın. Güneş balçıkla sıvanmaz...
  • Mahkemeye savunma ve bu sözleşmeyi bir avukat hazirlamis belli ki , ancak geçerliliği olmadigini bildikleri halde hangi mantikla yapmislar merak ettim.Zamanasimi olayi da ayni...çok ilginç.

• Anlamak için soruyorum; dava lehinize sonuçlanmadı mı..? 5000TL verip tamir ettirdikten sonra apar topar sattığınızdan bahsetmişsiniz..

Yani haklı bulunmadınız mı..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 18 Şubat 2014; 20:06:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet sevgii kardeşim,bu belgeyi öğrenmeye herkesin hakkı vardı.Sen doğru olanı yaptın sana sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Bu uygulama çağ dışı ve barbarlığın dibidir.Artık bu tefecilerden araç alacak olanlar bir daha düşünsün. @by_mercure

Hocam şimdi geldim arkadaşın hamlesini daha geç bekliyordum ama o erkenden şah-mat yapmış... @ex-kuzey
    Bu vb firmalara cennet bu ülke bunu bilir bunu söylerim..

Baştakilerin sömürüsü yetmiyor ya Alayı tepemizde haram olsun ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cat_power

Anlamak için soruyorum; dava lehinize sonuçlanmadı mı..? 5000TL verip tamir ettirdikten sonra apar topar sattığınızdan bahsetmişsiniz..

Yani haklı bulunmadınız mı..?
    Sildiler fotomu :)
  • quote:

Kalpli halini yollayın belki silmezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

quote:

Kalpli halini yollayın belki silmezler.

• Yandaşlığın getirdiği ayrıcalıklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feindesland -- 18 Şubat 2014; 20:13:20 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.