Şimdi Ara

dsg şanzıman yorumları ve fatura (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
6
Favori
39.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Abi bu adamlara değmez ya,saat oldu 11.Boşver keyfine bak,çekemezler,kendi arabaları en güzelleri bizimkiler en dandikleri.

Ayrıca 2000.mesajımı sana yazıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: renji

Vallahi rezillik fabrikayla görüşüyoruz mekatronik değişince düzelir diyolar değişiyo düzelmiyo şanzımanı değiştirmemek için ellerinden geleni yaptı fabrika 1 ay yattı ikame araç bile vermediler.

Dsgli arabayı bmw 1serisiyle kiyaslayanlari,
    dsgde sorun yok iftira sahtekarlik diye yorum yapanları,
    Golf en iyisidir diye atip tutanlarıda çağıralım buraya şenlensin ortalik.belki sizin zarara yardımları olur ikame arac olsun eft olsun

Gerekli gereksiz benim üstümden iftira atar şekilde yazman ve böyle itham ettikten sonra haklıymış gibi gelip burada laf kalabalığı yapman, seni küçük düşürüyor diyeceğim fakat senin etkilenecek bir durumun kalmamış...

Şimdi gelelim meseleye :) MESELE NE ? Ben dsg'yi savunuyormuşum, ben dsg konusunda olumlu düşünüyormuşum gibi bir saçma İFTİRA :) Benim dsg'yi savunduğum ve önerdiğim bir tane mesaj göster bende sana eyvallah haklısın diyeyim ? Ama gösteremezsen bunun adı ne olacak ?

Bak bu daha 20 gün önce konuya yazdığım mesaj

Listenin üst sınırında yer alan Superb iyi bir alternatif, araç donanım doluluğu ve iç hacim olarak iyi bir noktada... yeni kasası da görsel olarak iyi tabi zevklere bağlı

Tek sıkıntı yada akıl karıştıran şey tabi ki dsg şanzımanı, oda araç kafanıza yatarsa iyi bir garanti seçeneği ile alınabilir.

Tabi ki göstermiş olduğunuz liste üstünden bu alternatifi söylüyorum. Galiba listede onun dışında D segmenti araçta yok

http://forum.donanimhaber.com/m_114378817/f_//tm.htm#114379400 bu da linki girip araştırma yaparsın...

Ben karşımda adam varmış gibi cevabımı verdim, hadi bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: renji

Vallahi rezillik fabrikayla görüşüyoruz mekatronik değişince düzelir diyolar değişiyo düzelmiyo şanzımanı değiştirmemek için ellerinden geleni yaptı fabrika 1 ay yattı ikame araç bile vermediler.

Tamircilerin ilk kuralı ilk önce ucuz parçayı değiştirmektir. Sizin araçta da ucuz parçayı değiştirip denemişler olmayınca el mecbur şanzımanı değiştirmişler.

Hiç ihtiyacım olmadığından bakmadım ama kanunen 15 gün ikame araç vermeleri zorunlu diye aklımda kalmış. İkame araç talebinde bulundunuz mu? Bulunduysanız ne cevap verdiler?

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

Ee yani?bu kardeşimizin durumu ne olacak?sorunsuzdu hani laf eden şizofreniydi,adam benim konuya yazmis adamim sende ac bir sorunsuz desege konusu oraya yazsinlar anlat kaliteyi

hayır şunu anlamadım sen dsg yi neden kendine bukadar dert ettin. Yani insan sahibi bile olmadığı bir şey için niye bukadar konuşur durur çok saçma..

Millet çalışınca emekliliği gelir, dsg düzelince bu arkadaş da emekli olup inzivaya çekilecek. Arkadaş bu 7-DSG sıkıntılı diyoruz zaten seni tatmin etmek için ne gerekiyor shadowgeist, millet arabasından şanzımanı söküp eritsin mi pota ocağında ne istiyorsun anlamıyorum ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=93708382&p=4#93708382
    Vay vay vay.
    Dune kadar dsg sozkonusu oldugunda bu linkteki yorumlari atan vw sevdalisi dostumuz da damlamis.
    Hayirdir busefer girizgâh olarak direkt gercegi söylemişsiniz?demek siz de bu işin gerçekliğini kavramaya başlamış boyunuzun ölçüsünü almışsınız,tebrik ederim
    Alintiladiginiz ve arka ciktiginiz uye dsg sorunludur diyen paranoyaktir,sizofrendir dedi bir iki ay once bu forumun orta yerinde,laf sizede dokunuyor bilesiniz.
    Konumuza dönersek,dsgli arac sahipleriyle sorunum yok,kimsenin parasininda avukati savcısı degilim.
    Ancak birileri cikip sorunsuz,tamir bedava,sorunlu diyen sizofrendir falan diye sutlac pisirirse ağzının payini almalıdır.
    Ve yeni arac alacaklarda sizinde beyanatınızla desteklediğiniz uzre ne alacaklarını bilmelidir.bilgi edinme hakki kutsaldir.
    Sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 27 Şubat 2016; 9:54:01 >

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=114774496&p=2&f=351
    Linkte dsgli arAbanın bmw 1 serisiyle kiyasi,ve sizin ne olacak yani premiummus peh tarzi yorumlariniz mevcuttur.
    Sanırım orada kaarsilastirilan golfun yaninda yazan dsg sizin sorunlu dediginiz dsg oluyor.
    Ozetle,1ay serviste arabası yatip rezil edilen yuzlerce binlerce lira para oddeyen kullanicilari göre gore alenen dsgli arabayi ovmus,premium kompakt araclada karsilastirmissiniz,yanlismi okuduk?
    Dogru okuduysak adama alenen sorunlu ayipli bir mali zf8 gibi bir makineye tercih edebilecegini soylemissiniz.ozaman bu konudaki durumunu açıklamanız gerkiyor.
    Son tahlilde;
    0zur mu dilersiniz,ayıplı degildir cok satiyor laf eden sizodur moduna girip magdura eft veya ikame arac mi gonderirsiniz?
    Premiummus peh demek kolay,icraata bakalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 27 Şubat 2016; 0:27:00 >

• quote:

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=114774496&p=2&f=351
    Linkte dsgli arAbanın bmw 1 serisiyle kiyasi,ve sizin ne olacak yani premiummus peh tarzi yorumlariniz mevcuttur.
    Sanırım orada kaarsilastirilan golfun yaninda yazan dsg sizin sorunlu dediginiz dsg oluyor.
    Ozetle,1ay serviste arabası yatip rezil edilen yuzlerce binlerce lira para oddeyen kullanicilari göre gore alenen dsgli arabayi ovmus,premium kompakt araclada karsilastirmissiniz,yanlismi okuduk?
    Dogru okuduysak adama alenen sorunlu ayipli bir mali zf8 gibi bir makineye tercih edebilecegini soylemissiniz.ozaman bu konudaki durumunu açıklamanız gerkiyor.
    Son tahlilde;
    0zur mu dilersiniz,ayıplı degildir cok satiyor laf eden sizodur moduna girip magdura eft veya ikame arac mi gonderirsiniz?
    Premiummus peh demek kolay,icraata bakalim

Ben o konuda yazdıklarımı buraya daha net şekilde yazarım, bmw premium algısını hissettirdiği araçlar 5 serisinden başlar. 1 serisi bu algıyı hissettirecek çok az özelliğe sahip, 1 serisi kullanmış biri olarak bunu söylüyorum.

O konuda golf ile kıyaslandığında iç mekan rahatlığı ve konfor dışında bmw 1 serisi üstün dedim zaten...

Gelelim dsg konusuna ben konuda dsg övgüsü yada dsg sorunsuz lafı göremiyorum.

Şimdi geleyim ozurdileme konusuna, sen kimsin ? :) benim konuda yada bu forumda kimseye özürlük lafim vs olmaz zatende sen kimsin hayırdır ? Forumdan ibaret dünyanla gerçeği ve sınırlarını karıştırma, haddini bil

• 1serisi konusunu cbascan dostumuz aciklamis cevabini vermişti.koydugum fotograflarda tatmin etmediyse yapacakk sey yok.
    Ben haddimi bilmeyen laflar etmem bu forumda,ama orada karsilastiririz ! golf! diyerek dsgye cit çıkarmazken burda 1serisi ustundur dsg de arizali bir sanzimandir gercegini bir üyemize kabullendirmenin haklı mutluluğunu yaşıyorum,darısı diğer konudaki tekzip mesajınıza diyelim,üyeye önerme kolay,gerçeği kabullenmektir esas mesele.
    Simdi konumuza donersek,dsgli araç onerip sonra sorunludur diyen ben miyim?
    Demekki naapmiycakmisiz,millete ayipli mal onerip yuzumuze vurulunca yok ben oyle demedimlere girmeyecekmişiz
    Diğer arkadaşımızdan da halen açıklama beklemekteyim:
    quote:

Orijinalden alıntı: Duratec
    Dsg sorunu çözüldü dsg ye sorunlu diyen paranoyak şizofrendir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 27 Şubat 2016; 9:52:00 >

• quote:

1serisi konusunu cbascan dostumuz aciklamis cevabini vermişti.koydugum fotograflarda tatmin etmediyse yapacakk sey yok.Ben haddimi bilmeyen laflar etmem bu forumda,ama orada karsilastiririz yeaa golf yeaa deyip dsgye cit çıkarmazken burda 1serisi ustundur dsg de arizali bir sanzimandir gercegini adama kabullendiririm
    Simdi konumuza donersek,dsgli araç onerip sonra sorunludur diyen ben miyim?
    Demekki naapmiycakmisiz,millete ayipli mal onerip yuzumuze vurulunca yok ben oyle demedimlere girmeyecekmişiz

Sen bana neyi kabullendirdin hayırdır ? :) Ben hiç bir zaman dsg sorunsuz demedim ki, ayrıca o konuda yorumlarım açıkça ortada '' ben Golf al, 1 serisi alma '' gibi bir laf etmiyorum ki...

Golf iç mekan rahatlığı ve konfor olarak 1 serisinden iyi diyorum, bunun dışında tercih edeceği konu yok diğerlerinde 1 serisi üstün diyorum. Ben 1 serisinin premium algısı yaratmadığını söylüyorum hala burada ne var ?

Tekrar söylüyorum o konuda yorumlarım ortada, dsg konusunda halkı uyarmakla ilgili bir görevim yok ki ? Neden orada dsg arızasını anlatma yada uyarma gereği duyayım ? Adama zaten diyorum git 1 serisi al diye... Golf konusunda tekrar söylüyorum çünkü zor algılıyorsun, konfor ve iç mekan rahatlığı dışında 1 serisinden üstünlüğü yok...ee :)

Hayır yüzüme ne vurdun da ben hangi lafımı çevirdim ? O konuda ne söylediysem aha burada yazdım yine ?

Sen beni tahrik edecek seviyeye daha gelmedin :) Bu kafa yapısıyla sadece acizliğini ortaya koyup iftira yada laf kalabalığı dışında laf edemiyorsun. Benim yazdıklarım konuda duruyor burada söylediklerimle uyuşmayan varsa getir koy ortaya :)

• Bmw 1 serisi sürüş dinamikleri dışında Golf'ten keskin bir şekilde üstünlüğü yok, benim ilk aracım 116d bunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Benim takıldığım nokta arabaları değerlendirirken, premium etiketi seni neden bu kadar etkiliyor arkadaş :) Premium araçlar altın kapılı ve direksiyonlu değil...

Sen ne görüyorsun bu premium sınıftan ? :) Benim şahsi aracım passat babamın aracı ise bmw 5 serisi, arada alır kullanırım ve bu iki araç arasında geçişte anlıyorsunuz. O seviyedeki araçlar premiumu hissettirir diğer araçlardan üstünlüğünü bariz ortaya koyar. Fakat bmw 3 olsun 1 olsun sırf logo ve etiketlerinden ötürü gereksiz övgü ve üstünlük sağlamayın :)

Benim kullandığım sürdüğüm aracı bana anlatma, ben zaten yaşadım gördüm ve diyorum ki;
    Bmw 1 serisi araçlar sürüş dinamikleri olarak bmw ruhu taşır, Golf ile kıyaslandığı zaman üstün bir araçtır.

FAKAT senin gözünde büyüttüğün o bmw logosu 1 ve 3 serisi araçlarında o kadar üst seviye değil, bmw 1 serisi konfor olarak iyi değil ve iç mekan olarak basık dar bir araç yani bu iki aracı kıyaslayan adam konfor ve iç mekan ferahlığı arıyorsa Golf iyi bir alternatif, fakat sürüş dinamiği ve görsellik gibi beklentileri varsa bmw 1 serisi işini görür.

Aha yorumları buraya da koydum, ben burada golf önerdiğim yada 1 serisi alma golf al dediğim kısım göremiyorum. Yada şanzıman konusunda yorum getirmiyorum, 2 aracında şanzımanına laf etmiyorum çünkü 1 serisi konfor ve iç mekan rahatlığı dışında üstün diyorum. Ben yeterince konunun içinden geçtiğimi düşünüyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Bmw 1 serisi sürüş dinamikleri dışında Golf'ten keskin bir şekilde üstünlüğü yok

konusu açılan araç dsg lidir.Ve sizin yorumunuz da malum.şu cümle alenen dsg nin aklanmasıdır.Üstüne basa basa size orada bunu da söyledim.şanzımanı sorunlu bir araca keskin üstünlüğü yok diye yorum getiren de sizsiniz.Linkte açıklamam var:
    http://forum.donanimhaber.com/m_114774496/tm.htm
    Orada istedikten sonra rahatlıkla bunu yazabilirdiniz,fakat işinize gelmedi herhalde
    Halen sürüş dinamikleri dışında keskin üstünlüğü yok dediğiniz mesajınızı editleyerek şanzıman laflarıma dahil değildi,sorunlu bir şanzımanla zf8 kıyaslanamaz yazabilirsiniz netice olarak,bu da özür ve tekzip yerine geçer.Değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 27 Şubat 2016; 10:48:16 >

• Şanzıman sürüş dinamiklerinin içine dahil olan bir unsur değil mi?

Ekleme: 1 serisi ve Golf konusuna biraz uzağım ama olay yukarıda geçen cümleler gibiyse @oyuncu adlı kullanıcıda dsg sorunsuz gibi birşey yazmamış. Tartışma ne anlamadım.

@shadow hocam amacını ve konu üzerindeki çabanın farkındayım ama sürekli " özür dile, özür dile " vb baskı/yazım/ithamlar pek hoş olmuyor bence. Bu ifadeni daha öncelerde de görmüştüm ama yazmayıp geçmiştim, şimdi yazmak istedim, bilmeni istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum01 -- 27 Şubat 2016; 11:14:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

Şanzıman sürüş dinamiklerinin içine dahil olan bir unsur değil mi?

Ekleme: 1 serisi ve Golf konusuna biraz uzağım ama olay yukarıda geçen cümleler gibiyse @oyuncu adlı kullanıcıda dsg sorunsuz gibi birşey yazmamış. Tartışma ne anlamadım.

@shadow hocam amacını ve konu üzerindeki çabanın farkındayım ama sürekli " özür dile, özür dile " vb baskı/yazım/ithamlar pek hoş olmuyor bence. Bu ifadeni daha öncelerde de görmüştüm ama yazmayıp geçmiştim, şimdi yazmak istedim, bilmeni istedim.

Sanziman aracin gucunu yere aktaran en hayati parca hocam.sadece surus dinamikleriyle aciklanacak bir olay deg yani.bir aracin segmenti farkli ve sanzimani arizaliysa herhalde kalkip diğeriyle kiyaslamak abes oluyor ama,uyemiz agabeyi a3 varken golfle kıyaslamakta neden israr icinde anlamış degilim,mecmualardan cok etkileniyor herhalde,adac gibi meselâ
    Hocam burada magduriyet yasayan insanlar var.ve dostumuzun benle tartistigi konudada magduriyet yaratan bu unite var.orada kendisine bunu acikladigimda yorum yapmayip kiyaslanabecegini soyleyip surus dinamikleeri disinda keskin ustunlugu yok diyerek burda faturayi rezilligi gorunce ben sorunsuz demedim ifadesinde bulunmak pek hos olmuyor bence.dsgye arizali diyen sizofrendir mesaji atan uyeyi özüre davet etmeyip ayni uslupla mi yanit verseydim sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 27 Şubat 2016; 11:21:44 >

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Dediklerinizin çoğuna katılıyorum ama bi kaç noktayla ilgili kendi görüşlerimi belirtmek isterim.Ben 2014 3 serisi kullanıyorum,şirket aracı olarak ta 2015 Corolla ve 2015 C-Elysee kullanıyoruz.Babam şirket araçlarından 3 serisini kullanmaya vakit olmadığı için 3 serisini bana pasladı.Şimdi şöyle söyliyim,Golf'le 1 serisini karşılaştırıyoruz diyelim,sizin dediğinize göre 1 serisinin sürüş dinamiklerinden başka artısı yok Golf'e karşı.Motor ve şanzıman birlikteliğini unutmayalım lütfen.ZF şanzımanla DSG karşılaştırılmaz bile benim kanaatime göre.Bundan önce de 2 tane VW sahibi olduğumu belirtmek isterim,yani servislere ve bayilere çok aşinayım.

Golf ve 1 serisi arasında ki farklar arabanın yanında bayi,servis ve satış sonrasında da başlar.Siz VW'de servise acaba bugün nasıl kazık yicem diye giderken BMW servisine evinizde hissederek gidersiniz.En azından benim kendi bayim için durum böyle.Size linkini atmak isterim arabamı bakıma götürdüğümde yaşadıklarımı,uygun fiyat ve 3 saat için ikame araç,güleryüz ve diğer hizmetlerde cabası.Usta servisten çıkar,üstü başı tertemiz,konuşmasını etmesini bilir.Bunların hiç birini 4 yıllık VW tecrübem de görmedim.

Dilerseniz konu linkini atarım size.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Bmw 1 serisi sürüş dinamikleri dışında Golf'ten keskin bir şekilde üstünlüğü yok

konusu açılan araç dsg lidir.Ve sizin yorumunuz da malum.şu cümle alenen dsg nin aklanmasıdır.Üstüne basa basa size orada bunu da söyledim.şanzımanı sorunlu bir araca keskin üstünlüğü yok diye yorum getiren de sizsiniz.Linkte açıklamam var:
    http://forum.donanimhaber.com/m_114774496/tm.htm
    Orada istedikten sonra rahatlıkla bunu yazabilirdiniz,fakat işinize gelmedi herhalde
    Halen sürüş dinamikleri dışında keskin üstünlüğü yok dediğiniz mesajınızı editleyerek şanzıman laflarıma dahil değildi,sorunlu bir şanzımanla zf8 kıyaslanamaz yazabilirsiniz netice olarak,bu da özür ve tekzip yerine geçer.Değil mi?

Ben araba incelemesi yapmıyorum, dsg konusunda yorum getirmek zorunda değilim olumlu yada olumsuz yorum getirmeyince savunmuş olmuyorum. Kendin zorlama yollarla bana bunu demiş gibi gösterip, aksini söyletmiş gibi rollere giriyorsun... Boş laf yapıyorsun yani

Ben 20 gün önce dsg sorunlu diye kendim konuda söyledim, aha yine söylüyorum dsg konforlu ve güzel bir şanzımandır fakat riskli ve sıkıntılıdır. Kendi aracımda bu sebeple manuel aldım...

Aksini iddia eden bir tutumda olmadım, sen kendi kendine dsg savunuyor diye ortaya laf attın... Baktın öyle ithamım yok dedin ki bak ama olumsuzda konuşmadın. Açıkçası izah edilecek konuşulacak konu bile değilken senin aciziyet göstermeni izliyorum. :) Ben her söylediğimi tekrar olarak buraya yazdım, aksi yada değişen hiç bir görüşüm yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

Şanzıman sürüş dinamiklerinin içine dahil olan bir unsur değil mi?

Hocam sonunda aklı selim bir üye tartışmaya dahil oldu ve durumu net şekilde anladı :) Ben dsg konusunda olumlu olumsuz yorum getirmediğim için sorunsuz olduğunu savunmuş gibi gösteriyor... Sizde bunu anlayıp dile getirdiğiniz için teşekkür ederim.

Konuda sürüş dinamiklerinin bmw 1 serisinde üstün olduğunu ve bmw ruhu taşıdığını yazdığım halde, ekstra dsg sorunlu yazmamı bekliyor vatandaş :) Hayır sanki bilirkişi raporu yazıyorum :)

Neyse bu yorum için teşekkür ederim hocam, iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Dediklerinizin çoğuna katılıyorum ama bi kaç noktayla ilgili kendi görüşlerimi belirtmek isterim.Ben 2014 3 serisi kullanıyorum,şirket aracı olarak ta 2015 Corolla ve 2015 C-Elysee kullanıyoruz.Babam şirket araçlarından 3 serisini kullanmaya vakit olmadığı için 3 serisini bana pasladı.Şimdi şöyle söyliyim,Golf'le 1 serisini karşılaştırıyoruz diyelim,sizin dediğinize göre 1 serisinin sürüş dinamiklerinden başka artısı yok Golf'e karşı.Motor ve şanzıman birlikteliğini unutmayalım lütfen.ZF şanzımanla DSG karşılaştırılmaz bile benim kanaatime göre.Bundan önce de 2 tane VW sahibi olduğumu belirtmek isterim,yani servislere ve bayilere çok aşinayım.

Golf ve 1 serisi arasında ki farklar arabanın yanında bayi,servis ve satış sonrasında da başlar.Siz VW'de servise acaba bugün nasıl kazık yicem diye giderken BMW servisine evinizde hissederek gidersiniz.En azından benim kendi bayim için durum böyle.Size linkini atmak isterim arabamı bakıma götürdüğümde yaşadıklarımı,uygun fiyat ve 3 saat için ikame araç,güleryüz ve diğer hizmetlerde cabası.Usta servisten çıkar,üstü başı tertemiz,konuşmasını etmesini bilir.Bunların hiç birini 4 yıllık VW tecrübem de görmedim.

Dilerseniz konu linkini atarım size.

Hocam benim ilk araçlarımdan birisi bmw 116d :) Ben konuda zaten sürüş dinamikleri içinde gördüğüm şanzımanı dahil ettim, yanlış anlaşılmasın dsg savunmak yada dsg kıyaslanan zf şanzımandan iyidir filan gibi bir yorumum yok...Bu arkadaş öyle bir algı oluşturmaya niyetli ama zorlama yapıyor.

Bu arada bmw servislerine aşinayım, babamda 5 serisi var ve bende daha önce bmw kullanıcısı olarak çok gittim. Kendi aracım passat ve şirketimize ait kullanılan transporter araçlar mevcut çokça vw servis deneyimim de var. Söylediklerinize katılıyorum hocam

ben golf kıyasında iç mekan ve konfor dışında golfün üstün yanını savunmadım fakat mevzu sürüş dinamikleriyse bmw golf'ün içinden geçer :) Onun dışında kalanlar da golf boş bir araç değil demek istiyorum. Ama bu kıyasta zaten 1 serisi alınır dedim .

• en golf kıyasında iç mekan ve konfor dışında golfün üstün yanını savunmadım fakat mevzu sürüş dinamikleriyse bmw golf'ün içinden geçer :)

Demissin,duzelteyim 1serisinin msport disindaki versiyonlari daha konforlu golften.tabi golfü msport seviyesine çıkarmakta pek mümkün değil,S şasiye sahip audi a3 gerekiyor,o bile başa çıkamıyor
    premiummus pehhten sonra icinden gececeginide belirtmissin,tartisma bencede sonlanabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 27 Şubat 2016; 13:12:55 >
  • Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Tabiki ikame araç talebinde bulundum hem servise bulundum hemde doğuş otoya talepte bulundum.
    Servis elinde araç olmadığını söyledi her seferinde müdüre gideyim dedim tatilde dediler müşteri ilişkileri müdürü gibi biri ile görüştüm güya ayarlayacağını arayacağını söyledi aramadı ben aradım yine elimizde yok dedi araç
    Doğuş bizi ilgilendiren bir şey değil servisin elinde varsa verir dei hiç umursamadı.
  • renji kullanıcısına yanıt
    Benim başıma gelse kanunu inceler kanunda bir zorunluluk varsa dava açar 15-30 gün artık neyse araba kiralama ücreti talep ederdim.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.