Şimdi Ara

Dsg yokuşta kaydırıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
24.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim epica pert olana kadar 1kez dahi kayma yapmadı frenden çeker çekmezde ileri atlardı kendileri sahip olabildiğim tek otomatik oydu
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Hafif gaz ver yokuşda olduğu yerde beklet fren kullanmadan. O zaman anlarsın neden geri kaçırdığını. Ama aracın garanti kapsamında olması iyi olur.

Söylediğiniz manuelde olsa haklsınız ama dsg gaz verdiğiniz anda tam kavrama yapar o yüzden yarım debriyaj söz konusu değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Hafif gaz ver yokuşda olduğu yerde beklet fren kullanmadan. O zaman anlarsın neden geri kaçırdığını. Ama aracın garanti kapsamında olması iyi olur.

Söylediğiniz manuelde olsa haklsınız ama dsg gaz verdiğiniz anda tam kavrama yapar o yüzden yarım debriyaj söz konusu değildir.

Emin mısın ? En çok yarım debriyaj olayını dsg yapıyor keyfinden değişmiyor kavramalar. Sizin araç ne bu arada?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

quote:

Orijinalden alıntı: Apocaltique

DSG YARI OTOMATİK.

Evet bunu biliyoruz

Yarı otomatik çift kavramalı şanzımanlar araçta hillholder yoksa geri kayar , sadece devrini alıp hareket eder.
  • hillholder yok ise, yarı otomatik bir aracın kaydırması normal...
  • Erman Toroğlunun video komikmiş
  • Tam Otomatiklerde kaydırıyor hatta DSG tam otomaiklere göre daha az kaydırıyor.. 5 ileri tam otomatik şanzımanlarda yokuştt dur frenden çek ayagını bi dene araba geri gidiyor..
  • Benim manuel araç kaydırmıyor
  • Erman Toroğlunun aracı düz yolda geriye kaydırıyormuş. Adam ikide bir geriye sonra ileriye gittiği söylüyor. Diğerleride ne bu mehter takımımı diye gıırgır geçiyor
  • Şanzımanın yapısından kaynaklı bir durum.

2011 Polo'muzda ne yazık ki Auto Hold yada Hill Holder bulunmamakta, dolayısıyla dik yokuşlarda el freniyle kalkmak mecburiyetinde kalıyorum.

Bu konuda, ne VAG'ın ne de Doğuş'un savunabileceği hiçbirşey yok, araç sahiplerine hakarete kaymadığı sürece malesef her olumsuz eleştiriye katılmak durumundayım.

konuyla ilgili gözlemlerimi şurada aktarmıştım:

http://forum.donanimhaber.com/m_49598711/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49598711

• quote:

Orijinalden alıntı: 34Brs34

Tam Otomatiklerde kaydırıyor hatta DSG tam otomaiklere göre daha az kaydırıyor.. 5 ileri tam otomatik şanzımanlarda yokuştt dur frenden çek ayagını bi dene araba geri gidiyor..

hocam bizim forumun sorunu bu zaten. Sadece teori (okuma) ağırlıklı bilgi sahibi çok fazla. Yokuşn eğimi çok önemli. Son dönem 5 ileri At civiclerede hill hold kondu bu yüzden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Şanzımanın yapısından kaynaklı bir durum.

2011 Polo'muzda ne yazık ki Auto Hold yada Hill Holder bulunmamakta, dolayısıyla dik yokuşlarda el freniyle kalkmak mecburiyetinde kalıyorum.

Bu konuda, ne VAG'ın ne de Doğuş'un savunabileceği hiçbirşey yok, araç sahiplerine hakarete kaymadığı sürece malesef her olumsuz eleştiriye katılmak durumundayım.

konuyla ilgili gözlemlerimi şurada aktarmıştım:

http://forum.donanimhaber.com/m_49598711/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49598711

sizin polo o konuda durum tam bir fiyasko. MMT li auris den sonra :) SAnırım esp ile hill hold entegre çalışıyor. Poloda esp li dsg lerde de hill hold yokmu acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim hyundai elantra 2012 6 ileri otomatik .

Dik bir yokusta birak geriye kacmayi ayagimi frenden ve Gazdan cektigimde araba ileriye gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E200 mercedesle geri geri bayır çıkıyorum ayağımı frenden çektiğim an çıkmaya başlıyor

• Ne DSG ymiş arkadaş. Bir derdi bitiyor, diğeri başlıyor. Bitmedi bi.... 2012 yılının tamamı DSG ile geçti.

Kardeşim, ne zaman düzelecek bu DSG? Bilgisi olan yok mu?
  • Eski aracım multimode vites corolla'yı hatırladım birden, araba kızak gibiydi yokuş görsün gidiyordu .
    DSG'de kullandım, yarı otomatik her araç kaydırır DSG'de kaydırıyordu ancak toyota'dan az kayardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

Orijinalden alıntı: 34Brs34

Tam Otomatiklerde kaydırıyor hatta DSG tam otomaiklere göre daha az kaydırıyor.. 5 ileri tam otomatik şanzımanlarda yokuştt dur frenden çek ayagını bi dene araba geri gidiyor..

hocam bizim forumun sorunu bu zaten. Sadece teori (okuma) ağırlıklı bilgi sahibi çok fazla. Yokuşn eğimi çok önemli. Son dönem 5 ileri At civiclerede hill hold kondu bu yüzden.

Katılıyorum ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkman

Ne DSG ymiş arkadaş. Bir derdi bitiyor, diğeri başlıyor. Bitmedi bi.... 2012 yılının tamamı DSG ile geçti.

Kardeşim, ne zaman düzelecek bu DSG? Bilgisi olan yok mu?

+1 diyorum ve ekliyorum, bence DSG düzelmez ..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.