Şimdi Ara

Dsl arızası sonrası düşen hız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Merhaba, santral mesafenizi görüntüleyemiyorum ancak uzman ekiplerden bilgi alabilirim. PM üzerinden konu linki ile müşteri numaranızı paylaşır mısınız?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

paylaştım.

• judicialbaran J kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olacağım
  • 50702691 destek kaydı , konu hala çözüme ulaşmadı 1 ay olacak... bugün tekiz ekibinden biri geldi bina girişinden kontrol yaptık binaya 11 mbs hız geliyor şaka gibi

Merhaba, yaşadığınız hız sorunu ile ilgili uzmanlarımız takibini sağlıyor. Destek kaydınız üzerinden de size bilgi vereceğiz. Ekiplerden güncel bilgi beklemekteyiz.
  • sözde dün ortak çalışma yapılacaktı ancak kimse gelmedi. 2 gün daha hiç oldu , 32 gündür sorun devam ediyor.

Merhaba, ekiplerin randevuya uyum sağlamadığını belirterek önceliğinizi ilettim. Net uzmanımız kontrol ederek size dönüş sağlayacak.
  • sorun iç tesisat ile ilgili olmadığı artık belli oldu gibi çünkü 10 kere falan gelmiştir TurkNet ekibi , ankastre devre dışı bırakıldı direk telekom kabolsuna bağlantı yapıldı ama yine 8 mbs internet alıyorum . 2 gündür de port değişimi yapılacak onu bekliyorum sözde bugün yapılacaktı ama hala ses yok. 38 gün oldu.

Merhaba, port değişim işleminizin önceliği için kaydınızla ilgilenen net uzmanımıza bilgi verdim. Kontrol ederek size dönüş sağlayacak.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

4 saatir internet kesik ve geri dönüş yapılmadı

Merhaba, şu an sistemden kontrol ettiğimde hizmetiniz 29 dakikadır online gözükmektedir. Kontrol ederek buradan bilgi vermenizi rica ederim.
  • Yarın telekom altyapımı değiştirecekmiş, sorun çözülesiye kadar güncelleyeceğim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.