Merhabalar. Yaklaşık 7 8 aydır internet kopma problemi yaşıyorum. Turk telekomla defalarca arıza oluşturmama rağmen ilgilenilmedi. Son itirazımda modemimden kaynaklı olduğunu söylediler. Modemin üstüne 2 modem daha değiştirdim. Uuzun uğraşlarım sonucu hattı,portu kabloyu değiştittirdim. Lakin hala sorun çözülemedi. Günde enaz 30 kopma yaşanıyor. Elektrik hattından olabilir dediler. Elektrikleri kontrol ettirdim problem gözlemlenmedi. Sorunum da hala devam ediyor. Servisteki arkadaşlarda işin içinden çıkamadılar artık. Hata loglarını sizlerle paylaşıyorum. Aynı hataları alan veya bilgisi olan var mıdır? Artık lanet getirme noktasına getirdi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Acikgoz -- 1 Nisan 2023; 1:33:2 > |
Dsl ışığın sürekli gidip internetin kopması.
-
-
Hep aynı saat diliminde mi? oluyor
-
Hayır değişken zamanlarda oluyor. Geçenlerde saat 18:00 gibi başlayıp 1 2 saat sürmüştü. Çokça araştırdım. birçok kişiye danıştım tek gösterge turk telekom iş bilmezliği diyor. Bir çok kişi çevremden aynı problemlerden muzdarip malesef.
-
Değerler normal gözüküyor, iss kaynaklı gibi.
-
Çok fazla düzeltmek için işlem yapıldı. Fakat değişen bir durum olmadı. 2 gün sonra kaldığı yerden kesintiler devam etti. Hiç bir şey yapamazsam artık Turk telekom şubesine gidip görüşmem lazım sanırım
-
Çevredekilerde aynı problem varsa sorun saha dolabı olabilir.
-
Daha önce bir üst katımızda da modem vardı. Onda da kopma problemleri vardı. Uzun uğraşlar sonucu düzelttiler. Fakat sonra o düzelince benim internette kopmalar başladı. Ama sokakta ki durumu malesef bilemiyorum. Başka mahallerde ki arkadaşlardan aynı şikayetleri duyuyorum sadece.
-
Merhaba, telekom un apartman içine yerleştirdiği kutudan dairenize gelen yada daire içinde telefon prizi ile modem arasındaki kablo eskimiş olabilir hat zayıflaması fazla olması kopmalar sebep olabilir. Mümkünse apartman kutusundan daireye giden kabloyu bulun, söküp modeme direk bağlamayı demeyin kopma olmaz ise sorun bina içi tesisatte.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar. Binanın önündeki kutudan gelen kabloyu değiştirmişlerdi. Düzelmedi. Sonra diğer bitişik binanın kutusundan ayrı bir hat daha çekmişlerdi. Yine düzelmemişti. Bina içi tesisat yok zaten. Kutudan direk modeme geliyor kablo.
Bugün eksiz hiç kutuya girmeden ana direkten uzunca bir bağlantı çektiler. Ana dağıtımdan direk modeme geliyor artık kablo bugünden itibaren bakalım düzelecek mi? Bir kaç deneyip göreceğiz.
Bana modemden demişlerdi. Kendileri modem getirdiler. Birgün geçmeden onda da kopma yaşanmıştı.
Aşağıdaki sokaktan fiber kutudan gelen bakır kabloyla direğe gelen ve ordan dağıtılan bir kutu vardı. Direk hiç ek olmadan oraya bağlantı yapıldı. Hata kopma olur mu bilmiyorum. Eğer olmazsa çözüldüğünü yazarım herkes bilgi sahibi olmuş olur. Ama tekrar olursa sorun neyden kaynaklı bilemiyeceğim artık.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X