Şimdi Ara

DSLAM Kilidi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Download Kapasite Hızı : 136647 kbps

Upload Mevcut Hızı : 8192 kbps

Download Mevcut Hızı : 88056 kbps

Altyapıya gelen İnternet Ve bana Verilen İnternet görüldüğü gibidir. OİM'e bağlandım arkadaşlar yapamadıklarını söyledi fakat burada gördüğüm üzere gayet DSLAM kilidi kaldırılabiliyormuş yardımcı olursanız sevinirim.

Abone No: 925891

Devre Numarasında da bir sorun var sanırım Teknik Bilgiler kısmına geldiğimde YAPA'yı gösteriyor hala VAE'yi göstermiyor Orda yazan Devre No:8836830050 muhtemelen yanlış.

@TurkNet Destek

• Aynı dertten ben de muzdaripim, benim de modemime gelen max kapasite 136000 kbps iken sağlanan hız 79000'e sabitlenmiş durumda.

Eğer DSLAM kilidinin kaldırılması mümkünse ben de bu kilidin kaldırılmasını rica ediyorum.

Devre no: 8835975426

Abone no: 1104344

@TurkNet Destek

• Merhaba, hız profilinizde güncelleme yaptım. Tekrar kontrol eder misiniz?
  • zeffyeibon Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hız profilinizi güncelleme yapmak istediğim zaman 76, 50 ve 26 Mbps olarak güncelleme yapılabiliyor. Destek kaydı oluşturur musunuz? Teknik ekibimiz kontrol ederek dönüş sağlayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, hız profilinizde güncelleme yaptım. Tekrar kontrol eder misiniz?

Modeme Restart attım fakat hala Hız 88057 / 8192 kbit/s Gözüküyor

Hatta Teknik Bilgiler kısmı sürekli bu şekilde düzelmiyor YAPA gösteriyor hala.

DSLAM Kilidi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contagious -- 14 Ocak 2021; 16:38:27 >
  • Contagious C kullanıcısına yanıt
    Ben buradan yapabileceğim müdahalede bulundum ama değişiklik olmamış. Destek kaydı oluşturur musunuz? Teknik ekibimiz tekrar kontrol ederek bilgi verecektir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Merhaba;

Destek kaydı numarası; 40572013

35mbit hizmet alırken modem değerlerim şunlardı;

DSLAM Kilidi

ve site üzerinde görünen değerler de şunlar, görünen o ki 79mbit'e sabitlenmiş durumda.

DSLAM Kilidi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sorun zaten destek kaydında yardımcı olmuyorlar...

Merhaba, hat tanımlarınız ile ilgili güncelleme yaptım. Ancak hat değerleriniz 100 Mbps'e kadar desteklemiyor. Paket değişikliği yapmak istediğimde ise hata aldım. Hata nedeni bulunduğumuz ay içerisinde birden fazla paket değişikliği yapıldığı yönünde. Önümüzdeki ay benimle iletişime geçmeniz durumunda paketinizi güncelleyeceğim.
    Merhaba, hız profilinizi güncelledim. Hız konusunda değişiklik yaşanmazsa saha ekiplerinin müdahalede bulunması gerekebilir. Bunun için www.turk.net/oim sayfamızdan modem buluşması gereken hızda buluşmuyor statüsünde destek kaydı oluşturabilir misiniz?

Şuan kontrol ettiğimde hızımın 79'dan 86'ya çıktığını görmekteyim.

Altyapı olayına gelecek olursak da; bölgemde 1 ay önce tüm saha dolapları değiştirildi ve saha dolabı evimin kapısına maksimum 15-20 metre uzaklıkta. Dolaplar aktif durumda içlerinden harala gürele yüksek bir fan sesi geliyor.

Şuan mevcut hızım benim için yeterli durumda, gelecek ay hız güncellemesi için tekrardan iletişime geçeceğim.

İlginiz, alakanız ve problemimi hızlıca çözüme kavuşturduğunuz için teşekkür ederim.

Destek Numarası

40598248

Oluşturdum dediğiniz gibi

Ben teşekkür ederim. Keyifli kullanımlar dilerim
    Merhaba, oluşturduğunuz destek kaydına istinaden arkadaşlarım ve saha ekipleri gerekli çalışmaları yaparak size bilgi verecektir. Önceliğini ayrıca ilettim.

İlginiz için teşekkürler Şu An 99996 kbps internet gelmekte bir sıkıntıda yok.

Merhaba, keyifli kullanımlar dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.