Şimdi Ara

DSLR alıcam bilgisi olan arkadaşlar yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bazı arkadaşlar 450d nin bazı lenslerle af hatası verdiğini söylüyor bu doğru mu arkadaşlar.bide 450d nin hayyam fiyatlarını bilen var mı
  • Ben de 450D ve 18-55 IS lens almanızı tavsiye ediyorum.. Maddi yetersizlikten dolayı 40D'nin yanına 18-55 IS aldım ve gayet memnunum ama şimdilik tabiki de.. Önümüzdeki yıl atanabilirsem paraya kıyıp güzel lensler almayı düşünüyorum.. 18-55 ile hafiften başlarsınız, daha sonra isteğinize göre(tele, macro, wide vs.) lens alır devam edersiniz.. Standart bir lens alabilirim diyorsanız da 50mm f1.8 i kesinlikle öneririm, f/p oranı mükemmel, kullanan bilir zaten.. Elime biraz para geçsin ikinci el almayı düşünüyorum gözüm kaldı lenste
  • Arkadaşlar genelde eos 450 yi önermişsiniz ama nikon d5000 veya d80 düşünüyordum eos 450 dahamı iyi sizce.
  • quote:

Orjinalden alıntı: askan22

450d ve 18-55 IS kit lens'le alın sonra tecrübeniz de ilerledikçe ihtiyacınızı da belirleyip ek Lensler alırsınız... Belki de ihtiyacınız olmayacak..

Aslında video isteseniz bile 500d almayın çünki 400-500 TL'ye bile HD video çeken güzel Kompakt makineler var..

Yalniz dslr sensoru ve lensleriyle video olayi bambaşka askan. Şu an piyasada en güzel hd ozelliklere sahip olan tz7 kullaniyorum. 40D ,tz7yi ,efs lensleri satip 5d II aliyimmi diye düşünmeden edemiyorum.. O yüzden bence video alici için onemliyse 400TL fark vermeye değer..
  • D5000 noise'da son derece iyi ama gövdede AF motoru yok. Alacağınız lensler daralıyor ama 720p video kaydı da var.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.