Şimdi Ara

DSLR Cihaz tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayyam pasajının sitesinden pasajdaki tüm dükkanların numaralarını aldım.
    yarın sabah erkenden telefonla tek tek arayıp,istediğim ürünün fiyatını soracağım bi nevi ön-pazarlık atacağım.
    Baktım ki gerek garanti yönünden gerekse fiyat yönünden daha cazip,mecburen atlayıp gideceğiz İstanbul'a.
  • İnşallah istediğiniz fiyatta bulursunuz, kolay gelsin.
  • Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.
  • hayyamdan alacaksan 18-55is yerine 550d+50mm f1.8 almanı tavsiye ederim sebebine gelirsek
    1-ücret aşağı yukarı aynı olacak
    2-prime kalitesi ve açık diyaframla dslr hissine daha çok varacak ve ilk andan keyif alacaksın
    3-2 ay sonra 18-55i elden çıkarma gibi bi derdin olmıycak

varsın biraz açıda sıkıntı çek başlangıçta derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo-pentax

pentax a yönelirsen a dan z ye müthiş bir set düzülür 1500e

hocam kusura bakmayın mesajınızı atlamışım,şimdi gördüm.
    1500 TL'ye nasıl bi set hazırlayabiliriz acaba?
  • Bende 2.el 550D diyorum , evladiyelik olur mu bilmem ancak uzun yıllar kullanacağın şüphesiz
  • 40 küsür mesajın sonunda 550D'de karar kıldık.
    Sıra lenste.
    Şaka bi yana yarım bi yana hayyam pasajındaki dükkanları bi arayayım,fiyat aralığı bellidir zaten.dükkandan dükkana değişeceğini pek sanmıyorum.
  • Çıldıracağım vallahi
    550D'ye rakip buldum.

Pentax KX...
    nasıldır ?

2010 yılında ödül almış hatta..

Ufak bi araştırma sonucunda bu makina hakkında vardığım sonuç;

tam bi canavar olduğu yönünde..
  • Kx fiyatının üstünde harika bir modeldir.Yeni model olan pentax kr'de bakın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Kx fiyatının üstünde harika bir modeldir.Yeni model olan pentax kr'de bakın derim

Baktım da ufak tefek bişey bu ya.benim ellerde kaybolur bu.
    Pentax'ın Canon ve Nikon kadar lens çeşitliliği olmadığı aşikar..
    ama forumlarda yorumlara bakıyorum da olumsuz bi yoruma rastlamadım kx ve kr için.

kx'i 550D ile,kr'yide 600D ile bir tutuyorlar,şaşırdım...

Pentax'a yabancıyım Pentax'cılar kızmasın da

• Bence bir dslr makinede en önemli şeylerden bir tanesi ergonomidir.Bu yüzden mümkünse makineleri denemeden almayın diyoruz.Sonuç olarak makine elinize uygun olmzsa tercih etmeyin derim ben
  • kx i bırak kr 550d ye rakip olur ama 2 makinayıda kıyaslamış biri olarak iso dışında az farkla 550d derim.
    bu arada bence pentax markasının diğerlerine göre müthiş az arıza verdiğini gözlemliyen biriyim ama kr çok sıkıntı çıkardı kullanıcılarının başına
  • Hayyamda 3 Dükkanı aradım.(Kredi Kartıyla ve taksitle alacağım için o fiyatı sordum)

1-1450 TL+%20 vade farkı(12 ay taksit )
    2-1600 TL(12 ay taksit)
    3-900 $(12 taksit)

Bunların hepsinde de 18-55 ve 4 gb hafıza kartı içinde...

Bende böyle bişey buldum.

CANON EOS 550D 18-55 DSLR FOTOĞRAF MAKİNESİ 16GB CLASS10 KART+ÇANTA+UV FİLTRE ve YEDEK PİL(PDX) =1800 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoLfaL1x

quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Kx fiyatının üstünde harika bir modeldir.Yeni model olan pentax kr'de bakın derim

Baktım da ufak tefek bişey bu ya.benim ellerde kaybolur bu.
    Pentax'ın Canon ve Nikon kadar lens çeşitliliği olmadığı aşikar..
    ama forumlarda yorumlara bakıyorum da olumsuz bi yoruma rastlamadım kx ve kr için.

kx'i 550D ile,kr'yide 600D ile bir tutuyorlar,şaşırdım...

Pentax'a yabancıyım Pentax'cılar kızmasın da

Kx , KR 550D-600D sınıfında değil... Ama 1000D , 1100D sınıfında da değil :D

İkisinin arasında demek çok mantıklı :) 1100D'yi döverler ama abisi 600D'den dayak yerler :D :D :D :D :D :D

• Bi önceki mesajımdaki 550D paketi uygunmudur acaba?
  • Arkadaslar yaziklarinizi tek.tek okudum. Bende 550d almaya karar vermisken 60d de karar kildim. Makine hakkinda yorum ve tavsiyeleriniz nelerdir?
  • Şimdi çoğunuz kızacak bana ama 2 gün sonra D90 ulaşıyor elime.

1200 TL 1 aylık bi cihaz-aksesuarları mevcut.
    Shutter sayısı:200(0 yani )
  • 10 numara makine satın almışssınız.Fiyatta çok güzel.Lens olarak ne aldınız bilmiyorum ama şimdiden hayırlı olsun
  • 18-55 mm yazdım ama değilmiş, 18-105 VR lensiyle beraber gelmekte,ne şanslıyım ya.
    Çok teşekkür ederim.Yardımcı olan,fikir veren herkese bi kez daha teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoLfaL1x -- 13 Aralık 2011; 9:13:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoLfaL1x

18-55 mm yazdım ama değilmiş, 18-105 VR lensiyle beraber gelmekte,ne şanslıyım ya.
    Çok teşekkür ederim.Yardımcı olan,fikir veren herkese bi kez daha teşekkürler.

Nikon Anakonusuna bekleriz.Tekrar hayrılsı olsun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.