Merhaba, Bir arkadaşıma DSLR fotoğraf makinası hediye etmek istiyorum. Kriterleri aşağıda belirttim, yardımcı olursanız çok sevinirim. - Bütçem 600 ( esneyebilir ) - Arkadaş başlangıç seviyesinde, ilk slr makinesi olacak.. - like cihaz istemeyeceğini tahmin ediyorum. - 2. el olsun istemem hediye olacağı için. - ist da oturuyorum, hayyam pasajını bulup gitme şansım var. şimdiden teşekkür ederim.
quote:Orijinalden alıntı: johnlee Merhaba, Bir arkadaşıma DSLR fotoğraf makinası hediye etmek istiyorum. Kriterleri aşağıda belirttim, yardımcı olursanız çok sevinirim. - Bütçem 600 ( esneyebilir ) - Arkadaş başlangıç seviyesinde, ilk slr makinesi olacak.. - like cihaz istemeyeceğini tahmin ediyorum. - 2. el olsun istemem hediye olacağı için. - ist da oturuyorum, hayyam pasajını bulup gitme şansım var. şimdiden teşekkür ederim. O fiyata sıfır DSLR imkansız. En az 1000-1100 TL olması gerekir.
o fiyata sıfır olmaz dostum ama k100d gibi güzel bir gövde olabilir.. temiz ve az kullanılmış bir dslr sıfırdan ayırmanız zordur.. http://www.pentaxturkey.net/pt/index.php?topic=4157.msg84329;topicseen#new
hızlı cevaplarınız için teşekkürler.. bu hayyam pasajında 2. el uygun birşey var mıdır peki ? k100 d sıfırı ne kadar, bilginiz var mi ? syg.
hayyamda olabilir, ama net üzerinden daha çok satılık ilanı ve uygun fiyata bulursunuz sıfırı şuanda yok,
quote:Orijinalden alıntı: johnlee hızlı cevaplarınız için teşekkürler.. bu hayyam pasajında 2. el uygun birşey var mıdır peki ? k100 d sıfırı ne kadar, bilginiz var mi ? syg. k100d'nin sıfırı yok.. üretilmiyor bildiğim kadarıyla.. olsa da biraz tuzlu olur.. nikon d40 belki şansına d40x, canon 350d ve yine belki şansına 400d, sony a100, pentax k100d... bu böyle gider