Şimdi Ara

Dsmart 2008 eski üye - 9.99 fatura

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dsmart 2008 yılı veya öncesinde üyeyim. Şimdiye kadar ücretsiz seyrediyordum. Ama az önde uyduya gelen B-mail'de aynen şöyle yazılı;

"Sn. Uyemiz xxx52045 nolu üyeliğinizin Mayıs dönemine ait 9.99 TL borcu bulunmaktadır. Ödemenizi yaptıysanız bu mesajı dikkate almayınızç Bilgi için 4445565"

Müşteri hizmetlerini aradığımda sürekli Meşgul.

Bu faturanın geldiği eski başka üyeler varmı? Nasıl bir yol izlemeliyim, sonuçta sürekli açık olacak kanallar var sözleşmemde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altugodes -- 28 Mayıs 2011; 18:10:52 >

• Aynı mesaj banada geldi 12.10 TL diyor. 2008 oncesi üyeliğim dikkatte almıyorum bu mesajı sonuçta para alamazlar sözleşmemiz bu sekilde
  • bende bununla ilgili konu açmak için girmiştim.bana da mayıs ayı için 25 tl borcunuz var diye mesaj yolladılar.bir ara arayacağım ne olduğunu öğrendikten sonra yazarım buraya.bende 2008 den beri üyeyim
  • Ben D-Smart alalı henüz 2-3 ay oldu fakat aynı mesaj bana da geldi. 30 tl gibi bir rakam var. Kuzenime de gelmiş. Nedir bu bilen var mı
  • Ben 4 Yıldır ücretsiz seyrediyordum.Bu gün aynı mesaj banada gelmiş.19.90.Telefonlar meşgul

Aşağıdaki linkten mesaj yolladım.Sitelerinde 30 dakika içinde yanıtlanır demişler.Bakalım bekliyoruz

http://www.dsmart.com.tr/iletisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytaylan -- 28 Mayıs 2011; 19:13:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taytaylan

Ben 4 Yıldır ücretsiz seyrediyordum.Bu gün aynı mesaj banada gelmiş.19.90.Telefonlar meşgul

Aşağıdaki linkten mesaj yolladım.Sitelerinde 30 dakika içinde yanıtlanır demişler.Bakalım bekliyoruz

http://www.dsmart.com.tr/iletisim

Bahsi geçen iletişim formuna gerekeni yazdım yaklaşık 1 saattir cevap bekliyorum ama yazmadılar. Şikayetvar sitesine de mesaj attım orada sorulan soruları cevapsız bırakmıyorlar bir şekilde dönecekler heralde.

Bugün şampiyonlar ligi finali nedeniyle sistemlerinde bir karmaşa olduğunu düşünüyorum umalım öyle olsun.

• 1 saat içinde cevap gelmezse DIGITURK e geçiyorum Severim gemileri yakmayı...
  • Beyler sakin olun birçok 2008 üyesine gitmiş bir karışıklık vardır. Bana o sırada maçların reklamı geldi. 2008 kutuma. Biraz sabredin bakalım.
  • Digiturke geçtim.....
  • işin asıl rezil kısmı telefona cevap vermemeleri
    4 defa aradım dördünde de önce müşteri temsilcilerimiz şu an dolu bekleyin dediler sonra meşgule aldılar
    rezilsin d smart
  • Ya aslında ben ilk hata ile gönderilmiştir dedim. Ama bu kadar çok kişiye hata ile yollanmaz. Müşteri hizmetleri sürekli meşgul, ya da bizi aradığınız için teşekkür ederiz diyen bir kayıt ve kapanan bir telefon..

Öğlenden beri ulaşamadım. Bir konuşsam herkes aydınlanacak ta, adamlara ulaşamıyorum.
  • Halen cevap yok.Salı günü digiturkçuler gelip kurulum yapacak.Bi cacık olmaz bunlardan...
  • Bir kaç kişi ulaşmış sistem hatası imiş.
  • Arkadaşlar bugün banada 44 tl borç msj geldi, 30.05.2011 kapanacak diye. Müşteri hizmetlerine ulaşamayınca kalkıp abone merkezine gittim, borç sorgulaması yaptırdım hiçbir borç görünmüyor. Abone merkezinden aldığım cevap muhtemelen sistem hatası ve yanlışlıkla gönderildi oldu ve bana dikkate almayın dediler.

Bir şey dikkatimi çekti yanlış biliyorsam düzeltin abone no gelen mailde yazıyor, 30. kanal'a gelip mavi tuşa basınca görünende abone numaramızdır. bakın bakalım mail ve mavi tuş numaraları uyuşuyormu. Bendeki uyuşmuyor....

NOT:sorduğum bütün d-smart kullanıcılarına benzer mail gelmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 29 Mayıs 2011; 0:37:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oiven

Bugün şampiyonlar ligi finali nedeniyle sistemlerinde bir karmaşa olduğunu düşünüyorum umalım öyle olsun.

Bugün soruma cevap vermişler arkadaşlar tamda düşündüğüm olay meydana gelmiş..

Bana gelen e-mail aşağıdaki gibi;

quote:

"Değerli Müşterimiz ; D-Smart uydu alıcınıza sistemsel kaynaklı hatalı mesaj gönderimi sağlanmıştır.Mesaj içeriğinin dikkate alınmamasını rica ederiz. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz. * Lütfen bu e-maile cevap yazmayınız.Görüş,öneri ve şikayetlerinizi yeni bir e-mail olarak tarafımıza göndermek içinhttp://www.dsmart.com.tr/UserInfo.aspx

adresini kullanmanızı rica ederiz."

D-Smart uyumlu uydu alıcısı ile ilgili daha detaylı bilgi, fiyat ve ödeme seçenekleri için size en yakın Arçelik, Beko, Vestel, GoldMaster, Next&Nextstar ve Sunny yetkili bayilerinden birine uğramanızı rica ederiz.

D-Smart ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 0212 444 55 65 numaralı D-Smart Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak bildirebilir,www.dsmart.com.tr

adresinden detaylı bilgiye ulaşabilir ve tüm yeniliklerden haberdar olabilirsiniz.Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

D-Smart Müşteri İletişim Merkezi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oiven -- 29 Mayıs 2011; 20:26:27 >

• Dün banada borç mesajı geldi, 14 küsür TL
  • banada gelmişti önemsemedim yanlışlıktır diye öyleymiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.