Şimdi Ara

Dsmart'a geçiş yapsam mı? (Havuç paketi-Maxi Paket?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Digitürk Film paketi üyesiyim. Standart çözünürlüklü paket, dizi paketi ve LigTV dışında tüm kanalları izleyebiliyorum. Yeni tv aldım. Digitürk HD paket için aylık 15TL fark istiyor. Bu farkı vermek yerine Dsmart'a göz atayım dedim. Yeni havuç paket çıkmış tv alanlar için. Aylık 30TL'ye Maxi Paket'e yakın bir içerik sunuyor. Havuç paket ve MAxi paketHD arasında kaldım gibi. Sizce D-Smart'a geçmeli mi? Yoksa Digitürk'de kalıp HD paket için pazarlık mı etsem?

Teşekkürler.

• D-Smart! Bence Hem D-Smart'ta Kanal D HD,Star TV HD Var Hemde Sinema kanalları iyi Spor'a ilgin yoksa D-Smart al mutlaka!
  • En kısa zamanda digiturke gececegim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • D smart
  • D smart
  • Spora ilgim var. Formula1 ve NBA'i severek izlerdim ama artık Digitürk'de yok. LigTV'yi ise DigitürkPlay ile yasal olarak izliyorum ve Digitürk'ü kapatırsam LigTV'yi izlemeye devam edebileceğim.

@Özer Cicik; Hocam ne gibi bir problem var da Digitürk'e geçmeyi düşünüyorsunuz?
  • Digiturk çok daha iyi ama pahalı.Tercih senin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu Süper Paket Kampanyası
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 senelik maxi hd modül 400tl.cihazla 500küsür olması lazım bence öyle alın.
  • Ben Lig TV İzlemediğim için MaxiHD + Sinema paketi üyesiyim çokta memnunum Spor konusunda sadece WWE Ve F1 İzliyorum ondan dolayı D-Smart terciğim birde evde dizi izlendiği için Star Ve Kanal d hd d smartta bulunuyor sadece
  • Ayrıca D-Smart'ın Çok artısı var ama Bence En Büyük Artısı Kanal D HD ve Star TV HD Bu kanallarda Sadece D-Smart'ta Ve Bu 2 kanal Türkiyenin En Çok izlenen kanalı 1.Kanal D 2.Star TV 3.ATV Sırasıyla Türkiyede en çok bu kanallar izleniyor Show TV bu sıralar baya battı izlenmede Yani %100 D-Smart digide ben bişey bulamıyorum
  • Forumla 1 ve NBA diyorsanız zaten d-smart bir adım önde çıkıyor. E lig tv içinde play üyeliğiniz varmış. Yalnız sinema konusunda da memnun etsin derseniz hd+ cihaz almanız gerekecek. Bu da ekstradan ücret ve ethernet kablosu vs. gibi kirlilik demek. Zevk meselesidir ama d-smartın sinema kanallarından pek bişey beklemeyin bence.
  • Majesic niye öyle diyon Bence Türkiyede en iyi sinemada kategorisinde Tek D-Smart iyi Digi dersen onlar 1970 filmlerini veriyorlar! D-Smart'în 2009'da yayınladığıfilmleri onlar şimdi yayınlıyorlar D-Smart her ay her kanala en az 1 2 yeni film ekliyor digi vs onlar ise 2 3 ayda bir yeni fim ekliyor onlarda iğrneç D-Smart'ın Türk sinema kanalı var o bile +'dır! Ayrıca Şuan en fazla sinema kanalıda D-Smart'ta var! Hepside birbirinden kaliteli!
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre-ks-@hotmail.com

Majesic niye öyle diyon Bence Türkiyede en iyi sinemada kategorisinde Tek D-Smart iyi Digi dersen onlar 1970 filmlerini veriyorlar! D-Smart'în 2009'da yayınladığıfilmleri onlar şimdi yayınlıyorlar D-Smart her ay her kanala en az 1 2 yeni film ekliyor digi vs onlar ise 2 3 ayda bir yeni fim ekliyor onlarda iğrneç D-Smart'ın Türk sinema kanalı var o bile +'dır! Ayrıca Şuan en fazla sinema kanalıda D-Smart'ta var! Hepside birbirinden kaliteli!

Arasıra bakıyorum sinema kanallarına saçma sapan filmler. Hiçbirini beğenmiyorum. Tabi bu benim kişisel görüşüm. "Sinema TV Aksiyon" kanalı gelirse güzel olur...

• D-smart ve digiturk abonesiyim. Maç yayını olmasa digiturk'ü hemen kapatırım.
    D-smart tartışmasız en iyisi. Belgesel kanallarının sayısına bakın.Çözünürlüğe bakın yeter.
    Bazı eksi tarafları görmezden gelebiliriz.
    D-smart en iyi tercih olacaktır....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dpower

Spora ilgim var. Formula1 ve NBA'i severek izlerdim ama artık Digitürk'de yok. LigTV'yi ise DigitürkPlay ile yasal olarak izliyorum ve Digitürk'ü kapatırsam LigTV'yi izlemeye devam edebileceğim.

@Özer Cicik; Hocam ne gibi bir problem var da Digitürk'e geçmeyi düşünüyorsunuz?

Havuç kampanyasında günlük 1 tl ile yani aylık 30 lira ile eğlence+sinema paketleri kullanıma sunuluyor(tv faturasını getirene).Ama sizin izlemek istediğiniz spor içerikleri maxi pakettedir;maxi paketin aylık fiyatı 36.99'dur,ama maalesef onun içeriğinde de sinema yok :) Zaten 10 lira farkla da full paket alıyorsunuz,sinemalar ve +18'ler de eklenmiş oluyor böylece.

Aslında peşin alabilecek durumunuz varsa 539'a 2 yıl maxi paket almanızı öneririm.Hem böylece cihaz da sizin oluyor,ay başına düşen ücret de bir hayli düşüyor

• d smartta limitsiz fiber internet alıp (69 lira) maxi pakete sahip olmak istiyorum, ne dersiniz?

ama tabi öncelikle kullandığım limitsiz ttnetten kurtulmam gerekiyor.:)
  • çok çok acil bir sorum var malum yarın real madridle maç var d smarta geçmek istiyorum. s smart ta giriş paketiyle başlasam ardından maxi pakete çıksam 5 ay sonra desemki ben başlanmış olduğum giriş paketine inmek istiyorum bu mümkünmü başladığımız pakete inebiliyormuyuz. burdaki bayiler inemezsiniz diyor çıkmak var inmek yok diyor. müşteri hizmetleride başlamış olduğunuz pakete büşebilirsiniz diyor. ne yapmam gerek neye inanacağımı şaşırdım bi yardımcı olursanız çok çok memnun kalırım.
    Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.