Şimdi Ara

dsmart da spor azaldı fiyat 2 ye katlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar dsmart modül lü üyeyim geçen sene tüm kanallar açık aylık 25 tl ye izledim biraz önce aradılar yaklaşık 50 tl fiyat verdiler bende kabul etmedim bu fiyat çok yüksek değil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Modüllü eski üyelere aylık faturalı 15 TL mega hd paket veriyorlar.
  • Biraz bekleyim o zaman beni biraz önce aradılar blöf yaptılar demek . Tekrar ararlar mı

• ben taahhüt bittiği zaman kapatma işlemleri yaptım,aradılar en son 15 tl,mega hd paket üzeinden 1 yıl aylık ödemeli anlaştık.
  • Teşekkürler

• Benide arayarak 15 tl ye aile paketi tanımladı ama 1 sene boyunca da mega hd paketi hediye etti

• Yeni d-fix denen modülleri sattırmak için eski modüllere salakça teklif yapıyolar.maksat milleti aylık faturaya bağlamak

• Beklemedeyim gelişme oldukça bilgi veririm

• Bende geçen sene modül aldım bu yıl arayıp aylık ödemeli 250 lira sinema mı oluyor en düşük paket onu önerdiler. Kredi kartı ile nakit 500 tl dediler.

Spor paketi modül almıştım onu bile tam kullanamadım birde aramış ne teklif ediyorlar.

Kaçak olmasın dedik modül aldık adamlar 1 yıl neler yaptılar. Alma amacım sadece futboldu fakat neredeyse yarısında kullanamadım.

Eski kaçakçılardanım cccam falan geri dönüyorum valla kızdırdılar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beni de bu gün aradılar 300tl ye kadar normaldi full paket modül üyeliği fakat 440 tl 6 taksit yada aylık 37 tl fatura şeklinde teklif ettiler. rakam çok yüksek geldi konuyu takipteyim cumartesi tekrar arayacaklar. filbox filan çıkmış bu digitürk hiç düşünmedim olmadı farklı seçeneklere yönelecem
  • Hala niye d smart kullanıyorsunuz şaşırıyorum..

• Kanallar kapandı 3 gün oldu aramadılar herhalde modüllü üyeleri safdışı yapmak istiyorlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.