Şimdi Ara

Dsmart HD Bazı TP lerdeki kanalları bulamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben bir kaç gün önce dsmart HD maxi pakete abone oldum. cihazım goldmaster. cihazı kurduğumda hotbırd uydusunun taranmamış olduğunu farkettim ve tarama yaptırdım. tarama işlemi tamamlandığında tpleri kayıtlı olmasına rağmen bazı kanalların bulunamadığını farkettim. örneğin 10796 v 27500 C+ paketi ve 11488 h 27500 C+ tp lerindeki kanalları bulamıyor. fakat eski sd cihazımı taktığımda bu paketteki kanallar mevcut ve gösteriyor. acaba bunu nasıl çözebilirm. yazılım güncelleme yapsak olurmu yada başka önerisi olan arkadaşlar varsa sevinirim.

iyi günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akz -- 21 Eylül 2011; 12:10:57 >

• arkadaşlar cevap verebilecek yokmu?
  • Arkadaşım otomatik kurulumu seçerken 2 çanağı seçiyorsun değilmi öyle olunca bütün kanalların çıkması lazım .
  • sayın nk61 ben kurulum yapmadım. aldığım bayii aktivitasyonu yaptı. abi sen sadece fişi tak seyret dedi. bende öyle yaptım. hotbirdde 856 adet kanal buluyor. kaç tane bulamadığı belki buradan anlaşılabilir.

iyi günler dilerim.
  • İşte galiba sorun olabilir servisin yaptığında . Sen 2 uydu ile birlikte genel arama yap düzelebilir.
  • peki bu dediğinizi nasıl yapacağım cihazda kanal ekle dediğinizde uyduyu seçiyorsunuz ve uydu tara seçeneği geldiğinde sadece seçtiğiniz uyduyu tarıyor. 2 uydu ile birlikte genel aramayı nereden yapacağım.
  • Onun hakkında tam bilgim yok. Ama bence tanıdığın bir teknik servise derdini anlat garanti çözüm olması için istersen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler. en iyisi dediğiniz gibi teknik servise gitmek. şunuda farkettim dsmart sitesinde gösterdiği hiçbir yabancı kanal bende yok. bunu en iyi teknik servis çözer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.