Bildirim
Trt ler çekiyor diğer kanallar şifreli
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Berkmn
Baska yerdeki uydu alıcısıni taktım orda sorun yoktu burda hiç bir kanal çekmiyordu otomatik arama yaptım fakat sadece trt haber, avrasya kanalları gösteriyor gerisi $ şeklinde şifreli nasıl çözebilirim.bu problemi
Sifreli o kanallar fakat sikintinizi anlayamadim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: turkeytv
quote:
Baska yerdeki uydu alıcısıni taktım orda sorun yoktu burda hiç bir kanal çekmiyordu otomatik arama yaptım fakat sadece trt haber, avrasya kanalları gösteriyor gerisi $ şeklinde şifreli nasıl çözebilirim.bu problemi
Kanal d, atv, star ve show gibi kanallar neden şifreli?
quote:
quote:
quote:
Hangi uyduyu kullanıyorsunuz? -
quote:
quote:
quote:
Atv show acik trt1 trthaber bisd sifrelide ben bir sey anlamadim bu isten
sizde büyük olasılıkla 7 derece digitürk uydusu var orada trt hariç şifreli kanallar -
quote:
Orijinalden alıntı: imirler_2013
sizde büyük olasılıkla 7 derece digitürk uydusu var orada trt hariç şifreli kanallar
saten bende onun için bir üst mesajımda soruyu buna göre sordum bende tahmin ettim fakat arkadaş içmeye gitmiş bir daha haber alınamıyor??? -
quote:
sizde büyük olasılıkla 7 derece digitürk uydusu var orada trt hariç şifreli kanallar
Evet digitürkten uyduya döndüm ne yapabilirim şimdi -
Uydu cihazınızda kurulum kısmında hangi uyduya döndü iseniz ona gelin,kanal arama yapın.Sanırım türksat a döndünüz. -
quote:
Orijinalden alıntı: abtani
Uydu cihazınızda kurulum kısmında hangi uyduya döndü iseniz ona gelin,kanal arama yapın.Sanırım türksat a döndünüz.
Türksata döndümde arama yapıyorum kanallar geliyorda yine şifreli -
Yine aynı kanallarımı buluyorsunuz.En sondaki kanallara baktınız mı?.Yeni bulunanlar en sonda olur.
Hangi uydu alıcısını kullanıyorsunuz.
Cihazı fabrika ayarlarına getirip,uydu kurulumunda lnb 1-2-3-4 (lnb a-b-c-d) hangisi ise seçip,uydu Türksat c deyip,yeniden taratabilirmisiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: abtani
Yine aynı kanallarımı buluyorsunuz.En sondaki kanallara baktınız mı?.Yeni bulunanlar en sonda olur.
Hangi uydu alıcısını kullanıyorsunuz.
Cihazı fabrika ayarlarına getirip,uydu kurulumunda lnb 1-2-3-4 (lnb a-b-c-d) hangisi ise seçip,uydu Türksat c deyip,yeniden taratabilirmisiniz.
Hocam uydu sierra fabrika ayarlarına döndüm fakat sonrasını yapamıyorum whatsapp veya bbm kullanıyomusunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: peer16401
quote:
saten bende onun için bir üst mesajımda soruyu buna göre sordum bende tahmin ettim fakat arkadaş içmeye gitmiş bir daha haber alınamıyor???
Ne yapmam lazım hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
saten bende onun için bir üst mesajımda soruyu buna göre sordum bende tahmin ettim fakat arkadaş içmeye gitmiş bir daha haber alınamıyor???
Ne yapmam lazım hocam
fabrika ayarlarına dönmeniz bir şey değiştirmediğine göre içeriğinde bulunan transponderleri tek tek silin güncelleme kanllarıyla şebeke ile taratın bakalım eğer açılmıyorsa yazılımın güncellemesi gerek...
-
-
Yazılımını uydudan güncelleniyorsa uydudan güncelleyin yada elle rs232 güncel yazılımı bulun ve cihaza yazılımı atın bakalım aynı sorun devam ederse anten ayarlarınızda sorun olabilir diyeceğim fakat alakasız olacak aklım buna gidiyor.. -
quote:
Yazılımını uydudan güncelleniyorsa uydudan güncelleyin yada elle rs232 güncel yazılımı bulun ve cihaza yazılımı atın bakalım aynı sorun devam ederse anten ayarlarınızda sorun olabilir diyeceğim fakat alakasız olacak aklım buna gidiyor..
Güncelledim p2p gibi bişey vardı dediginiz gibide güncelleyebilirim uyduyu bilgisayaramı bağlamam gerekli? Fakat hocam başka uydu alıcı bozulmadan önce gayet iyi tüm kanalları gösteriyordu şuanki cihazda baska yerde taratinca gösteriyor
quote:
quote:
Yazılımını uydudan güncelleniyorsa uydudan güncelleyin yada elle rs232 güncel yazılımı bulun ve cihaza yazılımı atın bakalım aynı sorun devam ederse anten ayarlarınızda sorun olabilir diyeceğim fakat alakasız olacak aklım buna gidiyor..
Güncelledim p2p gibi bişey vardı dediginiz gibide güncelleyebilirim uyduyu bilgisayaramı bağlamam gerekli? Fakat hocam başka uydu alıcı bozulmadan önce gayet iyi tüm kanalları gösteriyordu şuanki cihazda baska yerde taratinca gösteriyor
sizin cihazınızın yazılım sıkıntısı var ozaman güncel yazılımı yükleyin diyeceğim ve hala $ işareti varsa..
-
quote:
quote:
quote:
sizin cihazınızın yazılım sıkıntısı var ozaman güncel yazılımı yükleyin diyeceğim ve hala $ işareti varsa..
Nasıl yükleyecegim bilgisayaramı bağlamam gerekli?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Nasıl yükleyecegim bilgisayaramı bağlamam gerekli?
ilk önce cihazınızın arkasında RS232 data girişi varmı 9 adet çivi gibi olandan varsa kablo alacaksın ve internetten yazılım atma programını bulun ve güncel yazılımını bulun nasıl atacağı hakkında bilgi edinin ve bilgisayardan cihaza yazılımı atmalısınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X