Şimdi Ara

dsmart ile digitürk birbirine bağlantı nasıl yaparım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba,ben 1 hafta önce dsmart ve lig tv aldım,82 ekran samsung lcd televizyonum var ,tek scartlı, dsmartın scartını televizyona bağlıyorum,lig tv scartını dsmarta takıyorum ama uydudan gelen kabloyu tek dsmarta takabiliyorum,lig tv için sök çıkar yapıyorum ve bundan sıkıldım.sök çıkar yapmadan nasıl lig tvyi izleyebilirim.sizlerden yardımlarınız bekliyorum...

• canaktan,ikinci bir kablo çekmen gerek.bunun dışında yapabileceğin tek sey ,mevcut kullanımına devam etmek. alternatif yok.
  • Biraz kenardan alakali olacak ama benim de söyle bir sorum var: bizim apartmanda digiturk var, ama d-smart kullanan kimse görmedim. Yönetici de kapici da d-smart var mi yok mu bilmiyorlar. Digiturk ve d-smart ayni uydudan mi yayin yapiyor? Yani apartmandaki digiturk yayinini alan canaktan d-smart kutusuyla d-smart izleyabilir miyim? Yoksa farkli bir yone bakan özel bir d-smart canagi mi olmasi lazim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vertigo_vh72

Biraz kenardan alakali olacak ama benim de söyle bir sorum var: bizim apartmanda digiturk var, ama d-smart kullanan kimse görmedim. Yönetici de kapici da d-smart var mi yok mu bilmiyorlar. Digiturk ve d-smart ayni uydudan mi yayin yapiyor? Yani apartmandaki digiturk yayinini alan canaktan d-smart kutusuyla d-smart izleyabilir miyim? Yoksa farkli bir yone bakan özel bir d-smart canagi mi olmasi lazim?

ikisi farklı uydudan yayın yapıyor dsmart turksat uydusundan yayın yapıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jtech

merhaba,ben 1 hafta önce dsmart ve lig tv aldım,82 ekran samsung lcd televizyonum var ,tek scartlı, dsmartın scartını televizyona bağlıyorum,lig tv scartını dsmarta takıyorum ama uydudan gelen kabloyu tek dsmarta takabiliyorum,lig tv için sök çıkar yapıyorum ve bundan sıkıldım.sök çıkar yapmadan nasıl lig tvyi izleyebilirim.sizlerden yardımlarınız bekliyorum...

Çanaktan gelen kabloyu uydu bölücü ile 2ye ayırın, bu uçları tek tek digitürk ve dsmart a takın. diyelim dsmart izleyeceksiniz, digitürk ü tamamen kapatın, iki cihaz aynı anda çalışmasın, yoksa yatay, dikey kanallar çakışma yapacaktır, cihazlara ve lnb ye zarar verebilirsiniz. böylece uydu kablosunu tak çıkar derdinden kurtulmuş olursunuz.
    Bir de tek scart var demişsiniz, buna eminmisiniz? benim eski crt vestel tvde bile 2 scart vardı, scart tek ise mutlaka kompozit (sarı, kırmızı beyaz) giriş vardır, uydunun birini bu şekilde bağlayın. Yoksa sizin dediğiniz gibi bağlayınca ligtv yi izlemek için dsmartın da açık olması gerekiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.