Türksat kablo tv ne kablo net kabloları farklı odalara çekilebiliyor mu?
-
-
Özel bir engel koşul yok, akıl ve mantık çerçevesinde mantıklı bir yere koyuyorlar, alakasız bir yere tuhaf bir talepte bulunursan yokuş yapabilirler… -
İstediğin yere koyabilirsin, ama gelen ekip ''senin için fazladan 15 metre kablo mu çekeceğim? uğraştırma beni! '' diyebilir. O zaman da elektrikçi çağırıp kabloları uzattırabilirsin, zaten bildiğimiz anten kablosu onlar
-
alakasız bir yer değil hocam hemen yan oda. duvarlar bitişik
-
anladım hocam teşekkürler. normalde ttnet kullanıyorum fakat fiyatları uçurmuşlar. ttnetin fiyatına türksat'tan hem 2 kat hızlı internet hem de kablo tv alabiliyorum. tek çekincem türksat'ın verdiği modemler. sıkıntı çıkarır mı çıkarmaz mı emin olamıyorum. internette de çok olumsuz yorum gördüm
-
Oyun oynuyorsanız sıkıntı çıkarır, ayrıca wifi çekim gücü çok düşük,yan odadan bile neredeyse çekmiyor. O yüzden router almanızo tavsiye ederim, wifi işini router yapsın. -
arada dota oynuyorum hocam aynen ping sorunu olduğunu da görmüştüm internette. Router alırsam ping sorununu da çözüyor mu yoksa router sadece wifi çekim gücüyle mi alakalı? Bir de oyun oynadığım bilgisayara interneti kabloyla bağlarsam ping düşüyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sicktechnician -- 12 Ocak 2022; 11:5:1 > -
Ping sorununu da %95 oranda çözer
-
Yan odada sabit bir masaüstü pc yoksa Wi-Fi modem ile kurulum yapılan bir sistemde adama yan odaya modem kur bu odaya tv kur angarya bir iştir savsaklamaya çalışırlar ama bir oda salon bir oda masaüstü pcli çalışma odası gibi bir şey ise çok ses edemezler homurdansada bir şekilde kurar -
hocam 3 senedir kablonet kullanıyorum 100/5. tam hızı veriyorlar, aktif oyun oynayan birisiyim ve ping sorunu yaşamadım. ama söylenildiği gibi modemin kablosuzu berbat ötesi. tp link deco e4 kullanıyorum netmaster modemi bridge mode a aldım şu an sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
-
Cevap veren herkese teşekkürler. Türksatı bağlattım arada bir hız testi yapıyorum 100mbit'i veriyor sürekli. İnterneti yan odaya bağlattım hiç sıkıntı çıkarmadılar, yan odadaki tv çıkışından kabloyu alıp modeme taktılar her hangi bir delme işlemi ya da dışardan kablo çekme vs. olmadı. Türksat bağlatmak isteyip benim merak ettiklerimi merak edenlere bir faydası olması için buraya da yazıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X