Şimdi Ara

Dsmart İnternet, Yalın ADSL Geçiş Süreci Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Her ay doğru düzgün kullanmadığımız sabit hatta 35-40 TL civarında para ödediğimiz için yalın adsl'e geçmeyi düşünüyorum.
    Müşteri hizmetlerini aradım, kanımca onların da konu hakkında net bir bilgileri yok ve kafamı fena halde karıştırdılar.

Söylediklerine göre yaptığım talepten sonra form doldurup bayiiye teslim ediyorum. Bu andan sonra form kendilerine ulaşınca işlem yapıyorlar ve internet erişimim kesiliyor. 7 iş günü içerisinde de yeni hat tesis ediliyor ve yalın adsl geçişi tamamlanıyor.
    İki üç kez aradım müşteri hizmetlerini farklı kişilerle konuşup durumu netleştirebilmek için ama her biri farklı cevaplar verdi.
    Fiziki bir hat tesisi var mı diye sorduğumda birisi evet, birisi hayır dedi. Yani mesai saatlerinde evde kimse olmadığı için bu sorunun cevabı benim için önemli. Ama net bir cevap yok.
    Ayrıca 7 iş günü boyunca kaçıncı gün bağlantı sağlanır bilmiyorum ama kesik kalması bilgisi ne kadar doğru?

Böyle bir geçiş yapan varsa daha önce, tecrübelerini paylaşabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowtr -- 13 Ekim 2014; 10:16:12 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.