Şimdi Ara

DSMART mı Tercih etmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teledünya abonesiyim. 50" Plasma TV kullanıyorum. HD yayınlardan çok memnunum. Özellikle BBC HD yayın kalitesi çok iyi. Lakin gezi, dekorasyon, mimari ve yemek gibi konuları işleyen kanal yok gibi bir şey... Bir de Tennis maçlarını takip etmek istiyorum. Acaba DSMART abonesi olsam Travel HD, 24 KITCHEN HD, MyZen SD, Super Tennis SD kanallarının yayın kalitesi ve içeriği beni tatmin eder mi? Tennis maçlarını kaydetmek istiyorum. Reciever bunu yapabilir mi yada özellikle tercih etmem gereken bir model var mı? Birde bu kanalların olduğu paket fiyatları ne civardadır?Tşk.

• aylık 30 tlye bütün kanalları seyredersin arkadaşım. Ben 5 yıldır dsmart kullanıyorum çok memnunum. 34-35 tane hd kanal var. Sinema kanalların hd kalitesini beğenmiyorum ama gezi ve belgesel kanallarının kalitesi iyi. kaydetme özellikli recevier kullanmadığım için onun fiyatı ne kadar bilmiyorum. Dsmartın sitesinden bakabilirsin. Ama dsmartı öneririm
  • İmzandan ayrıca digiturkte kullandığını anlıyorum. İkisini kıyaslarsan yukarıda bahsettiğim konularda yayın yapan kanallar açısından hangisi tercih edersin? Keşke senin gibi ikisini birden alsam
  • ben digiturku 1 yıldır kullanıyorum. İnan sadece cuma cumartesi pazar süper lig maçı olunca açıyorum. Natgeo izhd ve history kanallarının dışında doğru dürüst belgesel kanalı yok. HD olarak söylüyorum. HD tadını alınca sd bakmıyorsun bile. Kitchen hd deki renk cümbüşleri travel hd deki renk cümbüşleri on numara. Süper lig dışında hiçbir artısı yok diginin bence. Dsmart al inan pişman olmazsın. Özellikle evliysen eşin de sana dua eder
  • Arkadaşın da dediği gibi dsmart almalısın hocam.Bahsettiğin tematik kanalları dsmartta daha ucuza izlersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grand Slam'lerin tamamı bildiğim kadarıyla Digitürk'e geçti bu sezon hocam.
  • Özellikle HD yayın olarak şu an son derece iyi durumda Dsmart. Ayrıca 3D yayın yapan kanalları da var ki 3 boyutlu tv sahibiyseniz tadından yenilmiyor. E birde ses sistemi şart!
    Tüm bunları birleştirince gerçekten tv izlemenin tadına varıyorsunuz!
    Ben ayrıca dsmartNet abonesiyim. Full HD Paket + İnternet(8mb sınırsız 50 gb akk) ile birlikte 79 TL ödüyorum. Ve son derece de memnunum. Pişman olmazsın!
  • Aynen 79 tlye 35 hd kanal, sınırsız internet birbirinden farklı içerikli kanallar daha ne olsun. netten İndir indirebildiğin kadar. Digiturk te kullanıyorum haftasonları maç olunca açıyorum o kadar
  • Ancak "kayıt etme" olayına gelirsek o zor bir iş. Hatta yapan varsa paylaşsın :)
    Benim bildiğim kayıt etme özellikli bir receiver ile bu işi yapamazsın. çünkü adamlar sana verdikleri recevier ile yayını şifreliyor gibi birşey yapıyorlar. Teknik olarak tam bilgim yok ama olmuyor diye biliyorum
  • Teledünya ve D-smart kullanıyorum, d-smartın hd kalitesi hiç iyi değil özellikle kanlda star çakma hd bazı programlar hariç.Ama kanal zenginlği ve fiyat konusunda d-smart çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Kara.

Teledünya ve D-smart kullanıyorum, d-smartın hd kalitesi hiç iyi değil özellikle kanlda star çakma hd bazı programlar hariç.Ama kanal zenginlği ve fiyat konusunda d-smart çok iyi.

Kanal D ve Star ın HD Yayınlarına çakma HD diyorsanız normal diğer kanallara ne demelisiniz. Bazı kanalların kötü bazı kanalların iyi olduğu doğrudur ama abartmakta fayda yok . Kanal D HD D-Smartın en iyi görüntü kalitesine sahip kanalıdır.
  • Başlık açmadan bende bu konudan devam etmek istiyorum izninizle, evimizde dijitürk var ve 45 TL gibi bir rakam geliyor, bayaa da sinirlerimi bozdu ve dsmarta geçmek istiyorum. Dsmart seçtiğim zaman anten takılacakmı ? Yoksa sadece kutuyu getirip televizyona mı takacaklar ?
  • eğer çanak turksata çevrili ise sadece kutuyu takarlar. Ama digiturke çevrili ise dsmart için 1 çanak daha şart. Digiyi iptal ettirecekseniz eğer çanağı turksata çevirtirsiniz olur. 5 yıldır dsmart kullanıyorum 1kuruş fazla gelmedi fatura
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

eğer çanak turksata çevrili ise sadece kutuyu takarlar. Ama digiturke çevrili ise dsmart için 1 çanak daha şart. Digiyi iptal ettirecekseniz eğer çanağı turksata çevirtirsiniz olur. 5 yıldır dsmart kullanıyorum 1kuruş fazla gelmedi fatura

Eve gittiğimde hemen kontrol ederim (: Salonda dijitürk var ve diğer odada vestelin bir uydu alıcısı var, diğer odada olanın türksat ayarlı olduğunu biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hie

quote:

Orijinalden alıntı: basis35

eğer çanak turksata çevrili ise sadece kutuyu takarlar. Ama digiturke çevrili ise dsmart için 1 çanak daha şart. Digiyi iptal ettirecekseniz eğer çanağı turksata çevirtirsiniz olur. 5 yıldır dsmart kullanıyorum 1kuruş fazla gelmedi fatura

Eve gittiğimde hemen kontrol ederim (: Salonda dijitürk var ve diğer odada vestelin bir uydu alıcısı var, diğer odada olanın türksat ayarlı olduğunu biliyorum

bu konuda eğer ki dsmarta geçecek olursanız bir tavsiyem olsun ; muhtemelen -eski uydu alıcınızı getirin ve "cihaz değiştir kampanyasından" yararlandırabilirler. Yani eskiyi veriyorsun sana HD cihaz veriyorlar ve 2 yıl sonra mülkiyeti de sende kalıyor.
    Ancak -dsmart cihaz kullanıcısı olarak- sana tavsiyem modüllü üye ol ve git dışardan usb'li,lan girişli,biss keyli vs. HD güzel bir cihaz al. Böylece menü özgürlüğün senin olur, usb takarsın, şifre girersin, internet tv felan en azından cihaza hükmedebilirsin!

Belki de elindeki uydu alıcısı bu özelliktedir ?

Tercih senin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jidame -- 9 Mayıs 2013; 15:54:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nk61

quote:

Orijinalden alıntı: .Kara.

Teledünya ve D-smart kullanıyorum, d-smartın hd kalitesi hiç iyi değil özellikle kanlda star çakma hd bazı programlar hariç.Ama kanal zenginlği ve fiyat konusunda d-smart çok iyi.

Kanal D ve Star ın HD Yayınlarına çakma HD diyorsanız normal diğer kanallara ne demelisiniz. Bazı kanalların kötü bazı kanalların iyi olduğu doğrudur ama abartmakta fayda yok . Kanal D HD D-Smartın en iyi görüntü kalitesine sahip kanalıdır.

Diğer HD kanallarla kıyaslayara çakma dedim zaten,Mesela Beyaz Show HD yayını çok iyi hepsi için bu geçerli değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.