Şimdi Ara

Dsmart modülle yaşanan sorunlar nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dsmart mh den aşağıdaki bilgileri aldım ve bayağı uygun geldi aslında.ben bunları 1 yıllık olarak sanıyordum hep şimdiye kadar.
    2 sene sonunda hd reciver 60 TL karşılığında bizde kalıyormuş,Modülü sormadım ama o daha düşük bir ücretledir herhalde.

PEŞİN:modül + 2yıl full paket üyelik:399TL 24X16.7=399 16.7 TL ye geliyor full paket aylık.
    PEŞİN:hd reciver+2yıl full paket üyelik:659TL 24X27.5=659 27.5 TL ye geliyor full paket aylık.

Dsmart reciverlerin çok kullanışlı olmadığını okudum forumlardan.(kanal geçişleri yavaş,görüntü iyi değil,kanal sıralaması yapılamıyor)
    Modül daha mantıklı geliyor bana ama ondanda sorun yaşayanlar var galiba.( bazı hd kanalları açmama gibi.)

Modülle sorun yaşayanlar buraya yaşadıkları problemleri yazabilir mi acaba.
    Bide dsmart modül ile çalışan en stabil uydu reciver hangisidir sizce.

• dsmart receiverlar fena değil aslında. bende dsmart sd var. geçen yıl abone oldum ücretsiz verdiler next 8800 ye. kanal geçişleri çok hızlı ve cihaz ince bir kitap büyüklüğünde. kanallar sıralı şekilde geliyor. ancak sen 600. kanaldan sonra istediğin şekilde sıralama yapabiliyosun. hd receiverını denemedim ama o da kalitelidir sanırm. modülde istediğin gibi sıralama yapabilirsin doğru ama onda da yeni kanal eklendiğinde elle kayıt etmen gerekiyor. frekans değişikliklerini senin yapman gerekiyor diye biliyorum. d-smart eğlence paketi iyidir diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_71

Selam arkadaşlar;
    Dsmart mh den aşağıdaki bilgileri aldım ve bayağı uygun geldi aslında.ben bunları 1 yıllık olarak sanıyordum hep şimdiye kadar.
    2 sene sonunda hd reciver 60 TL karşılığında bizde kalıyormuş,Modülü sormadım ama o daha düşük bir ücretledir herhalde.

PEŞİN:modül + 2yıl full paket üyelik:399TL 24X16.7=399 16.7 TL ye geliyor full paket aylık.
    PEŞİN:hd reciver+2yıl full paket üyelik:659TL 24X27.5=659 27.5 TL ye geliyor full paket aylık.

Dsmart reciverlerin çok kullanışlı olmadığını okudum forumlardan.(kanal geçişleri yavaş,görüntü iyi değil,kanal sıralaması yapılamıyor)
    Modül daha mantıklı geliyor bana ama ondanda sorun yaşayanlar var galiba.( bazı hd kanalları açmama gibi.)

Hemen müşteri hizmetlerini arayın o 2 yıllık modüllü paketi hangi bayilerinde var öğrenin ve bana pm'le de bildirin hemen gidip alalım.

D-Smart Müşteri hizmetleri kendi ürünlerinin fiyatlarını bilmeyenlerin çalıştığı bir yer. O size söyledikleri modüllü fiyatı eski. Şu an 399 lira 1 senelik modüllü üyelik. Benim bilgim yanlışsa da 399'a 2 sene full'ü bayide bulursanız bildirin hemen gidip ben de alayım.

Modüllü üyelikde en iyi seçenek gidip 1 senelik eğlence paketi 200'e almak bir sene sonra da uzatma için sizi aradıklarında full paketi 270'e almak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 24 Kasım 2011; 18:23:04 >

• İstanbul çakmak bayı 02165262525 Ona ınanmadım ve mh yı aradım aynı fıyat ordanda soylendı
  • quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

Selam arkadaşlar;

Hemen müşteri hizmetlerini arayın o 2 yıllık modüllü paketi hangi bayilerinde var öğrenin ve bana pm'le de bildirin hemen gidip alalım.

D-Smart Müşteri hizmetleri kendi ürünlerinin fiyatlarını bilmeyenlerin çalıştığı bir yer. O size söyledikleri modüllü fiyatı eski. Şu an 399 lira 1 senelik modüllü üyelik. Benim bilgim yanlışsa da 399'a 2 sene full'ü bayide bulursanız bildirin hemen gidip ben de alayım.

Modüllü üyelikde en iyi seçenek gidip 1 senelik eğlence paketi 200'e almak bir sene sonra da uzatma için sizi aradıklarında full paketi 270'e almak.

buda link

Modülde 1 yıl yazıyor ama özellikle sordum oda 2 yıl dediler.
    Peşin sattıkları için bu fiyatlara veriyorlar bence.Hemen almak istemedim çünkü modül mü dsmart hd mi karar veremedim henüz.
    Ayrıca bende dsmart 2008 sd kutuda var ama bunu verip 22.90 TL lik maxi paket kampanya hiçde hesaplı gelmedi açıkçası.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

Selam arkadaşlar;

buda link

Modülde 1 yıl yazıyor ama özellikle sordum oda 2 yıl dediler.
    Peşin sattıkları için bu fiyatlara veriyorlar bence.Hemen almak istemedim çünkü modül mü dsmart hd mi karar veremedim henüz.
    Ayrıca bende dsmart 2008 sd kutuda var ama bunu verip 22.90 TL lik maxi paket kampanya hiçde hesaplı gelmedi açıkçası.

İlginç, 1 senelik olması lazım o fiyatların. Bana da Müşteri hizmetleri ve İzmir Tamgör'de 1 senelik dediler. Hadi onları da geç D-Smart'tan arkadaşım pazarlama departmanıyla görüşmüş modüllü için kampanya falan da düşünmüyorlarmış şu sıra.

Bence size kesinlikle yanlış bilgi verilmiş olmalı hem bayiden hem müşteri hizmetlerinden. Linke gelince modüllü fiyatları en altta ve 1 senelik yazıyor benim dediğim gibi.

Modül konusuna gelince kanal listesi yapabilmek önemli meseledir bana göre TV izlemede. Bu yüzden modül. Artı olarak D-Smart HD Pvr cihazını kullandım bayağı ağır yazılımı kanal listesi takıla takıla çıkıyordu arada bir. Baya kasıyor alet zaman zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 25 Kasım 2011; 8:08:04 >

• yaklasık bır hafta once atlanta hd box ve eglence paketı aldım 200 tl ye ve cok memnunum.eskı uyduma gore (next 18000 hdmi cıkıslı sd ) cok hızlı ve goruntu oldukca guzellestı.en guzelı kımsenın makınesıne bagımlı kalmıyorsun ve her ay para odemek zorunda kalmıyorsun yok kutusu ıle ugras yok bılmemne ıle yenı kanal cıkarsa da 10 dk vakıt ayırır eklerım ne olacakki.hem daha ucuza gelıyor hem daha pratık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu Uydu ses kayması sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Tivibu Donma Sorunu Hakkında!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla bunlar işi bilmiyor,mh yi tekrar aradım üyeliklerin 1 yıl olduğu sistemlerinde gözükmediği için modül full paket fiyat veremediklerini söyledi.Dün aradığımda peşin satışlar 2 yıl denmişti.
    Bayiyi tekrar aradım peşin alımlarda üyelikler hala 2 yıl diyor ısrarla.Telefonumu aldı araştırıp geri dönecek sizleri de bilgilendireceğim.

Atlanta ya aslında sıcak bakıyorum ama işlemci eski teknoloji ve sd görüntüsü iyi değil yorumları var,350 TL dende fazla para vermek istemiyorum açıkçası ama bu fiyatlarda next 18500(yorumları iyi değil),jameson 3003(yorumlar iyi ama yeni makina biraz daha beklemek lazım bence)
  • Bayi beni aradı ve aşağıdaki peşin fiyatların kesinlikle doğru olduğunu söyledi.

PEŞİN:modül + 2 yıl full paket üyelik: 399TL (üyelik sonunda hiçbir ücret ödemeden modül sizin oluyor)
    PEŞİN:hd reciver+2 yıl full paket üyelik: 659TL (üyelik sonunda 60 tl ödeyerek makinayı alabiliyorsunuz)

büyük ihtimal jameson 3003 alıp modüllü kullanacağım.
  • quote:

Bayi beni aradı ve aşağıdaki peşin fiyatların kesinlikle doğru olduğunu söyledi.

PEŞİN:modül + 2 yıl full paket üyelik: 399TL (üyelik sonunda hiçbir ücret ödemeden modül sizin oluyor)
    PEŞİN:hd reciver+2 yıl full paket üyelik: 659TL (üyelik sonunda 60 tl ödeyerek makinayı alabiliyorsunuz)

büyük ihtimal jameson 3003 alıp modüllü kullanacağım.

Değil, olsa haberim olurdu. Belki eski aktivasyonu yapılmamış kampanya zamanlarından kalmadır. Bilemiyorum ama dediğiniz fiyatlar olmaması lazım. Acaba HD'ler dahil değil gibi bir şey çıkmasın sonradan, eski paketse öyle bir durumda olabilir.

Nerden araştırdı bayi bilmiyorum ama bölge müdürleri olmadığını söylüyor. Ürünü bayilere tanıtan, bayilere yardımcı olan adam biraz biliyordur sanırım. Orada bir hata var ama anlayamadım henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 27 Kasım 2011; 20:51:33 >

• Valla uydu siparişini yeni verdim(jameson 3003), geldiği zaman bayiye gidip modülüde alacağım. Sözleşme yapılacağı için bana sözlü söylenenler yazılı olacak tabii.
    Eğer son anda bir pürüz çıkmazsa(bayi ısrarla doğru diyor çünkü verdiğim fiyatları) 2 güne kadar sizleri tekrar bilgilendireceğim.
  • Resmen şaka gibi valla bu dsmart çalışanları!!!
    Uydu alıcısı aldım ve bugün aradım bayiden sayın!!! Reha beyi gelin modüllü full üyelik olarak kurun diye,modül üyeliklerimiz 1 yıllıkmış efendim,yeni işe girdim benim hatam falan demeye başladı...
    Ama hala dsmart hd üyeliklerimiz 2 yıllık isterseniz ondan yapalım demez mi? ondan bile şüpheliyim artık ama uyduyu aldım geri verme şansım hala var ama beğendiğim için şimdilik düşünmüyorum.
  • ya arkadaşlar lütfen yrdım acil..samsung40d6000 tv aldım..recivrım yok dsmartın yeni kampanyasına üye olmayı düşünüyorum..üyelik sonundada bir recıvrım olsun istiyorum..aradım bayiyi goldmasterin dtv 20000 modelini veriyorlarmış kayırt özelligi yokmuş ,kayıt özelligi olan için 39 luk pakete üye olucan dedi aynı fiata kayıt yapan rcvırı vermedi yani..piyasada bu dtv 20000 459 tl dedi..içindede altın uçlu hdmı kablo varmış..ne diyorsunuz kullanan varmı bu cihazı nasıldır..birde nextin varmış kutu ama yok gold master olsun dedim..dijitürk düşünmedim çünkü benim sporla falan aram yok..bu paket dahilinde 17 hd kanal ve yerel ulusal yayınları izliyormuşsun.iç kurulum 40 tl.2 yıl sonundada 60 tl verip kutuya sahip oluyormuşsun..sizce degermi yada dijitürk nasılsır.tv ile araam pek yoktur tşk ederim yardımınız için şimdiden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.