Şimdi Ara

LG 42LB670V uydudan kanal silinme ve kanal değişmesi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, başlıkta bahsettiğim televizyonu kendi uydu alıcısıyla kullanıyorum ancak ben ne kadar kanalları ayarlasam da bir süre sonra bazen kanallar başkasıyla değişmeye bazen de sıradan komple silinmeye başlıyor. Mesela 9. sırada show tv vardı ancak bugün fark ettim ki sırayla kanal atlarken 8'den 10'a geçiyor ve show tv yok olmuş, aynı şey ileride 42. sırada bulunan disney için de olmuş. Hem yerlei boş, hem de kanallar yok. Haber kanallarından habertürk ve 24 de kendi kendine tivibu spor ile değişmiş.

Bu sorunları önlemenin bir yolu metodu var mıdır, ne yapabilirim? Kanalları da özel olarak bilgisayarda düzenliyorum ancak ona rağmen otomatik bir şeyler yapıp kanalları dağıtıyor.

• Aynı sorun bende de oldu, fakat artık ben hiç uğraşmıyorum, bıktım artık bu tv den. Yakında elden çıkarıp adam gibi bir tv alacağım kendime ve bu asla lg marka olmayacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

Aynı sorun bende de oldu, fakat artık ben hiç uğraşmıyorum, bıktım artık bu tv den. Yakında elden çıkarıp adam gibi bir tv alacağım kendime ve bu asla lg marka olmayacak...

Ben televizyonun diğer her özelliğinden memnunum açıkçası hocam, siz neresinden memnun değilsiniz mesela? webos'un kullanımı rahat, usb'den video oynatması, çoğu yv gibi altyazılardaki türkçe karakterleri okuyamama sorunu olmaması falan gayet başarılı, uygulamalardan işime yarayan da çok şey var, görüntüsü güzel, 12w'lık 2.1 ses de gayet iyi. Ben sadece bahsettiğim kısımdan memnun değilim ki o da arada bir oluyor chansort ile düzeltiyorum hepi topu 30 dk'lık iş bunun için tv değiştirip masraf yapmam şahsen. Eğer sadece bu uydu işinden sıkıntınız varsa komple tv almak yerine kaliteli hd uydu alıcı almak daha mantıklı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

quote:

Aynı sorun bende de oldu, fakat artık ben hiç uğraşmıyorum, bıktım artık bu tv den. Yakında elden çıkarıp adam gibi bir tv alacağım kendime ve bu asla lg marka olmayacak...

Ben televizyonun diğer her özelliğinden memnunum açıkçası hocam, siz neresinden memnun değilsiniz mesela? webos'un kullanımı rahat, usb'den video oynatması, çoğu yv gibi altyazılardaki türkçe karakterleri okuyamama sorunu olmaması falan gayet başarılı, uygulamalardan işime yarayan da çok şey var, görüntüsü güzel, 12w'lık 2.1 ses de gayet iyi. Ben sadece bahsettiğim kısımdan memnun değilim ki o da arada bir oluyor chansort ile düzeltiyorum hepi topu 30 dk'lık iş bunun için tv değiştirip masraf yapmam şahsen. Eğer sadece bu uydu işinden sıkıntınız varsa komple tv almak yerine kaliteli hd uydu alıcı almak daha mantıklı olur.

Hocam sizin memnun olmanıza sevindim, ben tv nin hiçbir şeyinden memnun değilim, yada benim beklentilerim büyük. Ben bu tv yi akıllı tv diye aldım ama hiç bir uygulaması düzgün çalışmıyor, mesela 1)tarayıcı berbat halde 2) internetten film izlenmiyor, sürekli bellek hatası alıyorum. 3) youtube uygulaması artık çalışmıyor, sürekli tv nin konumunu değiştirip uygulamayı güncellemem gerekiyor. 4) uydu alıcısı berbat halde, kanal ayarlama, sıralama, silme işkence, artı birde kanal yerleri değişiyor şimdi. Bu da yeni çıktı. 5) tv nin ilk açılışta kendine gelmesi vakit alıyor ve ağır çalışıyor.

Bu kadar sorun yaşadıktan sonra gider A101 den ucuza 55 inç akıllı tv satıyorlar ondan alırım daha iyi, hiç yoktan az para verdim diye bazı sıkıntıları görmezden gelebilirdim.

Neyse LG tv daha da tövbe almam, sizin memnun olmanız güzel, çünkü memnun olmadığınız bir şeyi kullanmak ve hergün ona bakmak işkence.

• Cok enteresan bendede ayni durum soz konusu.

8. Kanal gitmis 7den direkt 9a atliyor.

Lg uf8507 bir daha lg dusunmuyorum kesinlikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

quote:

Hocam sizin memnun olmanıza sevindim, ben tv nin hiçbir şeyinden memnun değilim, yada benim beklentilerim büyük. Ben bu tv yi akıllı tv diye aldım ama hiç bir uygulaması düzgün çalışmıyor, mesela 1)tarayıcı berbat halde 2) internetten film izlenmiyor, sürekli bellek hatası alıyorum. 3) youtube uygulaması artık çalışmıyor, sürekli tv nin konumunu değiştirip uygulamayı güncellemem gerekiyor. 4) uydu alıcısı berbat halde, kanal ayarlama, sıralama, silme işkence, artı birde kanal yerleri değişiyor şimdi. Bu da yeni çıktı. 5) tv nin ilk açılışta kendine gelmesi vakit alıyor ve ağır çalışıyor.

Bu kadar sorun yaşadıktan sonra gider A101 den ucuza 55 inç akıllı tv satıyorlar ondan alırım daha iyi, hiç yoktan az para verdim diye bazı sıkıntıları görmezden gelebilirdim.

Neyse LG tv daha da tövbe almam, sizin memnun olmanız güzel, çünkü memnun olmadığınız bir şeyi kullanmak ve hergün ona bakmak işkence.

Beklenti yüksekse o dönemin tv'leri bunu karşılamaya yetmiyor bu konuda son derece haklısınız. Tarayıcı'da çok sıkıntılı film izleme bu konuda da son derece haklısınız. Ram kısıtlı olduğu için bir süre sonra atıyor tarayıcıdan. Şahsen ben netflix uygulamasını kullanıyorum aynı zamanda samsung tv'de de kullanıyoruz, kesinlikle lg ile daha memnunuz. Uygulama yönünden zengin değil ancak uygulamaları oldukça kaliteli diye düşünüyorum. 1 saat tv izliyorsak 2 saat netflix, youtube ve spotify kullanılıyor tv'de herkes de genel olarak memnun. Açıkçası ben bu tv'yi aldığım süreçte araştırırken kullananlardan sizinkine benzer sorunları olanları görmüştüm, galiba kullanılan bir veya birkaç parçanın farklı olmasından dolayı bazı parti mallarda sıkıntı çıkıyor, o da size denk gelmiş gibi, geçmiş olsun.

Anladığım kadarıyla siz bilgisayar gibi bir ürün arıyorsunuz biraz da. Çok üst düzey tv'leri almadığınız sürece bu tip sorunlarla hep karşılaşırsınız. Android veya windows tv box alırsanız aslında çok aşırı rahat edersiniz bahsettiğiniz işlemlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gravaze -- 15 Mart 2017; 12:43:44 >

• hayansame H kullanıcısına yanıt
    Ayalarlar, kanal ayarları seçeneği altında "uydu kanal listesi güncelleme" kapalı konumuna getirilirse sıkıntı olmuyormuş gibi bir sonuca ulaştım yabancı forum sitelerindeki aramamda. Yalnız flamenkçe, rusça ve korece siteler vardı translate ile bu kadar oldu ben ayarlardan değiştirdim siz de deneyebilirsiniz 1-2 aya sonucunu görürüz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu Uydu ses kayması sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.