Şimdi Ara

lg led tv de trt ses yankı sorunu var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
11.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tv modelim lg 47la660s trt1 ve trt spor da ses yankili sekilde geliyor. Can sıkıcı bir durum. Nette arattim ayni sorunu yasayan birisi daha baska bir forumda yazmis. 1-2 kisi de kwndi tv lerinde de bu sorun oldugunu yaMis ama maalesef cozUm bulan yok. Bazen ses normal gelsede cogunlukla yanki yapiyor. Bahsettigim forumdaki yazilana da bakarak sorunun sadece lg tv lerde oabilecegini dusundum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nuribjk kullanıcısına yanıt
    ses kartında sorun olsa, tüm kanallarda ses sorunu oluşur. Dolby digital haricinde tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuribjk

Tv modelim lg 47la660s trt1 ve trt spor da ses yankili sekilde geliyor. Can sıkıcı bir durum. Nette arattim ayni sorunu yasayan birisi daha baska bir forumda yazmis. 1-2 kisi de kwndi tv lerinde de bu sorun oldugunu yaMis ama maalesef cozUm bulan yok. Bazen ses normal gelsede cogunlukla yanki yapiyor. Bahsettigim forumdaki yazilana da bakarak sorunun sadece lg tv lerde oabilecegini dusundum.

aynı sıkıntı bende de var, dahili uydusunu kullanıyorum ve sadece trt1 ve trtspor kanallarında yankılanma oluyor.
    ses ayarlarından uğraşmama rağmen düzeltemedim.

SD kanallarda bu sıkıntı var trt HD de skıntı yok.
    bu sorun şu linkde de tartışılmış..
    twitterdak bir arkadaş da aynı sorundan bahsetmiş. ve bu sorunu yaşayanların hepsi LG kullanıyor..

http://www.tahribat.com/Forum-Trt1-Yanki-Yapiyor-195446/2/

• bende samsung 40f6470 var aynı sorunu yaşıyorum. benimde sizde olduğu gibi sorun yalnızca SD kanalda var. ayrıca kanal değiştirip yine trt1 i açınca genelde düzeliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: webze

bende samsung 40f6470 var aynı sorunu yaşıyorum. benimde sizde olduğu gibi sorun yalnızca SD kanalda var. ayrıca kanal değiştirip yine trt1 i açınca genelde düzeliyor

Kanal değiştirip döndüğümde bende de düzeliyor genellikle hocam. Çözümü bulan arkadaş olurda yazarsa süper olur :) sayımız artıyor çünkü.
  • nuribjk kullanıcısına yanıt
    Herkese iyi forumlar
    Bende de LG 42lm640s var. TRT spor da ses yankılanması var. TRT1 de sıkıntı yok.
  • Bende de aynı sorun var . tv dahili uydu alıcılı LG. Çözebilen arkadaş yaArsa herkes faydalanır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorun TRT kanallarında LG de değil demek ki.
  • Beyler sorunu çözdüm

Kumandadan Settings > Opsiyon > Engelliler için Yardım > Ses Tanımı seçeneğini Kapalı yap olay budur. :)
  • Garip bi sorun olmus ya
  • DELİKANLI38 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bendeki sorun çözüldü bu yöntemle.
  • 42LA 660S ALDIĞIM GÜNDEN BERI TRT SPORDA SES YANKI SORUNU VAR. LG LERDE SANIRIM HEP AYNI SORUN. ŞIKAYET ETMEK LAZIM.

• DELİKANLI38 kullanıcısına yanıt
    ALLAH SENDEN RAZI OLSUN DELIKANLI. SORUN ÇÖZÜLDÜ

• quote:

Orijinalden alıntı: selmanamac

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN DELIKANLI. SORUN ÇÖZÜLDÜ

Cümlemizden mübarek :)
  • Saolasin hocam ya.kafayi yedirtti artik :)

• Çözüldüya lan ,teşekkürler

• Samsung için cozum:sirasiyla
    Menü
    Yayın
    Ses seçenekleri
    Sesli açıklama
    Kapali

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.