Şimdi Ara

Dsmart Müşteri Memnuniyetsizligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 295 tl AKTİVASYON ücreti 2 aylık üyeyim iptal ettirmek için 640 tl istediler 2 ayda 10 kere arıza kaydı bıraktım sakın almayın dsamart kadar berbat bir internet kullanmadım 50mb tarifem 10 mb alıyorum şaka gibi bütün form sayflarına şikayet sitelerine aklınıza gelebilecek her yere yazıcam bu yazıyı sakın almayın 1 aylık üye bile olsanız iptal ettirmek için sizde yarım milyardan fazla 640 tl para istiyorlar veririm 640 iptal ettiririm ama elimden geldiğince her yere yazıcam hergün 50 web sitesine yazsam yeterli bunlar kendi web sitelerinde aktivasyon 192tl telefonda bana söylenen 295 nasıl bir yalancılık dolandırıcılık bilmiyorum konustugum ses kayıtlarını da youtube dan tutun alkışlarla yasıyorum dıamon her yerede yayınlayacagım ben bir vatandaş olarak magdur oldum başka kimse magdur olmasın dsmart alma aldırtma twitter da gerekirse para verip top 10 listesine sokup bu paragrafı paylaştırıcam elimden geleni yapacagım başka kimse mağdur olmasın dsmart kadar berbat bir internet yok...

• Altyapı kaynaklı olan bi durum hız olayları hani sıkıntılıysa altyapı hiçbir firma düzgün hizmet veremez.
  • o nasıl aktivasyon ücreti öyle yaw sanki uzayda uydu aktive ediyorlar benimde 11 ayım kaldı iple çekiyorum mega paket dedikleri bile boş valla inceledim en baba kanalları ek paket yapıp satıyorlar ne anladım megadan adı mega
  • Geçen hafta zor da olsa d şımartan kurtuldum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.