Şimdi Ara

DSMART NET iptal talep formu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
3
Favori
67.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abonelik iptalini zora koşan bir firma kendi yazdığımız dilekçeyi kabul edermiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciscogen

quote:

Orijinalden alıntı: bérkay

quote:

Orijinalden alıntı: ciscogen

Arkadaşlar dün akşam telefonla iptal bildiriminde bulundum. Hemen sonrasında da okkalı bir e-posta gönderdim. Biraz önce aradılar telefonda bir posta daha azar işitince en güncel iptal formunu hemen gönderdiler. Telefonları değiştiği için eski formu kabul etmeyebilirler bilginiz olsun. Güncel form aşağıdadır.

http://www.4shared.com/photo/UtweqR7x/D-Smart_Net_ptal_Talep_Formu.html

dostum verdiğin linke ulaşılmıyor.başka link var mı acaba..

Merhaba linkte bir problem göremedim. Şu anda erişebiliyorum. Sanırım geçici bir kesinti olmuş.

MANİSA 3. SULH CM'nin 05/01/2011 tarih ve 2011/24 nolu KORUMA TEDBİRİ kapsamında bu internet sitesi (4shared.com) hakkında verdiği karar Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nca uygulanmaktadır.

dostum bende hep bu uyarı çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: nihat_0025

d-smart net günceli burda hazırda bulunsun verem ettiler insanı

d-smart net iptal formu
    http://www.tekdosya.com/redirect/DEPOSITFILES/dfd4863f643f3ac999e2048dbe2e5a4c/D-Smart_Net___ptal_Talep_Formu.zip.html
    http://www.tekdosya.com/redirect/FILEFACTORY/dfd4863f643f3ac999e2048dbe2e5a4c/D-Smart_Net___ptal_Talep_Formu.zip.html

dostum çok teşekkürler
    her aboneye lazım

• bugün formu doldurup gönderdim bakalım.. gelişmeleri aktarırım buradan
  • APS kalkmış bende yine ptt kargo ile 10. güne ulaştırdım dilekçemi, telefona mesaj geldi iptal başvurunuz alınmıştır diye sanırım 7 gün içinde de kapatıyorlar, kapatma açısından şuan da bir sıkıntı gözükmüyor bakalım.
  • bu aydın doğanda çok hak yiyor başbakanımız cem ozanla uğraştının çeyreği kadarda bununla uğraşsa şenlikli olacak..sayın admin msj sakıncalı ise yayınlama
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat_0025

d-smart net günceli burda hazırda bulunsun verem ettiler insanı

d-smart net iptal formu
    http://www.tekdosya.com/redirect/DEPOSITFILES/dfd4863f643f3ac999e2048dbe2e5a4c/D-Smart_Net___ptal_Talep_Formu.zip.html
    http://www.tekdosya.com/redirect/FILEFACTORY/dfd4863f643f3ac999e2048dbe2e5a4c/D-Smart_Net___ptal_Talep_Formu.zip.html

arkadaşlar biri şu linki foruma direk yükleyebilir mi? İşyerinde olduğumdan dolayı upload sitelerinden indirme yapamıyorum.

• NE TERBIYESIZ FIRMA YOLLADIKLARI FORM BILE NE KADAR KUSTAHCA NEDEN AYRILDIGINIZI BELIRTINIZ FALAN DIYE ZORLAMALAR YOK SOZLU BILDIRIMDEN SONRAKI 10 GUN ICINDE BU FORMU GONDERINIZ GIBI DOLANDIRICILIKLAR(BOYLECE SIZ TELEFON ETTIKTEN SONRA KENDISININ DE FORM YOLLAMA BAHANESINE OYALAYABILECEGI 10 GUN).KAC YILDIR BU KADAR SIKAYETE HALA NASIL OLUYORDA KIMSE BIR SEY YAPMIYOR
  • Merhaba,

Ben de aynı şekilde iptal ettirmek istediğimde birçok sorunla karşılaştım. 20 gün kadar iptal ettirmeye çalıştım ama başaramadım. Sonra aklıma gelen bir yöntem ile 1 saat içinde evrak felan istenmeden iptali gerçekleştirdim. Dsmartnet mağdurları için paylaşmak istedim.

Yapmanız gereken şey ;

iptal için başvurup 72 saat içinde aranacaksınız cümlesini duyduktan sonra 72 saat bekleyip aranmadıysanız yada aranıp evrak göndericez imzalayıp postalayın şeklinde uzatılıp duruyorsa Bilgi Teknolojileri ve İletişim kurumununhttps://tuketici.btk.gov.tr/ şeklinde olan tüketici portalına üye olarak şikayetinizi yazılı olarak iletmeniz. Bu aşamadan sonra BTK şikayeti inceleyip 10-15 dakika içinde şikayetçi olunan firmaya yolluyor. E şikayet BTK üzerinden geldiği için işlem de hemen yapılıyor hem de dilekçe iptal formu kimlik fotokopisi vs. istenmeden.

Umarım yardımcı olmuşumdur.

Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: arrested

Merhaba,

Ben de aynı şekilde iptal ettirmek istediğimde birçok sorunla karşılaştım. 20 gün kadar iptal ettirmeye çalıştım ama başaramadım. Sonra aklıma gelen bir yöntem ile 1 saat içinde evrak felan istenmeden iptali gerçekleştirdim. Dsmartnet mağdurları için paylaşmak istedim.

Yapmanız gereken şey ;

iptal için başvurup 72 saat içinde aranacaksınız cümlesini duyduktan sonra 72 saat bekleyip aranmadıysanız yada aranıp evrak göndericez imzalayıp postalayın şeklinde uzatılıp duruyorsa Bilgi Teknolojileri ve İletişim kurumununhttps://tuketici.btk.gov.tr/ şeklinde olan tüketici portalına üye olarak şikayetinizi yazılı olarak iletmeniz. Bu aşamadan sonra BTK şikayeti inceleyip 10-15 dakika içinde şikayetçi olunan firmaya yolluyor. E şikayet BTK üzerinden geldiği için işlem de hemen yapılıyor hem de dilekçe iptal formu kimlik fotokopisi vs. istenmeden.

Umarım yardımcı olmuşumdur.

Saygılarımla.

Elinize saglık. Bu bilgi bir kenarda bulunsun. Lakin bu akıl yoksulları altında imzam olmayan sözleşme şartlarına göre iptal işlemi yapmamı bekliyorlar. Oldu canım. Sözlü taleple hemen bağladıkları interneti sözlü taleple iptal edemezlermiş. Göreceğiz bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dilekçedeki taahhüde bakar mısınız?
    "Fesih bildiriminde bulunduğum D-Smart Net aboneliğim ile ilgili düzenlenmiş ve düzenlenecek fatura bedellerini gereği gibi ödemeyi, bu hususta itirazımın olmadığını kabul ve taahhüt ediyorum."
    Oldu canım.
    Oldu olacak bir de dönelim arkamızı da tam olsun.
    İnsan dilekçesinde böyle g... kiraya verecek bir taahhütte bulunur mu?
    BTK nın 14.11.2012 de bunlara neden Fesih işlemleri ile ilgili ceza verdiği açıkça belli oluyor değil mi?
    Taahhüt sürem doldu. Hadi iptal etmesinler de göreyim.
  • Bingo, tamamdır.
    22 gün sonunda Smileadsl aboneliğimi bitirebildim. Müşteri hizmetleri ile birebir görüşmelerimin ve bize ulaşın sayfalarından yaptığım başvuruların, hatta fax kabul etmeyen faxlarına ulaşmaya çalışmama rağmen başaramadığım Smileadsl aboneliğimin sonunu BTK'ya yaptığım başvuru halletti.
    Smileadsl(DSmartNet) aboneleri şimdiden BTK üyeliğiniz hayırlı olsun.
    Nasıl olsa eninde sonunda lazım olacak değil mi?

• btk anındamı iptal ettiriyor? ben 2 ay sonra iptal edicem taşıncağım için şimdiden öğrenelim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anında iptal söz konusu mu ki?
  • dsmarttan kurtulmam 2 hafta mı aldı.. dilekçenin ellerine geçtiğini kontrol edin. dilekçeyi kendiniz yazıp gönderin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cait

btk anındamı iptal ettiriyor? ben 2 ay sonra iptal edicem taşıncağım için şimdiden öğrenelim :)

İptal gerekçenizde hakli iseniz, müşteri hizmetleri tarafından iptal işlemi geciktiriliyor ve belli bahaneler bulunuyorsa BTK'ya başvurarak hemen iptal işleminin yapılmasını sağlayabilirsiniz.
  • benım teknıgım su oldu odemedım ıptal ettıler
    ıptal mesajı gelınce gıttım odedım :D
  • Arkadaslar musteri hizmetlerini aramadan direkt talep formunu yollasak sorun olur mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmuyor sanırım
  • Arkadaşlar 24 aylık taahhüt süremin bitiminde aboneliğimi iptal ettirmek istiyorum. Yine ilk mesajdaki formu mu göndermeliyim?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.