Arkadaşımla yeni aparta taşındık. Televizyonda uydu yok ev sahibi receiver tak çalışır dedi kablosu vs varmış. Apartın kendi interneti var daire içinde de modem var ancak net berbat durumda. Bundan dolayı hem uydulu hem de netli bi paket arıyorum. Malum öğrenciyiz F/P ürünü bi paket arıyorum. Neler tavsiye edersiniz? Yardımcı olursanız sevinirim.
uydu ıcın merkezı sıstem var
bıtane receıver al gec kullan
ınternete gelınce ogurencı oldugunuzu dusunerek sozlesme yapmayın ozellıkle uzun sıurelı
turknette uygun paketı secın ınternet ıcın
quote:
Orijinalden alıntı: InsideR
ınternete gelınce ogurencı oldugunuzu dusunerek sozlesme yapmayın ozellıkle uzun sıurelı
Sanırım telefon bağlantısı istiyor. Evde telefon yok. Ekstra uydu istememin sebebi dsmart olrsa maçları izleyebilmek veya düzgün kanallara bakabilmek.
quote:
Orijinalden alıntı: Dr.Ünal
quote:
Orijinalden alıntı: InsideR
Sanırım telefon bağlantısı istiyor. Evde telefon yok. Ekstra uydu istememin sebebi dsmart olrsa maçları izleyebilmek veya düzgün kanallara bakabilmek.
hayır ıstemıyor
yalın adsl
acıkcası evde dsmart dıgıturk var ayrıca 4k ledtvnın uydu alaıcısı var ayrıca pcımde tv kartı var
dsmartta sadece F1 seyredıyorum Dıgıturkte hıcbısey seyretmıyorum pc de arada haberlere yada spor haberlerıne bakıyorum
ogrencı adamsınız ne tvsı artık :D duzgun bır net baglatırsanız tanıdıgınızdada dsmart dıgıturk var ıse onlar dsmart web veya dıgıturk web paketı alsınlar aylık 5tl cıvarı bısey
sızde ınternette tvden bu dsmartı/dıgıturk u seyredersınız