Şimdi Ara

dsmarttan başı yananlar bi bakın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 senedir smile(dsmartnet) abonesiyim önceleri çok iyiydi fakat son 1 senedir özellikle son 3-4 aydır çok problemler yaşıyodum. ip alamama, sık bağlantı kopması, yüksek ping falan filan drfalarca müşteri hizmetlerini aradım çözüm olmadı en son çare

tuketici.btk.gov.tr den her hafta şikayet yazıyorum son umudum bu

dsmartnet kullanıcıları sizden ricam sizde şikauetlerinizi bu adresten yapın, işin içinde resmi kurum olduğu için yoğun şikayet olursa belki bişeyler değişir.

saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: senolcalisan

6 senedir smile(dsmartnet) abonesiyim önceleri çok iyiydi fakat son 1 senedir özellikle son 3-4 aydır çok problemler yaşıyodum. ip alamama, sık bağlantı kopması, yüksek ping falan filan drfalarca müşteri hizmetlerini aradım çözüm olmadı en son çare

tuketici.btk.gov.tr den her hafta şikayet yazıyorum son umudum bu

dsmartnet kullanıcıları sizden ricam sizde şikauetlerinizi bu adresten yapın, işin içinde resmi kurum olduğu için yoğun şikayet olursa belki bişeyler değişir.

saygılar

• 3 senedirde ben kullanıyorum ama son 4-5 aydır gündüzleri hızın hep 2-3 mbit civarında akşamları düzeliyor benim taahüt bu ay bitiyor bakalım uygun bir liman bulursam gidecemgitmesemde dsmart nete veda edecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: auzun99

3 senedirde ben kullanıyorum ama son 4-5 aydır gündüzleri hızın hep 2-3 mbit civarında akşamları düzeliyor benim taahüt bu ay bitiyor bakalım uygun bir liman bulursam gidecemgitmesemde dsmart nete veda edecem

bende 24 ay tahahüt verdim ilk 3 ay herşey güzeldi sonra sik bağlantı kopması ttnet teyken 6 megabit hiz aliyodum d smart ta geçtim hiz 1megabit oldu sonra bina tesisatiniz da sorun var oluyo
  • d-smart & d-smile pişmanlıktır..
  • Sorunun sadece bende olduğunu sanıyordum son 4-5 aydır benimde sürekli internetim kopup duruyor özellikle online oyunlarda sıkıntı yaşıyorum sürekli gidiyor müşteri hizmetlerini aradığımda her şey düzgün görünüyor efendim sorun sizde diyip duruyorlar şu sözleşme bitsinde kurtulmak istiyorum artık
  • Smile adsl kullanıcılarında iptal edemediklerine dair çok problem okudum(Ayrıca yaşadım).Bu sebepten ötürü bilgilendirme yapmak istiyorum.
    Artık arayıp iptal ettirmeniz gerekmiyor geçmek istediğiniz firmanın bireysel transfer formunu ve abonelik sözleşmesini doldurup turkcell den vodafone a geçer gibi geçiş işlemi yapabilirsiniz.

Örnek olarak

http://goonet.com.tr/Document/DocumentGalery/GOONET%20B%C4%B0REYSEL%20TRANSFER%20FORMU.pdf

dökümanı goonet bireysel transfer formudur.Her firmada kendine ait bu evraktan mevcut.Yani baska firmalara geçmek istiyorsanız bu evraktan isteyin doldurun ve bir daha kapattırma işlemi ile ugrasmadan direk olarak geçiş yapabilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.