Şimdi Ara

DT-9001 yeşkil ışık sorunu yaşayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

babamda dt 9001 cihazı ile digiturk aboneliği var. bu bir anda bozulup ekranında hiç bişey yazmadan sadece yeşil ışık vermeye başladı.

digiturk servisten illa 20 lira servis ücretini alıp değişim yapılacak dediler. kendin de gitsen öyle. bu 20 lirayı vermeden değiştirmenin yolu yok

mudur?

bir de forumda gezerken herkesin bu aralar bu yeşil ışıktan muzdarip olduğunu gördüm. ilgiç bir şekilde herkeste başlamış.

acaba digiturk yanlışlıkla falan bi sinyal yollayıpta mı yaktı bu makineleri merak etmedim değil doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreone -- 17 Ekim 2010; 16:21:13 >

• Selam arkadaşım,

Eğer DT Plus cihazı sana ait ise servis ücreti vermeden herhangi bir işlem yapamıyorsun

Ama cihazın kiralıksa hiçbir servis ücreti almadan değişim yapılıyor.Evime 6 kere servis geldi ama cebimden beş kuruş çıkmadıÇünkü benim cihaz kiralık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü Tekgözen

Selam arkadaşım,

Eğer DT Plus cihazı sana ait ise servis ücreti vermeden herhangi bir işlem yapamıyorsun

Ama cihazın kiralıksa hiçbir servis ücreti almadan değişim yapılıyor.Evime 6 kere servis geldi ama cebimden beş kuruş çıkmadıÇünkü benim cihaz kiralık.

senin servis ücreti vermemen dogaldır çünkü plus üyesisin delüx sün..ama arkadaşda dikkatli bakdıysan plus deil 9001 cihaz var..

arkadaşım cihazın arızalanmış degişmesi gerekiyor..eger 20 tl servis ücreti vermeden bu işi halletmek istiyorsan yapman gerekenleri bir bir anlatıyorum..
    öncelikle müşteri hizmetlerini arıyacaksın durumu izah edeceksin ve servis ücreti ödemek istemedigini belirteceksin..tabi birazda sert konuşucaksın..eger ücretsiz servis göndermeye yanaşmıyolarsa o zaman iptal etmek istedigini belirteceksin..onlar senin iptal istegini alıcaklar ve iptal işleminizi başlattık diyecekler fakat senin digitürkün iptal olmayacak..en erken 24 en geç 48 saat içinde sana iptal departmanından dönecekler ve neden iptal etmek istediginizi soracaklar sizde durumu izah edeceksiniz ve size ücretsiz servis yönlendireceklerini söliyecekler..sölediklerimi aynen uygula işini bu şekilde hallet ve sonra bana olan tşk borcunu ödee :):)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.