Şimdi Ara

DT93 ( lemfoo , kiwi , DTNO) Oppo görünümlü akıllı saat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Neyse paramı geri aldım fakat satıcı saati gönderdim diyor belkide yalan söylüyor pazartesi Dt 93 tekrar sipariş geçicem hemde metal kayışı dahil ben bu saate kafayı taktım bence iyi saat bakalım ne olacak öte yandan dt95 ler geldi postanede aynı saat birisinin vergisi 19 TL birisininki 38tl ne tuttururlarsa neyse dt93 kafaya takma 512 ram var kasmaz bana göre iyi saat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam DT93 şarzı ne kadar gidiyor birde FK 88 modeli ile W56 modeli var fakat şarzları en fazla iki gün gittiğini yorumlarda okudum.

• sonmez1961 S kullanıcısına yanıt
    6 tam gün , ben kullanmadığımda battery saving e alıyorum , 12-13 güne çıkabiliyor
  • Hocam bu saatten aramalı saatlerde eşleştirdiğin zaman bütün işlevler saate geçiyor müzik dinlicen saatten çalıyor telefon geliyor saatten cevaplıyon aynı zamanda ses dışarı gidiyor sevmedim bu işi

• sonmez1961 S kullanıcısına yanıt
    Aramayı kapatmak için dışarıda btyi unutmak daha mantıklı geri tüm işlevler sıkıntısız çalışır.
    Müzik bende çalmıyor saatfen . O özellik mi varmış. İçine müzik attım ama telden direkt çalması varsa iyiymiş
  • telefona hangi program ile bağladınız?

• Çağrı.K kullanıcısına yanıt
    Fit claoud pro mu ne hocam saat bende değil şu an.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.