Şimdi Ara

DTS Demonstration DVD No 2-3-4-5-6-7-8-9-10 Ses sistemlerinizi test edin YENİLENDİ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
938
Cevap
13
Favori
100.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aliger birkaç mesaj üstte bu şekilde dinlediğini belirtmiş.
    Board üreticisi bu çıkışları eklediğine göre de DD ve DTS sesleri diğer topicte speedy35 in bahsettiği codec programları ile yapabileceğini düşünüyorum acıkcası ben denemedim.
    quote:

Orjinalden alıntı: simoney

Bu boardun optic ve coax cıkıslarından. DD DTS Alabilirmiyim yani Dts Alırsam bu topik deki sarkilari tam anlamiyla dinleyebilirmiyim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ATA@

Aliger birkaç mesaj üstte bu şekilde dinlediğini belirtmiş.
    Board üreticisi bu çıkışları eklediğine göre de DD ve DTS sesleri diğer topicte speedy35 in bahsettiği codec programları ile yapabileceğini düşünüyorum acıkcası ben denemedim.
    quote:

Bu boardun optic ve coax cıkıslarından. DD DTS Alabilirmiyim yani Dts Alırsam bu topik deki sarkilari tam anlamiyla dinleyebilirmiyim :)

Bu bağlantı ile DTS ve DD çözecek olan Z5500 olmuyor mu?
  • Ayrıca merak eden arkadaşlar.
    Sizlerden soru gelince araştırdım.İmzamdaki ses kartı olduğundan hiç ihtiyaç hissetmemiştim.
    Özellikle simoney

Benim şuan kullandğım anakart INTEL D975XBX2 Bu anakarttaki DIGITAL çıkışlar bütün ihtiyaçlarınızı karşılıyor.
    Ayrıca Intel® Audio Studio programı vehttp://downloadcenter.intel.com/download.aspx?url=/11036/eng/kb888111.exe&DwnldId=11036&lang=eng driveri ilede yeni nesil HD ses leri bile çözebiliyor veya çözmeden ses sitemine aktarabiliyor.

• bence herhangi optik çıkışlı bi anakarttan dd dts sesleri alabilirsin yani optik olupda bunların olmaması zaten olmaz :)
  • Gercekten kafam cok karıstı butceyı sarsmadan davranmaa calısyıorum neyse oncelıkle su ses sıstemımı bı yenılıyım ondan sonra dusunurum . tessekkurler .yardımlarınız ıcın .
  • Baska forumlarda Arastırdıgım yazılar arasında

1 )Optik çıkışı kullandığında ses kartının etkisi olmaz, nereye bağlıysa onun maharetini görürsün. !
    '' Bu ozaman Onboard Ses Kartından Alınan Sesi [Optic Caox] Z5500 e bagladıgımızda Sesı 5+1 DTS DD 'ye Cevırıcek olan Z5500 un ıcındeki decodere kalmıs oluyor. Pekı ozaman Ses Kartina Okadar niye para verelim ?

Simdi Benim Bılmek ıstedıgım sudur :)

Z5500 'ün İçinde Decodermı var ?

Ozaman Su demektir Z5500 + Optic cikisli Onboard + Arti DTS Li Bir fılm .

z5500 'ı Bagla Opticle yada Coaxla Onboarda Koy Dvd yi DVd rooma DTS Seslerini alarak Fılmını Izle .

Bu bu demekmidir !?
  • quote:

Baska forumlarda Arastırdıgım yazılar arasında

1 )Optik çıkışı kullandığında ses kartının etkisi olmaz, nereye bağlıysa onun maharetini görürsün. !
    '' Bu ozaman Onboard Ses Kartından Alınan Sesi [Optic Caox] Z5500 e bagladıgımızda Sesı 5+1 DTS DD 'ye Cevırıcek olan Z5500 un ıcındeki decodere kalmıs oluyor. Pekı ozaman Ses Kartina Okadar niye para verelim ?

Simdi Benim Bılmek ıstedıgım sudur :)

Z5500 'ün İçinde Decodermı var ?

Ozaman Su demektir Z5500 + Optic cikisli Onboard + Arti DTS Li Bir fılm .

z5500 'ı Bagla Opticle yada Coaxla Onboarda Koy Dvd yi DVd rooma DTS Seslerini alarak Fılmını Izle .

Bu bu demekmidir !?

PC den de gerekli ayarlar yapılınca (Forumda konusu mevcut oraya bakarsan herşey netleşir) çözme işi Z5500 e kalıyor. DTS, DD filmleri takar izlersin. Bunların dışında kalan formatlar için kalite istiyorsan ozaman ses kartı gerekli. Ama şuan için sana bir anakart ve Z5500 yetecektir. Paran olunca da bir ses kartı alırsın olur biter.

• evet tarantulanın dediğine katılıyorum al bi anakart indirmeye başla artık çok konuştun sen
  • Yaw arkadaşlara şunu al bunu al diyoruz da arada bana da alalım birtane olmuyor böyle!
  • quote:

Orjinalden alıntı: TARANTULA-MK

Yaw arkadaşlara şunu al bunu al diyoruz da arada bana da alalım birtane olmuyor böyle!

Z-5500 almazsan yüzüne bakmam

• Şu demolar ve şarkıları dinledikçe alasım geliyor zaten. film ve oyunlara için özellikle. Ama müzik için amfili bir sistem kurcam yanında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TARANTULA-MK

Şu demolar ve şarkıları dinledikçe alasım geliyor zaten. film ve oyunlara için özellikle. Ama müzik için amfili bir sistem kurcam yanında.

yakışır
  • Yeniler ne zaman aliger?
    Fırsat buldukca bakıyorum yeni varmı diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: ATA@

Yeniler ne zaman aliger?
    Fırsat buldukca bakıyorum yeni varmı diye

bugün ekliycem akşam 7 8 gibi
  • Teşekkürler aliger. Eklediğinde hemen indirmeye başlıyacağım.
  • Ya hiç bi şekilde sol ve sağ dışında ses alamıyorum ya. AC3 filter ın input seviyelerinde hepsi oynuyo ama outputda sadece ön sol ve sağ oynuyor!
  • yeni ekledim arkadaşlar güle güle izleyin yarın akşam veya gece B disc i de eklerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: dodi--

Ya hiç bi şekilde sol ve sağ dışında ses alamıyorum ya. AC3 filter ın input seviyelerinde hepsi oynuyo ama outputda sadece ön sol ve sağ oynuyor!

• quote:

quote:

Ya hiç bi şekilde sol ve sağ dışında ses alamıyorum ya. AC3 filter ın input seviyelerinde hepsi oynuyo ama outputda sadece ön sol ve sağ oynuyor!

bir iki sayfa önce ac3 ayarlarını verdim onları bi dene aynı şekilde
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliger

quote:

quote:

bir iki sayfa önce ac3 ayarlarını verdim onları bi dene aynı şekilde

yapılı.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.