Şimdi Ara

DTS Demonstration DVD No 2-3-4-5-6-7-8-9-10 Ses sistemlerinizi test edin YENİLENDİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
938
Cevap
13
Favori
100.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vistada varsıyalan ses aygıtını dijital yaptım bspalyerda sorunsuz çalıo 5500 çözuor ama vlc de çalmıyor bu sefer vlc de ses açma kapama yerınde kırmızı çarpı cıkıyor iyiçe kafam karıstı
  • Bu Muhteşem Aliger.

Başından sonuna kadar aralıksız izlemek zorunda hissettim kendimi.

Sağol.
    Dts Surround Sound Demonstration DvD Vol.1

DTS Demonstration DVD No 2-3-4-5-6-7-8-9-10 Ses sistemlerinizi test edin YENİLENDİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: theunforgettable

ben ne yaptıysam basaramdım muzik çalarken ac3 ozelıkler bolmesındedkı mixer kısmında hıc hareket yok normalmı bu

o normal bence bs player gom player ve power dvd kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ninkame -- 8 Ekim 2008; 0:00:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ATA@

Bu Muhteşem Aliger.

Başından sonuna kadar aralıksız izlemek zorunda hissettim kendimi.

Sağol.
    Dts Surround Sound Demonstration DvD Vol.1

DTS Demonstration DVD No 2-3-4-5-6-7-8-9-10 Ses sistemlerinizi test edin YENİLENDİ

Aynen katılıyorum. Benim kötü speaker larda bile farkını hissettiriyor. Ama bir yandan izlerken içim gitti ya bunların hakkını verecek bir sistemim yok daha.

• Yeni bir tane ekledim hepimize hayırlı olsun tarantulamk kardeş inşallah seninde olur
  • Aliger;
    text dosyasınıda her dvd eklemende güncelliyormusun?
    http://r apidshare.com/files/151859733/Adres.txt
  • quote:

Aliger;

evet hepsini ekliyorum adres.txt güncelliyorum
  • guzel çalısmalar hepsini indirdim
  • Çok iyi ve düşüncelisin nir kere daha teşekkürler.
    quote:

Orjinalden alıntı: aliger

quote:

Aliger;

evet hepsini ekliyorum adres.txt güncelliyorum
  • yeni bir dvd daha buldum aslında iki tane ama birisi üyelikli olduğu için indiremiyorum işin kötüsü üyede olamıyorum davetiye sistemiyle işliyor

ben teşekkür ederim hepinize
  • kardeş eline sağlık Bu dvd de DEMO PLAYLIST içindeki demolara başlamadan önce THX in bir tane demosu oynuyor Reklam gibi bir şey işte sonra hepsi aynıymış demeyin ben ilk açtığımda öyle oldum o yüzden söyledim. DEMO PLAYLİST haricindeki hiç bi demoda yok demişsin anlamadım? yax:( demoların hepsi aynımı bi cümle düşüklüğü olmuş kafam karıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: tmert0

kardeş eline sağlık Bu dvd de DEMO PLAYLIST içindeki demolara başlamadan önce THX in bir tane demosu oynuyor Reklam gibi bir şey işte sonra hepsi aynıymış demeyin ben ilk açtığımda öyle oldum o yüzden söyledim. DEMO PLAYLİST haricindeki hiç bi demoda yok demişsin anlamadım? yax:( demoların hepsi aynımı bi cümle düşüklüğü olmuş kafam karıştı

anlatamadım sanırım farkındayım demo playlist e girdiğinizde 4 veya 5 tane test var onları açtığınızda ilk başta thx reklamı oynuyor sonra izlemek istediğini şeyi gösteriyor hani vcd dvd filmler başlamadan önünde reklam olurya onun gibi

pm atmışsın tmert0 buradan yazayım belki başkasında davetiye veya üyeliği vardır bu aşşağıdaki 3 site inşallah birilerinde vardır

http://guardian-angel.webhop.org

http://www.bit-hdtv.com/ (Davetiye usulü)

http://c-t-w.mine.nu

• geliyor yenisi geliyor son iki 3 parça upload oluyor
  • İlk sayfadaki test müziklerinden "dts_experience.vob" olanını Powerdvd'den S/DIF seçili halde ve x fi build in decoder seçili iken ve sağ alt köşede DTS simgesini de görerek gayet güzel şekilde dinleyebiliyorum(Analog bağlantı). Ama bu DTS uzantılı olanları bir türlü x-fi decoderi ile ses alamadım(Powerdvd'nin işlemci kullanımı tavan yapıp bilgisayar çok zor yanıt veriyor). VLC'de ise S/DIF yaptığımda ses DTS ikonu geliyor fakat sets gelmiyor. 5.1 e alınca ses geliyor.(5.1 de iken sanırım kendi çözücüleriyle çözüyor sesi.)
    X fi decoderı bu dts uzantılı olanları desteklemiyor mu ne? Ne olabilir problem ? Hiç bir fikri olan var mı?
    ---------------
    DÜZELTME: Birinci sayfadaki 5.1 DTS başlığı altındaki müzikler yüksek bitrate e sahip 2 kanallı müzikler mi ? Nedir var mı tam olarak bir bilgisi olan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aenyy -- 9 Ekim 2008; 19:55:49 >

• quote:

NOT : Bu dvd de DEMO PLAYLIST içindeki demolara başlamadan önce THX in bir tane demosu oynuyor Reklam gibi bir şey işte sonra hepsi aynıymış demeyin ben ilk açtığımda öyle oldum o yüzden söyledim. DEMO PLAYLİST haricindeki hiç bi demoda yok

Dostum ne demek istediğini anlamadım. Yani bu disc rip'mi? sadece bir video'mu var içinde? yoksa bir video'nun değişik ses formatlarıyla başka başka versiyonlarımı var. Mesela aynı video dolby Prologic II, bir diğeri yine aynı video ama bu sefer DTS. Doğru anlamışmıyım?

Tüm paylaşımların için teşekkürler dostum. Geriye sadece Hİ - Fİ bir sistem almak kalıyor o kadar :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: James_Sunderland

quote:

NOT : Bu dvd de DEMO PLAYLIST içindeki demolara başlamadan önce THX in bir tane demosu oynuyor Reklam gibi bir şey işte sonra hepsi aynıymış demeyin ben ilk açtığımda öyle oldum o yüzden söyledim. DEMO PLAYLİST haricindeki hiç bi demoda yok

Dostum ne demek istediğini anlamadım. Yani bu disc rip'mi? sadece bir video'mu var içinde? yoksa bir video'nun değişik ses formatlarıyla başka başka versiyonlarımı var. Mesela aynı video dolby Prologic II, bir diğeri yine aynı video ama bu sefer DTS. Doğru anlamışmıyım?

Tüm paylaşımların için teşekkürler dostum. Geriye sadece Hİ - Fİ bir sistem almak kalıyor o kadar :D

En son gönderilen THX Demo Disc II den önce verilen demoların bazılarında bir kaç içerik aynı. THX Demo Disc II nin başlangıcında da kısa bir demo var önceki verilen demolarda bulunan. THX demo Disc II deki diğer bütün demolar öncekilerden farklı. Bu DVD yi indiren arkadaşlar ilk demoyu görünce öncekilerle aynı sanmasınlar diye söylemiş @aliger. (Ben böyle anladım umarım doğrudur)

• haha aliger bi ley yazdın ortalığı karıştırdın he:D herkez bişey anlamış:D
    ya bu arada o sitelere davetiyem yok ayrıca site torrent sitesi vermek yasak sanırım aman dikkat. o siteler iyise olmaya çalışaılm bi yaww
  • he valla ortalık karıştı neyse indirince görürsünüz zaten ne demek istediğimi DEMO PLAYLİST diye bi sekme var eklediğim resimdede görmüşsünüzdür sadece onun içindeki demoların başında reklam var THX in 40 saniyelik felan o reklamı izledikden sonra şeçtiğiniz demo başlıyor

valla sağlamlığını bilmem de indireceğim iki dvd de o adreslerde

acaip yanlış anlamışsın

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ninkame -- 9 Ekim 2008; 20:36:43 >

• Demiştim değil mi? anlamadım demiştim, neden üstüme geliyorsunuz :D :D :D

Eline, emeğine sağlık dostum anladım şimdi :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: James_Sunderland

Demiştim değil mi? anlamadım demiştim, neden üstüme geliyorsunuz :D :D :D

Eline, emeğine sağlık dostum anladım şimdi :D

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.