Şimdi Ara

DTS Demonstration DVD No 2-3-4-5-6-7-8-9-10 Ses sistemlerinizi test edin YENİLENDİ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
938
Cevap
13
Favori
99.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lastpavel

arkadaşlar bunu indirdimhttp://r apidshare.com/files/147411003/Celine_Dion_-_My_Heart_Will_Go_On_5.1.rar ama sifre yanlış diyo bilen biri koyabilirmi şifreyi

hepsinin şifresi alger
  • Spersin valla. Hemen başlıyorum ilave olanlara. sağolasın.
    quote:

Orjinalden alıntı: aliger

ben geldim arkadaşlar kaldığımız yerden devam herkezin tekrar bayramı mübarek olsun diyorum.. diğer parçaları da ekledim toplam 42. part ben memleketteyken bunlar geri kalan parçalar upload olmuş ve yeni gelecek olan 3 dvd de indirme işlemi bitmiş upload için parçalara ayırıyorum en kısa zamanda inşallah ekliycem
  • Selam aşağıdaki fotoğraflarda PowerDVD lisanı türkçe nasıl yapacağın var.
    Türkçe yaptıktan sonra geri kolay.
    Kullandığınız ses katı hoperlo takımına göre yapılandırmalısınız.
    Bu PwerDVD 8 Ultra Edition Bütün Güncellemeler yapılmış.
     DTS Demonstration DVD No 2-3-4-5-6-7-8-9-10 Ses sistemlerinizi test edin YENİLENDİ

Buda Power DVD türkçeleştirme.
     DTS Demonstration DVD No 2-3-4-5-6-7-8-9-10 Ses sistemlerinizi test edin YENİLENDİ

Sonrası size kalmış. Tavsiye Bütün dosya formatlarını OK leyin
    quote:

Orjinalden alıntı: tmert0

sağolasın ATA! indirdim 8 ultrayı pek bi fark anlayamadım ama:( sanırım ayarları pek yapamadım sende kullanıyorsan ayarlar hakkında bilgi verirmisin zahmet olmazsa. teşşkkrler.

• eyvallah ata yenisi upload ediyorum şu an maalesef bütün dvd ler 40 parça oldu daha az yapamadım
  • quote:

eyvallah ata yenisi upload ediyorum şu an maalesef bütün dvd ler 40 parça oldu daha az yapamadım

Aslında rar ile bölerken büyüklüğü 700MB yani CD desen daha az sayıda olurdu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ATA@

quote:

eyvallah ata yenisi upload ediyorum şu an maalesef bütün dvd ler 40 parça oldu daha az yapamadım

Aslında rar ile bölerken büyüklüğü 700MB yani CD desen daha az sayıda olurdu.

o zaman upload edemem rapid 200 mb büyüklükde izin veriyor onuda sadece preminum lar indirebiliyor
  • aynı dediğin gibi yaptım ama tr olmadı:( offf yaa
  • Öncelikli olarak concert yanlış olmuş Doğrusu CONVERT olacaktı.
    Yaptığım işlemi aşağıya fotoğraf destekli anlatıyorum.
    Bu işlemden sonra PC de Power DVD ile sorunsuz Toshıba EP-30 da sorunsuz DTS 5.1 olarak AVR ekranında gözüküyor ve efectler de öyle sanki orkestra benim evde.

Ses Dosyalarını dönüştürü tıklayın diğer pencere açılacak fotoğrafta gözüktüğü gibi dönüştürlmüş dosyayı kaydedeceğiniz yeride seçtikten sonra git deyin.

Dönüştürme işleminden sonra Nero Expres i açın ve oktaki yeri tıklayın.

Ekle diyerek Formatı değiştirilmiş dosyalarınızı ekleyin.Normalize ayarları fotodaki gibi boş olmalı. Eklendikten sonra ileri deyin.

Kırmızı oklarla gösterilen ayarları olduğu gibi yapın ve yak deyin.

Aşağıdaki fotoğrafı gördüğünüzde boş bir CD koyun yazıcınıza ve yazıcınızı kapatın bekleyin yazma işleminden sonra yazdırdığınız CD yi PC de PowerDVD ile veya DTS destekli Herhangi bir Playerda dinlebilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: postanem

Müzik-dts leri cd ye nero-9 ile kaydettim ancak 1 tanesi dışında ekranda dts yazsı göremedim. Ata nero concert ten bahsetmiş ama aramalarıma rağmen ulaşamadım.
    Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 3 Ekim 2008; 13:40:09 >

• ATA@ üstad eline sağlık benim avr hakkında bilgim sıfır herşeyi pcden halledince sorunsuz oluyor
  • Sadece senın için yazmadım aliger
    Forumda çeşitli yerlerde görüyorum benzer sorunları ve başlarda bende yaşamıştım biliyorsun.
    Ben sorunu hallettim.
    Sen insanlara indirecekleri dosyalarla yardım ediyorsun.
    Bende bari dedim sorunsuz nasıl halledecekleri fotoğraflı anlatayım sorun yaşamasınlar.

Ha bu arada konum kirlendi diye düşünüyorsan fotoğraflı iki mesajımı silebilirim.
    quote:

ATA@ üstad eline sağlık benim avr hakkında bilgim sıfır herşeyi pcden halledince sorunsuz oluyor
  • quote:

Sadece senın için yazmadım aliger
    Forumda çeşitli yerlerde görüyorum benzer sorunları ve başlarda bende yaşamıştım biliyorsun.
    Ben sorunu hallettim.
    Sen insanlara indirecekleri dosyalarla yardım ediyorsun.
    Bende bari dedim sorunsuz nasıl halledecekleri fotoğraflı anlatayım sorun yaşamasınlar.

Ha bu arada konum kirlendi diye düşünüyorsan fotoğraflı iki mesajımı silebilirim.
    quote:

ATA@ üstad eline sağlık benim avr hakkında bilgim sıfır herşeyi pcden halledince sorunsuz oluyor

yok daha neler konu bizim sende bende yardım ediyoruz öyle bi şey düşünmedim bile. çok güzel yapıyorsun resimli anlatarak eline koluna sağlık

• Çok teşekkürler @aliger! Bende dinliycek sistem yok ama şimdiden indiriyim dedim. Sistem alınca bunlar hazır bulunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TARANTULA-MK -- 3 Ekim 2008; 16:53:31 >
  • Hayır hepsinde ses DTS 5.1
    Yukarda anlattığım gibi çevirip yazdırın göreceksiniz.
    Bende tamamında AVR ekranında DTS 5.1 görüyorum ve de surround efect alıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: postanem

Sanırım sadece nena dts, diğerlerinde de surround etkisi var ama dts yazısı sadece nena da çıkıyor ve diğerlerine göre ses daha dolgun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 3 Ekim 2008; 18:50:57 >
  • oncelikle paylasim icin aliger e ve tum emegi gecenlere tesekkurler..
    ataya bi sorum olacak:
    resimde anlattigin gibi iki tane dts muzik-celine dion ve hotel california-wav haline cevirip cd ye yazdirdim.
    amacim bu dosyalari sadece bilgisayarda oynatmak; fakat powerdvd de dts uzantili dosyalari oynatmayi denedigimde sadece hisirti aliyorum. wav halinde cd yazdirdigimda ise parcada takilma ve hisirti bi arada geliyor. iki parcayi da vlc playerda dts olmadan-yani ekranda prologic music yazisi ile dinleyebiliyorum.
    optik baglantim var ve power dvd 7 kullaniyorum. klite codec pack yuklu- ama full versiyonu degilmis onu da simdi indiriyorum.

sorun ne olabilir? atanin dedigi yontemle cd ye yazp power dvd de acinca ekranda dts yazisini gordum fakat ses hala hisirtiliydi. simdi nena yi indirdim o da media player da normal sekilde aciliyor-dts yazisi yok. power dvd de sadce hisirti var.

yardimci olabilrmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pentiyum IV -- 3 Ekim 2008; 19:12:11 >
  • defalarca denedim dostum yanlış diyo
  • öncelikle herkez saolsun

lastpawel şifre alger büyük küçük harf duyarlıdır rarların şifresi aynen burada yazılan gibi şifre

pentiyum IV o wav dosyalarını ben windows media player 11 de dinliyorum hepsi çalışıyor birde k-lite in ac3 ayarları var onu yap resimlerin linkini veririm

TARANTULA-MK inşallah sendede Z-5500 görürüz

• arkadaşım klite indirdikten sonra bir önceki sayfada aliger anlatmış ac3 ayarlarını ve dts formatını pc dinlemek için.
    Optic bağlantınız varsa sipdif bitstream seçerek ses sisteminize aktarabilirsiniz PowerDVD den.
    quote:

Orjinalden alıntı: pentiyum IV

oncelikle paylasim icin aliger e ve tum emegi gecenlere tesekkurler..
    ataya bi sorum olacak:
    resimde anlattigin gibi iki tane dts muzik-celine dion ve hotel california-wav haline cevirip cd ye yazdirdim.
    amacim bu dosyalari sadece bilgisayarda oynatmak; fakat powerdvd de dts uzantili dosyalari oynatmayi denedigimde sadece hisirti aliyorum. wav halinde cd yazdirdigimda ise parcada takilma ve hisirti bi arada geliyor. iki parcayi da vlc playerda dts olmadan-yani ekranda prologic music yazisi ile dinleyebiliyorum.
    optik baglantim var ve power dvd 7 kullaniyorum. klite codec pack yuklu- ama full versiyonu degilmis onu da simdi indiriyorum.

sorun ne olabilir? atanin dedigi yontemle cd ye yazp power dvd de acinca ekranda dts yazisini gordum fakat ses hala hisirtiliydi. simdi nena yi indirdim o da media player da normal sekilde aciliyor-dts yazisi yok. power dvd de sadce hisirti var.

yardimci olabilrmisiniz?

• Arkadaşlar şöyle bir hatırlatma yapayım sadece PC de dinlemek isyenler ve PC den ses sistemine aktarmak isteyenler için.
    VLC media player'ı indirirseniz aligerin verdiği dosyaları indirdikten sonra herhangi bir işleme tabi tutmadan codec yüklemenize bile gerek yok olduğu şekli ile dinleyebilirsiniz.

Not:VLC Player ı kurduktan sonra programın Program files teki (VLC) Klasörünü kopyalayıp herhangi bir PC de birdaha kurmadan o klasörü silmediğiniz sürece VLC yi kullanabilirsiniz.(VLC klasörünün içerisindeki vlc ile program çalışmaktadır.)

Örnek VLC yi C:sürücünüze kurdunuz.
    C:Program Files te VLC klasörü oluşur.
    Bu klasörü D: sürücünüze kopyalayın,Sonra Program ekle kaldırdan C: sürücünüzdekini kaldırabilirsiniz. Kullanmak istediğinizde D:sürücünüze kopyaladığınız VLC klasörünün içindeki vlc yi tıklayarak çalıştırabilirsiniz.C:sürücünüze format atsanızda d: sürücünüzden silmediğiniz sürece çalışır.
    hatta Flashbelleğe bile kopyalayıp gittiğiniz herhangi bir yerde çalıştırabilirsiniz. Hiçbir Ses video Codeğine ihtiyaç duymadan.

Not:2 Program şayet işletim sisteminiz TR ise otomatik Türkçe oluyor. Türkçe olmamışsa TR seçeneği var TR yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 4 Ekim 2008; 0:00:20 >

• quote:

Arkadaşlar şöyle bir hatırlatma yapayım sadece PC de dinlemek isyenler ve PC den ses sistemine aktarmak isteyenler için.
    VLC media player'ı indirirseniz aligerin verdiği dosyaları indirdikten sonra herhangi bir işleme tabi tutmadan codec yüklemenize bile gerek yok olduğu şekli ile dinleyebilirsiniz.

Not:VLC Player ı kurduktan sonra programın Program files teki (VLC) Klasörünü kopyalayıp herhangi bir PC de birdaha kurmadan o klasörü silmediğiniz sürece VLC yi kullanabilirsiniz.(VLC klasörünün içerisindeki vlc ile program çalışmaktadır.)

Örnek VLC yi C:sürücünüze kurdunuz.
    C:Program Files te VLC klasörü oluşur.
    Bu klasörü D: sürücünüze kopyalayın,Sonra Program ekle kaldırdan C: sürücünüzdekini kaldırabilirsiniz. Kullanmak istediğinizde D:sürücünüze kopyaladığınız VLC klasörünün içindeki vlc yi tıklayarak çalıştırabilirsiniz.C:sürücünüze format atsanızda d: sürücünüzden silmediğiniz sürece çalışır.
    hatta Flashbelleğe bile kopyalayıp gittiğiniz herhangi bir yerde çalıştırabilirsiniz. Hiçbir Ses video Codeğine ihtiyaç duymadan.

Not:2 Program şayet işletim sisteminiz TR ise otomatik Türkçe oluyor. Türkçe olmamışsa TR seçeneği var TR yapabilirsiniz.

bu arada yeni dvd yolda ilk 10 part upload oldu

• aliger bu ne hız be arkadaşım. Maşallah.
    Sayende verdiğin dosyaları indirebilmek için ttnet adsl yi 4Mbit sınırsız yaptım ay sonunda 2Mbit 6GB sınırlıya indireceğim.
    Yanlış anlaşılma olmasın rapid ten yine hızlanmadı sabah saatlerinde 70-80kb en hızlı.
    Ama Nvidianın yeni sürücüsünü indirdim müthiş be.320kb ile indi
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.