Şimdi Ara

DTS Demonstration DVD No 2-3-4-5-6-7-8-9-10 Ses sistemlerinizi test edin YENİLENDİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
938
Cevap
13
Favori
99.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ATA@

aliger bu ne hız be arkadaşım. Maşallah.
    Sayende verdiğin dosyaları indirebilmek için ttnet adsl yi 4Mbit sınırsız yaptım ay sonunda 2Mbit 6GB sınırlıya indireceğim.
    Yanlış anlaşılma olmasın rapid ten yine hızlanmadı sabah saatlerinde 70-80kb en hızlı.
    Ama Nvidianın yeni sürücüsünü indirdim müthiş be.320kb ile indi

:) bence bi rapid üyeliği al hepimiz internet kullanıyoruz görüyorsunuz herşey rapidde verirdin bütün adresleri Flashget e 400 kb ile indiridin. benimki 1 senelik 105 ytl 1 senelik alınca 20 bin puanı var 2 ay da bedava
  • ata cevap icin tesekkurler. yalniz ben laptop tan baglaniyorum z5500 e ve ayrica ses karti var external xfi surround 5.1-optik baglanti. bu yuzden ayarlari biraz farkli.(xtreme gamerlardan)
    aligerin dedigi ayarlari da yaptim fakat hisirti problemi devam ediyor power dvd de.
    umudumu kesmek de istemiyorum ama suruculeri guncellemekten program yukleyp ayar cekmeye kadar bisuru yol denedim ayni sorun hepsinde var- gom player da kurdum o da hisirdiyor.

ote yandan vlc player mukemmel, ne versen calisiyor, ataya katiliyorum. ayni sekilde bu dosyalari onda da denedim- hotel cali, celine dion ve nena- hepsi de calisti gercekten, ama ne yazikki dts yazisini goremiyorum. hani sesler hakkaten mp3 ten farkli ama dts muzik duymadigim icin o mu degil mi bilemiyorum. vlc de caldigim da optical ve direct olarak her effect te dinleyebiliyorum.

z5500 culere soruyorum: bu muzikleri dinleyip dts yazisi goren var mi?
    daha once bu muzikleri deneyip de hisirti alanlar vardi biliyorum, cozebilen var mi sorunu?

• quote:

Orjinalden alıntı: aliger

quote:

aliger bu ne hız be arkadaşım. Maşallah.
    Sayende verdiğin dosyaları indirebilmek için ttnet adsl yi 4Mbit sınırsız yaptım ay sonunda 2Mbit 6GB sınırlıya indireceğim.
    Yanlış anlaşılma olmasın rapid ten yine hızlanmadı sabah saatlerinde 70-80kb en hızlı.
    Ama Nvidianın yeni sürücüsünü indirdim müthiş be.320kb ile indi

:) bence bi rapid üyeliği al hepimiz internet kullanıyoruz görüyorsunuz herşey rapidde verirdin bütün adresleri Flashget e 400 kb ile indiridin. benimki 1 senelik 105 ytl 1 senelik alınca 20 bin puanı var 2 ay da bedava

Hangi tarifede 400 kb yaw? Ben de üye olmayı düşünüyorum. Okadar farkediyor mu?

• pentiyum IV bende ilk başta ses alamıyorum hepsinden hılırtı geliyor ama o ac3 ayarlarını yapınca sadece Windows Media Player çalıştırıyor diğer playerlarda yine hışırdı devam ediyor yani ben o ayarlarla çözdüğüm için bu olayı onu tavsiye ettim başkada aklıma bi şey gelmiyor bende Z-5500 kullanıyorum ve dts digital yazısı çıkıyor

tarantula-mk o tarife 4096/1024 sınırsız biraz tuzludur fiyatı sürekli film ve oyun indirmiyosan gerek yok gerçi ben oyun ve film indiriyorum sürekli 1024/256 yine oluyor farkı şöyle anlatayım 1024 bağlantıyla 100 mb veri 16 dakikada iniyor 4096 ile 4 dakikada. bence bi QuickNet e bak daha uygundur fiyatları sitesinden binanızda veya sitenizde QuickNet hizmeti varmı ona bi bak.
  • Aliger bişey soracağım.
    Dts Surround Sound Demonstration DvD Vol.1 22.parça diğerlerinden küçükmü inerken eksikmi indi bene.
    22.Parça 86.394kb görünüyor.
  • quote:

Aliger bişey soracağım.
    Dts Surround Sound Demonstration DvD Vol.1 22.parça diğerlerinden küçükmü inerken eksikmi indi bene.
    22.Parça 86.394kb görünüyor.

eksik inmiş son parça hariç diğer hepsi eşit olur
  • aliger, sen ac3 ayarlari derken bu konunun 2. sayfasinda resimlerle gosterdigin ayarlardan bahsediyorsun degil mi? yani surasi:
    http://forum.donanimhaber.com/m_26363718/mpage_2/key_/tm.htm

yalniz sole bisey var yine bu forumda speedy35 adli bi arkadas ac3 filterda dts ayarlarini resimli olarak anlatirken senin gosterdiginden farkli secenekleri isaretlemis:
    bi inceleyebilirmisin:
    http://forum.donanimhaber.com/m_26865187/tm.htm

ben ayarlari ona gore yapmistim filmler tam olarak calisiyor, yine de senin dedigin yoldan da tekrar denicem, en bastan kurup yapicam insallah bu sefer olur diye umit ediyorum.

uc soru:
    1-klite codec pack 4.17 full mu yuklu sende de?
    2-senin gosterdigin resimde ac3 filter 1.46 versiyonu var. bendeki bi yeni surumu 1.51a. bi farklilik olur mu? cunku bazi ekstra secenekler var.
    3-media player da bi ayar yapmamiz gerekiyor mu?

tesekkurler, kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pentiyum IV -- 4 Ekim 2008; 1:53:31 >

• VLC ayarları
    İndirdiğiniz dosyalarda hiçbir değişiklik yapmadan VLC ile dinlyebilirsiniz. Soldaki resimde ses sekmesi altından 5.1 işaretleyin.
    Sonra Araçlardan mesajları tıklarsanız sağdaki fotoğraftaki pencere açılır Kırmızı ok ve sarı zeminli yazılara bakarsanız dosya hakında info DTS 6 Chanel 44100 diyor.
     DTS Demonstration DVD No 2-3-4-5-6-7-8-9-10 Ses sistemlerinizi test edin YENİLENDİ

Şayet z5500 ekranında DTS 5.1 Yazısını görmek istiyorsanız altaki fotoğrafta Kırmızı ok ile gösterilen yere tık atınız.
    Hatırlatma z5500 ses kartınıza optic veya coaxial ile bağlı ise. analog bağlantıda göremezsiniz.
     DTS Demonstration DVD No 2-3-4-5-6-7-8-9-10 Ses sistemlerinizi test edin YENİLENDİ

Yazdırdığınız CD yi dinlemek istiyorsanız CD işaretli olmalıdır.

Hala sorun yaşarsanız sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 4 Ekim 2008; 1:54:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pentiyum IV

aliger, sen ac3 ayarlari derken bu konunun 2. sayfasinda resimlerle gosterdigin ayarlardan bahsediyorsun degil mi? yani surasi:
    http://forum.donanimhaber.com/m_26363718/mpage_2/key_/tm.htm

yalniz sole bisey var yine bu forumda speedy35 adli bi arkadas ac3 filterda dts ayarlarini resimli olarak anlatirken senin gosterdiginden farkli secenekleri isaretlemis:
    bi inceleyebilirmisin:
    http://forum.donanimhaber.com/m_26865187/tm.htm

ben ayarlari ona gore yapmistim filmler tam olarak calisiyor, yine de senin dedigin yoldan da tekrar denicem, en bastan kurup yapicam insallah bu sefer olur diye umit ediyorum.

uc soru:
    1-klite codec pack 4.17 full mu yuklu sende de?
    2-senin gosterdigin resimde ac3 filter 1.46 versiyonu var. bendeki bi yeni surumu 1.51a. bi farklilik olur mu? cunku bazi ekstra secenekler var.
    3-media player da bi ayar yapmamiz gerekiyor mu?

tesekkurler, kolay gelsin.

evet o ayarlar bende çok araştırmıştım bi arkadaşımız o resimleri eklemiş onları yapınca WAV uzantılı dosyalar çalışır oluyor ve o ayarları yapmadan Bs player da digital olan film izledim zaman decoder de yazmıyor du o ayarları yapınca bs player dada dts ve dd digital yazısını görmeye başlıyorum speedy35 ayarlarını ve benim verdiğimi dene hangisi olursa

bendeki k-lite 4.17 full evet ac3 filterin version fark etmez bir iki ayar dışında hepsi aynı ve media playerda bi ayar yapman gerekmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ninkame -- 4 Ekim 2008; 11:55:28 >

• @aliger eline sağlık güzel çalışma olmuş.
  • merhaba arkadaslar. aligerin dediklerini ve atanin tavsiyesini de yaptim. iste sonuclar:

DTS Demonstration DVD No 2-3-4-5-6-7-8-9-10 Ses sistemlerinizi test edin YENİLENDİ DTS Demonstration DVD No 2-3-4-5-6-7-8-9-10 Ses sistemlerinizi test edin YENİLENDİ DTS Demonstration DVD No 2-3-4-5-6-7-8-9-10 Ses sistemlerinizi test edin YENİLENDİ

gordugunuz gibi ayarlari yapmama ragmen ne yazikki istedigim sonucu alamadim. aslina bakarsaniz sesten tatmin oldum fakat ekranda dts yi goremedim.
    dikkatimi ceken sey, ayarlari yaptiktan sonra wm11 de dinlememe ragmen audio codec olarak ac3 gosteriyo ki, bu da bana ekranda dts yazisini gorememem icin yeterli bi sebep gibi geldi.

aliger rica etsem ayni hotel california yi wm11 de dinleyip ozelliklerine bi bakabilirmisin?

@ata: vlc player da dedigin gibi msjlarda dts channel yaziyor- ikinci resme koydum; fakat bu dts olarak calistiginin kesin gostergesi mi dir? cunku o anda dts olarak ekranda yazmiyor. sen de z5500 var mi, vlc de bu ayarlarda calarken yaziyi gorebiliyormusun?

• üzgünüm pentium 4
    İmzamda görmüş olmalısın diye düşünmüştüm.s750 sahibiyim.
    VLC playerda mesajlara bastığnız da DTS/Dolby D ve 6 kanal dışında bir müzik dinlerseniz o mesajı vermez.

Bende AVR var ve X-Fi ses kartının ön panelinden optic ile çıktığımda AVR ekranında PowerDVD ile dinlerken DTS 5.1 yazısını görebiliyorum.
    VLC de denemedim şahsen. Ama PowerDVD de de Use S/PDIF seçeneğini aktifleştirdiğimde görüyordum.
  • Aşağıdaki foto sizinki.
    Burada sol üst köşede PCM 32bit yazıyor onu PCM24bit yapın.
    SPDIF options altındaki
    DetectSPDIF stream inPCM data ok kaldırın
    Aşağıdaki Restrict SPDIF sample rate seçeneğine tik atıp öyle deneyin.

Aşağıdaki gibi ayarlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 5 Ekim 2008; 3:33:39 >

• tşkler................
  • @ ata 48 khz seçeneği işaretli olunca sadece 48khz lik ses kodlarını decoder çözebiliyor diğerlerini decoder stereo olarak algılıyor. Yani bence 'Restrict SPDIF sample rate' seçeneğindeki tık ı kaldırın.
  • Çözmesi için değil.
    Dijital sesi çözmeden ses sistemine BITSTREAM olarak aktarması için arkadaşım
    quote:

Orjinalden alıntı: alpxtreme

@ ata 48 khz seçeneği işaretli olunca sadece 48khz lik ses kodlarını decoder çözebiliyor diğerlerini decoder stereo olarak algılıyor. Yani bence 'Restrict SPDIF sample rate' seçeneğindeki tık ı kaldırın.
  • Eline,emeğine sağlık güzel çalışma olmuş.
  • yeni test ler gelcekmi acaba??
  • quote:

Orjinalden alıntı: tmert0

yeni test ler gelcekmi acaba??

evet gelecek 1 tanesi hemen hemen hazır sayılır upload çok zor iş download gibi hızlıda değil 4 dvd daha yolda
  • ben ne yaptıysam basaramdım muzik çalarken ac3 ozelıkler bolmesındedkı mixer kısmında hıc hareket yok normalmı bu
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.