Şimdi Ara

DTS Demonstration DVD No 2-3-4-5-6-7-8-9-10 Ses sistemlerinizi test edin YENİLENDİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
938
Cevap
13
Favori
99.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: albani

OK+

ama sen....kullandığın cihaz derken,neyi kasdediyorsun?

Ben DVD yi PC de kullanıyorum,çeşitli Player lar ile Video yu zaten açıyorum sadece görüntü geliyor,ses gelmiyor??

Bu arada DVD yi,denemek için Tosh-EP30 HD-DVD Player taktım,tanımadı ve ...NO DISC..uyarısı verdi,tekrar PC ya taktım
    Video OK ama Audio yok!

Selamlar

ben pc nin yanında başka cihazlardada kullanıyosan diye söyledim pc de şöyle yap iso zaten sanal sürücü ye koy dvd yi öyle dene
  • Sanal sürücü dediğiniz nedir??
    PC deki Player lardanmı bahsediyorsun? zaten 3-4 tane Player yülü PC de ve denedim>>Video var,Audio yok+
  • quote:

Sanal sürücü dediğiniz nedir??
    PC deki Player lardanmı bahsediyorsun? zaten 3-4 tane Player yülü PC de ve denedim>>Video var,Audio yok+

hayır player değil sanal dvd RW :)http://static.slysoft.com/SetupVirtualCloneDrive.exe bunu indir veya deamons tools varsa oda olur onunla aç dvdyi
  • quote:

Sanal sürücü dediğiniz nedir??

Sanırım hata şurdan kaynaklanıyor ; Siz rar içindeki Video_TS ve Audio_TS dosyalarını çıkarıp Data DVD gibi yazdırdınız.. Sizin rar dosyasıymış gibi gördüğünüz şey aslında iso uzantılı bir dosyadır. Birde Nero ile Image yazdırma seçeneğini seçerek yazdırmayı deneyin ama rar içindeki Video_TS ve Audio_TS dosyalarını rar dışına çıkartmayın. Nero'ya direk bu dosyayı göstererek yazdırın. DVD'yi kapatmayı unutmayın.

Sanal Sürücü dediğimiz şey ; Daemon Tools denen bir program aracılığı ile fiziksel olarak PC üzerinde olmayan bir DVD sürücüsünü varmış gibi gösterebiliyorsunuz.. Bu şekilde iso uzantılı dosyaları DVD'ye yazdırma ihtiyacı olmadan PC'de açmak mümkün olabiliyor. Bence Daemon Tools programını yükleyin ..

• Normalde bu tür şeylerle ilgilenmediğim için,doğal olarak bilgimde yoktur+
    Dediğiniz şeyleri anladığım kadarıyla yeniden denerim bir ara+
    ----------
    Ancak sormak istediğim şudur;yada benim yaptığım;

40 adet bütün partları indirdim>>daha sonra 1.part tan>>çıkart diyerek>> DVDNo.9 ISO ikonlu 5.9Gb lık dosya masaüstüne geldi,
    (bu dosya şuanda halen durmaktadır)>>çift tıkladım üstüne ve direk NERO nun ilgili yazma penceresi açıldı ve 8.5Gblık mediayı
    takıp yaktım++(işlem oldukça uzun sürdü ayrıca!sanırım 22dak.kadar) ve DVD hazır hale geldi,sorun AUDIO nun açmaması,
    yoksa VIDEO OK+

Dolayısıyla şimdi ben o bahsettiğiniz programı indirip bu yaktığım mediayı Audio olarak açabilecekmiyim??

Selamlar
  • quote:

Normalde bu tür şeylerle ilgilenmediğim için,doğal olarak bilgimde yoktur+
    Dediğiniz şeyleri anladığım kadarıyla yeniden denerim bir ara+
    ----------
    Ancak sormak istediğim şudur;yada benim yaptığım;

40 adet bütün partları indirdim>>daha sonra 1.part tan>>çıkart diyerek>> DVDNo.9 ISO ikonlu 5.9Gb lık dosya masaüstüne geldi,
    (bu dosya şuanda halen durmaktadır)>>çift tıkladım üstüne ve direk NERO nun ilgili yazma penceresi açıldı ve 8.5Gblık mediayı
    takıp yaktım++(işlem oldukça uzun sürdü ayrıca!sanırım 22dak.kadar) ve DVD hazır hale geldi,sorun AUDIO nun açmaması,
    yoksa VIDEO OK+

Dolayısıyla şimdi ben o bahsettiğiniz programı indirip bu yaktığım mediayı Audio olarak açabilecekmiyim??

Selamlar

Yapılan işlem doğru Bu durumda EP30'da izleyememiş olmanızın nedeni DVD'nin kapatılmamış olmasından kaynaklanabilir.. Nero'da Burn tuşuna basmadan önceki seçeneklere dikkat edin. "Allow Files To Be Added Later ( Multisession Disk ) seçeneğinin kutucuğunda işaret var ise bu işareti kaldırıp Burn tuşuna basın..Yeni bir DVD ile birde bu şekilde deneyin bakalım sonuç ne olacak..Audio klasörünün içinin boş olması normaldir çünkü formati itibari ile ses kaydı video görüntülerinin içerisine gömülmüş durumdadır. Bu nedenle Audio klasörü içerisinde dosya aramamalısınız...

PC üzerinde Video'ları görüntüleyebiliyor ancak ses alamıyorsanız muhtemelen kullandığınız Player programı veya ses kartınız DTS çözme işlemi yapamıyordur.Görüntü varsa sesde vardır ama siz duyamıyorsunuzdur..Önerim bilgisayarınıza Klite Codec Pack'in son sürümünü ( Linki önceki mesajlarda vardı ) yükleyerek Power DVD programı ile yeniden deneyin...

Ve son olarak klasörlerin boş veya dolu olmasına takılmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 27 Eylül 2008; 0:25:15 >

• Sympatique kardeşim anlatımın süper
  • Sağol kardeşim eksik olma...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliger

Sympatique kardeşim anlatımın süper

Teşekkür ederim.. İşim gereği öyle olmak zorunda

Nooldu bizim Hotel California ?

Otelde boş oda yok mu hala
  • Yapılan işlem doğru Bu durumda EP30'da izleyememiş olmanızın nedeni DVD'nin kapatılmamış olmasından kaynaklanabilir.. Nero'da Burn tuşuna basmadan önceki seçeneklere dikkat edin. "Allow Files To Be Added Later ( Multisession Disk ) seçeneğinin kutucuğunda işaret var ise bu işareti kaldırıp Burn tuşuna basın..Yeni bir DVD ile birde bu şekilde deneyin bakalım sonuç ne olacak..Audio klasörünün içinin boş olması normaldir çünkü formati itibari ile ses kaydı video görüntülerinin içerisine gömülmüş durumdadır. Bu nedenle Audio klasörü içerisinde dosya aramamalısınız...

PC üzerinde Video'ları görüntüleyebiliyor ancak ses alamıyorsanız muhtemelen kullandığınız Player programı veya ses kartınız DTS çözme işlemi yapamıyordur.Görüntü varsa sesde vardır ama siz duyamıyorsunuzdur..Önerim bilgisayarınıza Klite Codec Pack'in son sürümünü ( Linki önceki mesajlarda vardı ) yükleyerek Power DVD programı ile yeniden deneyin...

Ve son olarak klasörlerin boş veya dolu olmasına takılmayın..

İyi geceler+ilgilenen arkadaşlarada ayrıca teşekkürler+

yaw bu olay beni sıktı vede aştı gibi laf aramızda!
    Ayrıca bugün KIPA dan 1 adet Maxell DVD 8.5Gb media aldım,yaw amma pahalıymış bu meret 8,99!!!
    10 luk kutudan alsaydım daha iyiymiş,sanırım Vatan da 10luk 36 kağıt?? yarın 10luk paket alırım artık+
    ----------
    PC deki denediğim Player lar>>MP11,JetAudio,VLC,MPClassic,PowerDVD8,NeroShowTime,yani hepsindede Video OK,Audio yok!
    sorunun Player lar olmadığı belli,+ben zaten K.Lite MegaCodecPack kullanıyorum!

Geriye bir tek on-board ses kartımın DTS denen çözümü desteklememesi kalıyor???
    MB ise ASUS/945-P5LD2(üzerinde Realtek Audio var) DTS desteği varmı bilemem,yada DTS çözümü için mutlaka MB nin bir desteği gereklimidir?
    yada DTS leri çözmek için sadece harici codecler yeterlimidir??

Selamlar

• DTS çok özel bir formattır ve her ses kartı ya da codec bu format desteklemez çünkü belirli lisans ücretleri vardır.DTS'in keyfide başka hiç bir şeyde yoktur Onboard ses kartları genelde DTS çözümleyemiyor ama çeşitli playerlar kendi içinde DTS çözümleyebilecek codecleri barındırabiliyorlar.. DTS çözümleyebilen Power DVD 8'in 1-2 sürümü var. Yani tüm Power DVD 8 'ler DTS çözemiyor.. Ben Power DVD 8 Ultra kullanıyorum.

Bence Klite Codec'lerini güncelleyin. Zamanında bende sizin gibi Klite Mega Codec Pack kullanıyor ama Power DVD haricinde DTS ses alamıyordum. Daha sonra güncelleme yaptım ve şimdi neredeyse tüm playerlardan DTS kodlanmış sesleri alabilmekteyim...Linkteki sürümü yüklemeyi bir deneyin bakalım.

http://filehippo.com/download/file/8d813d55edbdf672e8d87afdf8390ed82743bbbfdfdde56787871730c09a3d1e/

• quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

quote:

Orjinalden alıntı: aliger

Sympatique kardeşim anlatımın süper

Teşekkür ederim.. İşim gereği öyle olmak zorunda

Nooldu bizim Hotel California ?

Otelde boş oda yok mu hala

kardeş valla gittim tanıdık net cafeye verdim linkleri rapid e ne yaptılarsa bilmiyorum 2 parça yüklenmiş kapadılar sanırım en azından 10 parçalık olan sizin beklediğinizi kendim yapabilsem eyvallahda 1 parçayı up etmem 1 saat sürüyor :S 60 parça rar var şu an nasıl yapcam bilmiyorum

• Arakadaşlar;
    Sympatique ve Aliger TOSHIBA EP30 DTS 5.1 Audio CD çalıyor.

Nero Concert ile PCM VAW: 44100Hz:24bit:6 kanal convert edip
    sonra Nero ses CD yaz dedim dosyayı gösterdim ve yazdım.

Ep30 a taktım otomatik çalmaya başladı.
    AVR ekranın da da DTS 5.1 Yazıyordu ve ses çok güzeldi. günlerdir uğraştığıma deydi.

Aliger emekler için sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: ATA@

Arakadaşlar;
    Sympatique ve Aliger TOSHIBA EP30 DTS 5.1 Audio CD çalıyor.

Nero Concert ile PCM VAW: 44100Hz:24bit:6 kanal convert edip
    sonra Nero ses CD yaz dedim dosyayı gösterdim ve yazdım.

Ep30 a taktım otomatik çalmaya başladı.
    AVR ekranın da da DTS 5.1 Yazıyordu ve ses çok güzeldi. günlerdir uğraştığıma deydi.

Aliger emekler için sağol

eyvallah bende sevindim yani çalıştığına güle güle dinle :)
  • quote:

DTS çok özel bir formattır ve her ses kartı ya da codec bu format desteklemez çünkü belirli lisans ücretleri vardır.DTS'in keyfide başka hiç bir şeyde yoktur Onboard ses kartları genelde DTS çözümleyemiyor ama çeşitli playerlar kendi içinde DTS çözümleyebilecek codecleri barındırabiliyorlar.. DTS çözümleyebilen Power DVD 8'in 1-2 sürümü var. Yani tüm Power DVD 8 'ler DTS çözemiyor.. Ben Power DVD 8 Ultra kullanıyorum.

Bence Klite Codec'lerini güncelleyin. Zamanında bende sizin gibi Klite Mega Codec Pack kullanıyor ama Power DVD haricinde DTS ses alamıyordum. Daha sonra güncelleme yaptım ve şimdi neredeyse tüm playerlardan DTS kodlanmış sesleri alabilmekteyim...Linkteki sürümü yüklemeyi bir deneyin bakalım.

http://filehippo.com/download/file/8d813d55edbdf672e8d87afdf8390ed82743bbbfdfdde56787871730c09a3d1e/

İyi günler

-"PowerDVD8 Ultra" zaten bendeki! ama açmıyor,Audio yu
    -K.Lite-Mega güncel 4.1.4>>Mega bazı codec/v.s daha fazlasıyla barındırıyor

Kısaca senin yazdıkların zaten OK,hepsi mevcut ama sıkıntı başka yerde demekki??
    Bilgiler için teşekkürler+
    Selamlar

p.s;bu arada o listeden sanırım 10 parçalık şarkılarıda indirmiştim .dts uzantılı görüyorum bunlarıda ama bunları
    çok güzel çalıyorum!!!bütün Player larda üstelik! Demo larda OK+

Son olarak aklıma yaktığım DVD deki bir sorun olabilirmi diye geliyor,şöyleki şarkılar/Demo v.s hepsindeki Audio lar
    açılıyorsa,üstelik bütün Player lar ile....
    O zaman yaktığım DVD deki nede açmıyor!
    ++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 27 Eylül 2008; 12:15:35 >

• quote:

quote:

DTS çok özel bir formattır ve her ses kartı ya da codec bu format desteklemez çünkü belirli lisans ücretleri vardır.DTS'in keyfide başka hiç bir şeyde yoktur Onboard ses kartları genelde DTS çözümleyemiyor ama çeşitli playerlar kendi içinde DTS çözümleyebilecek codecleri barındırabiliyorlar.. DTS çözümleyebilen Power DVD 8'in 1-2 sürümü var. Yani tüm Power DVD 8 'ler DTS çözemiyor.. Ben Power DVD 8 Ultra kullanıyorum.

İyi günler

-"PowerDVD8 Ultra" zaten bendeki! ama açmıyor,Audio yu
    -K.Lite-Mega güncel 4.1.4>>Mega bazı codec/v.s daha fazlasıyla barındırıyor

Kısaca senin yazdıkların zaten OK,hepsi mevcut ama sıkıntı başka yerde demekki??
    Bilgiler için teşekkürler+
    Selamlar

p.s;bu arada o listeden sanırım 10 parçalık şarkılarıda indirmiştim .dts uzantılı görüyorum bunlarıda ama bunları
    çok güzel çalıyorum!!!bütün Player larda üstelik! Demo larda OK+

Son olarak aklıma yaktığım DVD deki bir sorun olabilirmi diye geliyor,şöyleki şarkılar/Demo v.s hepsindeki Audio lar
    açılıyorsa,üstelik bütün Player lar ile....
    O zaman yaktığım DVD deki nede açmıyor!
    ++

yani elbet bi sorun var belli dvd de bozuk olmadığına göre rapidden aldığın verilere göre 50 yakın kişi indirdi dvd no9 u

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ninkame -- 27 Eylül 2008; 12:58:33 >

• Arkadaşlar yeni dvd nin rapid adresleri bugün saat 11 de eklenecek özellikle Live Hotel California yı bekleyenlerin dikkatine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ninkame -- 27 Eylül 2008; 21:35:15 >
  • Yeniler akıyor başlığı biraz değiştirdim aslında güzel bi başlık bulsak birde üst konu olsa güzel olur
  • Kardeşim sağolasın büyük emek harcayarak ellerin dert görmesin.
  • Aliger tüm arşivini indirdim, yeni eklediklerinide indircem inşallah. bittorentten çok yaygın olmayan medya dosyaları dediğin gibi 25kb ile iniyor, böyle bir çalışma yaparak rapide upload etmen hepimizin işini kolaylaştırdı, teşekkür ederim.
    dts müzik dinlemek gerçekten ayrı birşey, keşke şöyle techno tarzında veya hareketli şarkılarda bulabilsek, piyasada müzik olarak pek yaygın değil sanırım.
    izlemedeyim aliger kardeşim, kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.