Şimdi Ara

DTS Demonstration DVD No 2-3-4-5-6-7-8-9-10 Ses sistemlerinizi test edin YENİLENDİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
938
Cevap
13
Favori
99.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ATA@

K-Lite Codec Pack - Full 4.1.0 bu Türkçe

K-Lite Codec Pack Full 4.1.4 İngilizce
    bir anlam ifade edermi bilmiyorum.
    Sistemim vista Ultimate64 tr

adres http://filehippo.com/download/file/8d813d55edbdf672e8d87afdf8390ed82743bbbfdfdde56787871730c09a3d1e/
  • İngilizce veya Türkçe olması çok önemli değil 4.1.4 olarak indirebilirsin.

Edit ; Aliger arkadaşımın verdiği linkte 4.1.7 sürümü var.. Son sürüm sanırsam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 23 Eylül 2008; 23:20:46 >
  • http://r apidshare.com/files/147421440/Dts_Nena.rar

Bunu indirdim ve koydum sisteme baktım hışırtı sesi geliyor :D Gülmeyin anlatıyorum. Olur mu yahu dedim, bir kaç player denedim yok ses hala aynı. :D CD'ye yazıp Hİ - Fİ meraklısı bir arkadaşın evine gittim. Player'a koyduk ses yok :D sonra arkadaş bir dk yaw, şunu bağlamamışım dedi, bir kablo bağladı arkadan :D

Meğerse bu yağmur sesiymiş, hatta mikrafonun üzerinde ki naylona damlayan su damlalarının bile sesini duydum sonra anladım :D Ama Hİ - Fİ'ci arkadaş beğenmedi, bak bu var bende dedi. Medal of Honor'ın bir oyununda almış, aşağı yukarı 20-25 farklı mp3 ses dosyasını (söylemedi) bir şekilde işleyip tüm kolonlardan duyabileceği hale getirmiş. Bir tanesi vardı beni çok etkiledi. Askerin başında miğfer var ve sağanak yağmurda o miğfere vuran sesleri duyuyorsunuz, cidden etkileyiciydi. Player'a bir dvd film koydu, yüzüklerin efendisi, miğfer dibinde ki savaş sahnesi. Kral ve askerleri yan yana duruyorlar ve bir anda yağmur başlıyor, bilirsiniz o sahneyi :D Meğer o yağmur damlaları zırha vurduğunda ne kadar güzel ses çıkarıyormuş :D

Bizim evlerimizde ki ses sitemleri ne bileyim x-540'lar, philips sinema sistemleri, LG sinema sistemleri bir anda bitti gözümde :( benim x-530 yalanmış onu çok iyi anladım arkadaşın evinde. Kaçırdığım yamaha amfiye bir kere daha yandım :(

Paylaşım için tekrar teşekkürler dostum. Burada ne paylaşırsan hemen indireceğim emin ol :D

• Toshıba sitesindenhttp://www.toshibashop.com.tr/detay.asp?sid=DV%20TB%20HD-EP30
    DivX dışında hemen herşeyi destekliyor.
    Bende DivX izlemediğim için sorun yok.
    Ve özelliklerde DVD audio CD audio DTS desteği var çalmalı anlayacağınız.
    TOSHIBA HD-EP30 HD DVD PLAYER
    Genel: HD-DVD Player.
    Uyumluluk: HD-DVD Video, DVD Video, DVD VR, CD Audio, CD-DA
    Ses : Dolby Digital®, Dolby Digital Plus®,Dolby True HD®,DTS®, DTS HD®
    Resim : 1080p Bağlantı, 576p - 720p - 1080i,PAL Progressive Scan,
    Digital Noise Reduction - DNR, On Screen Display - OSD
    Bağlantılar : 2 Kanal Audio (Analog), Digital Audio ( Optik ),
    Komponent Video, Komposit Video, HDMI® 1.080i/1.080p,Advanced Content,
    Ethernet Girişi (RJ45)

quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

Zamanında EP'30 alıp desteklediği ses codeclerinin ve formatlarının çok az olması nedeni ile iade etmiştim.. Şu anda sende benim zamanında yaşadığım sıkıntıyı yaşıyorsun. EP30 ile dinleyebileceğini pek sanmıyorum

• neronun yeni versiyonu çıkmış onu indiriyorum.
    Nero 8.3.6.0 Ultra Edi.
    Belki bununla halledebilirim
  • quote:

Toshıba sitesindenhttp://www.toshibashop.com.tr/detay.asp?sid=DV%20TB%20HD-EP30
    DivX dışında hemen herşeyi destekliyor.
    Bende DivX izlemediğim için sorun yok.
    Ve özelliklerde DVD audio CD audio DTS desteği var çalmalı anlayacağınız.
    TOSHIBA HD-EP30 HD DVD PLAYER
    Genel: HD-DVD Player.
    Uyumluluk: HD-DVD Video, DVD Video, DVD VR, CD Audio, CD-DA
    Ses : Dolby Digital®, Dolby Digital Plus®,Dolby True HD®,DTS®, DTS HD®
    Resim : 1080p Bağlantı, 576p - 720p - 1080i,PAL Progressive Scan,
    Digital Noise Reduction - DNR, On Screen Display - OSD
    Bağlantılar : 2 Kanal Audio (Analog), Digital Audio ( Optik ),
    Komponent Video, Komposit Video, HDMI® 1.080i/1.080p,Advanced Content,
    Ethernet Girişi (RJ45)

EP-30 , DTS destekliyor derken anlatılmak istenen aslında DTS kodlanmış sesleri çözebildiğini ifade etmektir.. Bu DTS uzantılı dosyaları oynatır demek değil.Yanlış anlama olmasın.. Bu cihazın desteklediği formatlar çok geniş değil maalesef..

• neronun amma versiyonu varmış.
    En kapsamlısı hangisidir.
    8.3.6.0 dan sonra ultr/premium/ HD/ultra HD
    hangisi olmalı.

Birde Sympatique arkadaşım.
    uzantısı ***.dts olanları CD veya DVD ye neroda nasıl yazdıracağız. şuan ultr ed. indiriyorum.
    roxio 10 suıt ile dün akşam halledemedim.
  • quote:

neronun amma versiyonu varmış.
    hangisi olmalı.

uzantısı ***.dts olanları CD veya DVD ye neroda nasıl yazdıracağız. şuan ultr ed. indiriyorum.

8.4.0.0 vardı son olarak ama bi şey fark etmiyor nero ile data cd dersin yazdırırsın başka şeçenekleri kurcalama
  • quote:

Orjinalden alıntı: James_Sunderland

http://r apidshare.com/files/147421440/Dts_Nena.rar

Bunu indirdim ve koydum sisteme baktım hışırtı sesi geliyor :D Gülmeyin anlatıyorum. Olur mu yahu dedim, bir kaç player denedim yok ses hala aynı. :D CD'ye yazıp Hİ - Fİ meraklısı bir arkadaşın evine gittim. Player'a koyduk ses yok :D sonra arkadaş bir dk yaw, şunu bağlamamışım dedi, bir kablo bağladı arkadan :D

Meğerse bu yağmur sesiymiş, hatta mikrafonun üzerinde ki naylona damlayan su damlalarının bile sesini duydum sonra anladım :D Ama Hİ - Fİ'ci arkadaş beğenmedi, bak bu var bende dedi. Medal of Honor'ın bir oyununda almış, aşağı yukarı 20-25 farklı mp3 ses dosyasını (söylemedi) bir şekilde işleyip tüm kolonlardan duyabileceği hale getirmiş. Bir tanesi vardı beni çok etkiledi. Askerin başında miğfer var ve sağanak yağmurda o miğfere vuran sesleri duyuyorsunuz, cidden etkileyiciydi. Player'a bir dvd film koydu, yüzüklerin efendisi, miğfer dibinde ki savaş sahnesi. Kral ve askerleri yan yana duruyorlar ve bir anda yağmur başlıyor, bilirsiniz o sahneyi :D Meğer o yağmur damlaları zırha vurduğunda ne kadar güzel ses çıkarıyormuş :D

Bizim evlerimizde ki ses sitemleri ne bileyim x-540'lar, philips sinema sistemleri, LG sinema sistemleri bir anda bitti gözümde :( benim x-530 yalanmış onu çok iyi anladım arkadaşın evinde. Kaçırdığım yamaha amfiye bir kere daha yandım :(

Paylaşım için tekrar teşekkürler dostum. Burada ne paylaşırsan hemen indireceğim emin ol :D

valla hi-fi arkadaşınınki kaç bin ytl orası önemli 550 ytl ye Z-5500 veriyolar o sesleri isteseydin keşke dinlerdik bizde

• bunları indirirkenki uploadım

DTS Demonstration DVD No 2-3-4-5-6-7-8-9-10 Ses sistemlerinizi test edin YENİLENDİ

Buda Sıradakiler bunlardan sonra bulabileceğimi hiç sanmıyorum ammaa Allahtan ümit kesilmez dimi

DTS Demonstration DVD No 2-3-4-5-6-7-8-9-10 Ses sistemlerinizi test edin YENİLENDİ

• Klite codeck kurdum bana katkısı WMP ve powerDVD 8 de DTS uzantılıları çalmaya başladı.

aliger söylediğin gibi neroda data cd dedim DVD player yanlış disk veya bozuk diyor.
    PC de ise kaydettiğim data cd yi taktığımda normal audio cd ler gibi WMP veya Creativim media source programı oto açılmıyor sadece ben parça parça dinleyebiliyorum buda data kaydettiğimden değil sanırım .
    Klite kurduktan sonra o playerlar tanımaya başlamıştı zaten.
    Anlayacağınız ben hala *.dts uzantılı ses dosyalarını cd veya dvd ye yazdırıp dvd playerdan dinleyemedim.

Bu arada Neronun son sürümü 8.3.6.0 Kendi sitesinde öyle en azındanhttp://www.nero.com/eng/downloads-nero8-update.php
    quote:

Orjinalden alıntı: aliger

quote:

neronun amma versiyonu varmış.
    hangisi olmalı.

8.4.0.0 vardı son olarak ama bi şey fark etmiyor nero ile data cd dersin yazdırırsın başka şeçenekleri kurcalama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 24 Eylül 2008; 17:59:23 >

• bu söylediğimiz şeyler bilgisayar içindi zaten biraz araştırdım dts yi wav a çevirmeyi ingilizce olduğu fazla anlamadım yani sonuç bulamadım
  • Eyvallah eline sağlık

Bu arada arkadaşlar bu şarkıdaki teknolojik nimetlerden faydalanmak için dijital bağlantı şartmı ben analog kullanıyorum ama x-fi ses kartım var.
  • quote:

Klite codeck kurdum bana katkısı WMP ve powerDVD 8 de DTS uzantılıları çalmaya başladı.

aliger söylediğin gibi neroda data cd dedim DVD player yanlış disk veya bozuk diyor.
    PC de ise kaydettiğim data cd yi taktığımda normal audio cd ler gibi WMP veya Creativim media source programı oto açılmıyor sadece ben parça parça dinleyebiliyorum buda data kaydettiğimden değil sanırım .
    Klite kurduktan sonra o playerlar tanımaya başlamıştı zaten.
    Anlayacağınız ben hala *.dts uzantılı ses dosyalarını cd veya dvd ye yazdırıp dvd playerdan dinleyemedim.

Bu arada Neronun son sürümü 8.3.6.0 Kendi sitesinde öyle en azındanhttp://www.nero.com/eng/downloads-nero8-update.php

EP-30'da DTS uzantılı dosyaları dinleyemeyeceğini söylüyorum ama ısrarla çözüm aramaya devam ediyorsun..

• quote:

Orjinalden alıntı: fasilgibi

Eyvallah eline sağlık

Bu arada arkadaşlar bu şarkıdaki teknolojik nimetlerden faydalanmak için dijital bağlantı şartmı ben analog kullanıyorum ama x-fi ses kartım var.

evet dijital bağlantı yapman lazım en güzeli
  • Neden THX ultimate demo DVD sinde hem Dolby D 5.1 Hemde DTS 5.1 var her ikiside çalışıyor.
    quote:

EP-30'da DTS uzantılı dosyaları dinleyemeyeceğini söylüyorum ama ısrarla çözüm aramaya devam ediyorsun..
  • quote:

Neden THX ultimate demo DVD sinde hem Dolby D 5.1 Hemde DTS 5.1 var her ikiside çalışıyor.
    quote:

Yanlış anlama ama hataya düştüğün şey şu ; Bahsettiğin DVD'lerdeki dosyaların uzantısı DTS değil . O DVD'lerin içindeki dosyalar vob - ifo ve bup uzantılı dosyalardan oluşuyor.. Bu nedenle EP-30'da izleyebiliyorsun.. Yine söylüyorum ; Uzantısı DTS olan dosyaları EP-30'da dinleyemezsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 24 Eylül 2008; 21:37:26 >

• quote:

Neden THX ultimate demo DVD sinde hem Dolby D 5.1 Hemde DTS 5.1 var her ikiside çalışıyor.
    quote:

o dvd nini içindeki dosyalrın uzantısı VOB o yüzden
  • Peki nasıl oluyor uzantısı *.vob olan bir dosya DVD de oynarken AVR nin ekranında DTS 5.1 yazıyor. Ben yanlış görmüyorum.
    Şayet uzantısı vob olan dosyalarda DTS 5.1 ses veriyorsa o zaman ben bir şekilde dts uzantılı audio dosyalarını vob a çevirmeliyim ama nasıl?
    quote:

quote:

quote:

Yanlış anlama ama hataya düştüğün şey şu ; Bahsettiğin DVD'lerdeki dosyaların uzantısı DTS değil . O DVD'lerin içindeki dosyalar vob - ifo ve bup uzantılı dosyalardan oluşuyor.. Bu nedenle EP-30'da izleyebiliyorsun.. Yine söylüyorum ; Uzantısı DTS olan dosyaları EP-30'da dinleyemezsin...

• quote:

Peki nasıl oluyor uzantısı *.vob olan bir dosya DVD de oynarken AVR nin ekranında DTS 5.1 yazıyor. Ben yanlış görmüyorum.
    Şayet uzantısı vob olan dosyalarda DTS 5.1 ses veriyorsa o zaman ben bir şekilde dts uzantılı audio dosyalarını vob a çevirmeliyim ama nasıl?
    quote:

quote:

quote:

senin için bir deneyim olacakmı

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.