subwoofer için verdiğin linkdeki resonace isimli parça ne biçim birşey öyle ya z-5500 resmen eve 8 şiddetinde bir deprem uyguluyor boost 11 de açmanızı önermem kesinlikle ilk başta birşey olmuyor ama sonrada git gide yükselen bass dalgalarıyla ev yıkılıyor resmen. dehşet birşey
quote:
Orjinalden alıntı: aliger
Sympatique ekledim arakdaşım full albüm eklemeye millete zorla indirtmeye gerek yok ama isteyen olursa diğer şarkıları tek tek upload yaparım güle güle dinle eeee Z-5500 lerimiz bugünler için dimi
Sympatique ekledim arakdaşım full albüm eklemeye millete zorla indirtmeye gerek yok ama isteyen olursa diğer şarkıları tek tek upload yaparım güle güle dinle eeee Z-5500 lerimiz bugünler için dimi
8.5 Gb'lık DVD bulamadım.. Dayanamadım Daemon Tools yükledim ve muradıma erdim.. Oh be ..
quote:
Orjinalden alıntı: Sympatique
8.5 Gb'lık DVD bulamadım.. Dayanamadım Daemon Tools yükledim ve muradıma erdim.. Oh be ..
görüntüsü pek iyi değil dimi dvd nin ama sesler süper The Run ı dinle Specialde SR yazan a basınca geliyor müthiş
quote:
Orjinalden alıntı: aliger
quote:
Orjinalden alıntı: Sympatique
görüntüsü pek iyi değil dimi dvd nin ama sesler süper The Run ı dinle Specialde SR yazan a basınca geliyor müthiş
Evet gerçekten inanılmaz bir kayıt olmuş..Gözlerimi kapatsam o elemanla beraber bende kaçıyorum sanarım heralde Bu kadar gerçekçi bir kayıt daha önce hiç dinlememiştim..
Dostum ben teşekkür etmeye sıkıldım, sen paylaşıma sıkılmadın, ellerine sağlık, teşekkür ederim yeni paylaşımlarını bekliyoruz diyerek birde yüzsüzlük yapayım tam olsun :D
İyi çalışmalar dilerim...
quote:
Orjinalden alıntı: James_Sunderland
Dostum ben teşekkür etmeye sıkıldım, sen paylaşıma sıkılmadın, ellerine sağlık, teşekkür ederim yeni paylaşımlarını bekliyoruz diyerek birde yüzsüzlük yapayım tam olsun :D
İyi çalışmalar dilerim...
eyvallah kardeş yeniler yolda 2 tane dvd 1 adet cd boyutunda torrentdeler % 93 birisi %40 :) cd de indi
62KB/SN iniyor normal midir? Demon tools ile bir DVD ikiyemi bölünebiliyor? Yoksa sıkıştırıyor mu?tek DVD için
quote:
Orjinalden alıntı: ATA@
62KB/SN iniyor normal midir? Demon tools ile bir DVD ikiyemi bölünebiliyor? Yoksa sıkıştırıyor mu?tek DVD için
free indiriyosan normaldir serverina göre değişir bazen demons tools ikiye bölmüyor sanal sürücü dvd ye çekmedende bilgisayar kullanma imkanı sunar
alliger. bilgiler için tsk. 8,5 dediğiniz DVD. dual layer olanmı acaba Tekrar emeğiniz için sağolun. Ayrıca bu kadar kısa sürede cevapladığınız için te teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: ATA@
alliger. bilgiler için tsk. 8,5 dediğiniz DVD. dual layer olanmı acaba Tekrar emeğiniz için sağolun. Ayrıca bu kadar kısa sürede cevapladığınız için te teşekkürler
evet 8.5 luk dual layer dvd ler.. rica ederim
Aliger kardeşim çok makbule geçti bu linkler... Teşekkürler...
güzel paylaşım için teşekkürler. bende bugün baya sardım bu dts müzik olayına. tesadüfen bulduğum dts kayıtlı audio yu media playerda çalıştırdım aynı mp3 sesi verdi, bide vlc player ile denedim, sanatçı sesi bi centerdan, bi reardan, tizler falan dönüyor odanın içinde aman Allahım ne güzel bişeymiş dts müzik dedim. bunlarıda ekledim jdownloadera sabaha kadar indirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: ecrasniann
güzel paylaşım için teşekkürler. bende bugün baya sardım bu dts müzik olayına. tesadüfen bulduğum dts kayıtlı audio yu media playerda çalıştırdım aynı mp3 sesi verdi, bide vlc player ile denedim, sanatçı sesi bi centerdan, bi reardan, tizler falan dönüyor odanın içinde aman Allahım ne güzel bişeymiş dts müzik dedim. bunlarıda ekledim jdownloadera sabaha kadar indirsin.
quote:
gamerasi Aliger kardeşim çok makbule geçti bu linkler... Teşekkürler...
eyvallah
Ben de merak ettim resonance'ı şimdi herkes öyle diyince, 5 Liralık kulaklıkla denedim sadece doooo.. diyor başka bişey demiyor :)