Şimdi Ara

DTS Desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1080p video atıyorum Asus TF201 tablete fakat dts çözemiyor.
    Bunun bir çözümü var mı?
    Android 4.0.3

Tşek.

• quote:

Orijinalden alıntı: bruer

Beyler selam,

1080p video atıyorum Asus TF201 tablete fakat dts çözemiyor.
    Bunun bir çözümü var mı?
    Android 4.0.3

Tşek.

dts li bir kısa video verirsen çözm önerileri söyleyebilirLz
  • Islemcisi nedir ona bakin eget dts cozemiyorsa ancak yazilimlarla sanal olarak alirsiniz. Bende tableti medya oynatici olarak kullanmak istedim ancak dts dd truehdleri cozemedigi icin amfiye de yollayamadi. Ama sistemden 5.1 ses alabildim program bs nin android versiyonu sayesinde.
  • Direk olarak hdmi amfiye verseniz amfiden hdmi out varsa onuda tv ye verirsiniz dts yi amfi çözer, görüntü amfi üstünden tv ye gider, ama iyi bir amfide ancak hdmi out olur sanırım.
    ya da ikinci seçenek tv nizde dijital ses çıkışı varsa (ki 1100 tl lik panasonic plazmada bile var) tabletten hdmi televizyona bağlayıp televizyondan dijital ses çıkışı ile amfiye aktarırsınız ki bu da başka çözüm,
    iki çözümdede tabletin dts çözmesi gerekmez, ama eğer varsa media oynattığınız programda spdif out seçin eğer mümkünse
  • Tabletin pass-through özelliği yok. ancak çözülmüş sesi gönderebilirsiniz. Mobil kullanım amaçlı bir tablette olmaı gereken bir özellik değil zaten, sinema sistemine bağlayıp orda bırakmak için üretilmemiş. Markette bir sürü video player var DTS-HD bile çözen. googleda aratın hd_dts_animated_logo_lossless diye. Dice player ile gayet rahat oynatıyor tablet.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.