Şimdi Ara

DTS-HD MA, Dolby TrueHD, DTS Bu formatlarda Film ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ev sinema ses sistemim DTS-HD MA, Dolby TrueHD, DTS bunları destekliyo, biraz int. baktım ama bu ses formatlarını destekleyen tr dublaj film bulamadım. Bu formatları destekleyen bir film izlemek istiyorum aksiyon olursa sevinirim:) nerden bulabilirim en kötüsü tr altyazılıda olabilir ama yeterki yazdığım ses formatlarını desteklesin özellikle DTS-HD MA, ve TrueHD yi teşekkürler...

• Hazir konusu acilmisken benim de bir sorum olcak. Bunlari ne anlama geldigini anlatan bir site var mi veya burda bir konu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsclobberingtime

Hazir konusu acilmisken benim de bir sorum olcak. Bunlari ne anlama geldigini anlatan bir site var mi veya burda bir konu ?

Bunlar ses formatları filmleri izlerken daha gerçekçi sinemadaki gibi ses alıyorsun tabiki ev sinema sistemin varsa 5+1 / 7+1 gibi. yolladığım linkten bakabilirsin.http://forum.donanimhaber.com/m_47571992/tm.htm
  • torrenlerden bak.ama bende truehd transformers vardı,44.5 gb. uğraşırmısın bilmem.bence satın al.
  • Bence direk satın al. O kalitede Türkçe ses dosyaları biraz zor bulunur.
  • Zor bulursun o kalitede Türkçe sesi zaten bulsanda dublajla bir yere kadar... En kalitelisi orjinal dilde izlemen
  • .rar olarak parçalanmış şekilde bulabilirsin ama bu filmleri paylaşanlar vip üyeleri için hazırlıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ses sisteminiz destekliyor mu?
  • Teşekkürler arkadaşlar sanırım bu gidişle orjinal filmini almaktan başka şansımız pek yok. tr dublaj filmler sanırım elden geçip düzenleniyor ve genelde Dobly digital 448-640kbps arasında ses dosyaları, arkadaşım sendeki transformers tr dil varmı ? DTS-HDMA mı ? evet ses sistemim destekliyor. konu açarken yazmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

torrenlerden bak.ama bende truehd transformers vardı,44.5 gb. uğraşırmısın bilmem.bence satın al.

pardon truehd yazmışsın. peki TR dilmi yoksa altyazılımı ? eger türkçe ise tr çevirince ses trehd kalıyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy_wanted

quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

torrenlerden bak.ama bende truehd transformers vardı,44.5 gb. uğraşırmısın bilmem.bence satın al.

pardon truehd yazmışsın. peki TR dilmi yoksa altyazılımı ? eger türkçe ise tr çevirince ses trehd kalıyormu ?

Yerli torrent sitelerinde tabiki de hit olanlarda bulabilirsin.

Örnek;

Robin Hood 2010 BluRay Remux AVC DD 5.1 TR-ENG NovaHD

----- Genel Bilgiler -----

Format : BDAV
    Format/Info : Blu-ray Video
    File size : 28.7 GiB
    Duration : 2h 35mn
    Overall bit rate mode : Variable
    Overall bit rate : 26.3 Mbps
    Maximum Overall bit rate : 35.5 Mbps

----- Video Bilgileri -----

Format : AVC
    Format/Info : Advanced Video Codec
    Format profile : High@L4.1
    Format settings, CABAC : Yes
    Format settings, ReFrames : 4 frames
    Codec ID : 27
    Bit rate mode : Variable
    Bit rate : 23.0 Mbps
    Maximum bit rate : 32.0 Mbps
    Width : 1 920 pixels
    Height : 1 080 pixels
    Display aspect ratio : 16:9

----- Ses Bilgisi - Türkçe -----

Format : DTS
    Format/Info : Digital Theater Systems
    Codec ID : 130
    Bit rate mode : Constant
    Bit rate : 755 Kbps
    Channel(s) : 6 channels
    Channel positions : Front: L C R, Side: L R, LFE
    Sampling rate : 48.0 KHz
    Bit depth : 24 bits
    Compression mode : Lossy
    Stream size : 841 MiB (3%)
    Language : Turkish

----- Ses Bilgisi - İngilizce -----

Format : DTS
    Format/Info : Digital Theater Systems
    Format profile : MA / Core
    Muxing mode : Stream extension
    Codec ID : 134
    Bit rate mode : Variable
    Bit rate : 1 576 Kbps / 1 510 Kbps
    Channel(s) : 6 channels
    Channel positions : Front: L C R, Side: L R, LFE
    Sampling rate : 48.0 KHz
    Bit depth : 24 bits
    Compression mode : Lossless / Lossy
    Language : English

----- Alt Yazı Bilgisi -----

Format : PGS
    Language : English

Format : PGS
    Language : Turkish

• crazy_wanted C kullanıcısına yanıt
    Bu kalitede Türkçe ses bulman zor.
    Genelde Türkçe sesler Dolby True HD Core 640kbps olarak Disklerde yerini alıyor ve yeterlidir bu daha yükseğine gerek yok.
    Bazen çok nadir de olsa DTS 768Kbps oluyor.
    Ama genelde Dolby Digital 448Kbps oluyor.

İngilizce ise her türlüsünü disklerde bulabilirsiniz.
    DTS-HD MA
    DTS-HD HR
    Dolby True HD gibi.
  • teşekkürler herkeze, torentten indirip içine tr altyazı atacagim veya tr ses dosyası atıp o şekilde izleyeceğim.
  • True HD olarak Türkçe dublaj destekli film bulmak çok zor. Ancak Türkçe altyazılı olarak bulabilirsin. Benimde evimde 5+1 ve AVR sistemim var. Sistemi aldığımdan beri True HD peşinde dolaşıp duruyorum. Şu ana kadar 6-7 adet film indirdim ancak True HD filmlerde en küçük olanı 30 Gb üstünde. Avatar var elimde ama 70 Gb üstünde. Suç çetesi 37 Gb civarı idi galiba. Yani indirme imkanın varsa bunları yabancı torrent siteleri başta olmak üzere çok yerde bulabilirsin. Türkçe dublaj hiç düşünme çünkü aynı tadı alamıyorsun. Altyazılı izlemeni tavsiye ederim. Dublajda hisleri ve duyguları tam olarak yakalaman imkansız gibi. Orjinal film alıp izlemek daha doğru gibi ancak Player'ın desteklemesi gerekecek. AVR ses bağlantılarını optik yap mutlaka. Sistemde bir adet sub mutlaka olsun ben sub eksikliğini çok yaşadım. Ama Flac müzik anlamında süper. Kolay gelsin işin zor. Kendimden biliyorum. :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.