Şimdi Ara

DTS Sound Ekolayzır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kitkatı yüklemeden önce dts sound ekolayzırı tüm sistem üzerinden yapıyoduk ve ciddi bir ses artışı oluyor şimdi bunu kaldırmışlar ve ciddi bi ses düşmesi yaşadım bunu yüklemenin bi yolu yokmu?

• Kaldırıldı malesef
  • gelir inş beta sürüm dediler umutluyum
  • Ayarlardan ses profillerinde girdiğiniz zaman en altta bulunan BesAudEnh gibisinden bir seçenek sunmuşlar denemeye değer onun haricinde google olay müzik uygulamasının ayarlarından ekolayzer ayarını yapmakta fayda var kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wjéasz

Arkadaşlar kitkatı yüklemeden önce dts sound ekolayzırı tüm sistem üzerinden yapıyoduk ve ciddi bir ses artışı oluyor şimdi bunu kaldırmışlar ve ciddi bi ses düşmesi yaşadım bunu yüklemenin bi yolu yokmu?

Evet benim de ilk dikkatimi çeken ses oldu. Ciddi oranda düşüş var. Zaten orta kalite ses vardı şimdi daha kötü oldu. İnş düzeltirler.

• dts sound un playerını bulunabilirmi acaba çok iyiydi
  • Arkadaşlar daha önce BesAudEnh den bahsetmiştim bir faydası olmuyor kesinlikle aptallık hali hazırda kötü olan ses kalitesini birazcık daha düzeltmeye çalışıyormuş gibi yapıyor dts kesinlikle geri gelmeli bu ses sorununa çözüm gelmeli müzik dinleyemiyorum
  • Telefonu müzik dinlemek için kullanıyordum bi müzik açtım şok geldi sanki boş kilerde sarkı söylüyorlar gibi

• biraz araştırdım ama yok dts gibi bişey kesinlikle geri gelmeli

• Arkadaşlar DTS falan değilde Viper4Android deneyin. Tek kelime ile harika diyorum. Bass ve tizleri düzgün ayarlarsanız deli gibi kalite alıyorsunuz. Viper'in yanından geçemez DTS Sound
  • Google play müzik-ayarlar-ekolayzer var ama haline demek istediğiniz farklı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.