Şimdi Ara

Dua Topiği (Porto - Fenerbahçe)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce bu foruma yazı yazmadım hep okuyordum ilgi çekici tarafları var kabul etmek zorundayım. Şimdi ben de üye oldum ve aranızda olmaktan memnunum. Madem bu benim açtığım ilk konu olacak, bugünkü, Türk futbolu için önemli maça oruç tutan ağızlarımızdan çıkacak hayır dualarınızı eksik etmemenizi isteyerek başlamak istiyorum. Bugün Şampiyonlar Ligi'nde Rum Kesiminden bile takım varken, Ukrayna'dan iki, Fransa'dan üç takım varken, çıkış içinde olduğunu düşündüğümüz Türk Futbolu'nun tek temsilcisi Fenerbahçe'ye yürekten başarılar diliyorum.

Allahım oruç tutan ağızlarımızla sana geldik, bizi geri çevirme dualarımızı kabul eyle, Fenerbahçe'yi bugün yenilenlerden etme yarabbi.

• AMİNNNNNN
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar_kfy

Allahım oruç tutan ağızlarımızla sana geldik, bizi geri çevirme dualarımızı kabul eyle, Fenerbahçe'yi bugün yenilenlerden etme yarabbi.

• Amin İnşallah
  • berabere kalirsak super olur gruptan cikmak zor maglup olmamak lazim

gecesen sene 1 maglubiyetle gruptan ciktik..
  • quote:

Daha önce bu foruma yazı yazmadım hep okuyordum ilgi çekici tarafları var kabul etmek zorundayım. Şimdi ben de üye oldum ve aranızda olmaktan memnunum. Madem bu benim açtığım ilk konu olacak, bugünkü, Türk futbolu için önemli maça oruç tutan ağızlarımızdan çıkacak hayır dualarınızı eksik etmemenizi isteyerek başlamak istiyorum. Bugün Şampiyonlar Ligi'nde Rum Kesiminden bile takım varken, Ukrayna'dan iki, Fransa'dan üç takım varken, çıkış içinde olduğunu düşündüğümüz Türk Futbolu'nun tek temsilcisi Fenerbahçe'ye yürekten başarılar diliyorum.

Şimdi ters yönde Dua edenler varsa ne olcak bence hak eden kazansın

• İnşallah porto kazanır, aminnnnnnnnnnnn
  • Duayla olsaydı bütün imamların tuttuğu takımlar şampiyon olurdu

• Biz duamızı ederiz, kabul edilip edilmeyeceğini bilecek olan Yüce Allah'tır.

Allah hepinizden, dua eden ve etmeyen herkesten razı olsun.

Allahım bu gece yenilgiyi gösterme galibiyeti nasip et yarabbi.

• @serdar_kfy

iyi düşünmüşsün kardesm, seni

Bende en içten dileklerimde dualarımı ediyorum, haydi bismillah!
  • quote:

Daha önce bu foruma yazı yazmadım hep okuyordum ilgi çekici tarafları var kabul etmek zorundayım. Şimdi ben de üye oldum ve aranızda olmaktan memnunum. Madem bu benim açtığım ilk konu olacak, bugünkü, Türk futbolu için önemli maça oruç tutan ağızlarımızdan çıkacak hayır dualarınızı eksik etmemenizi isteyerek başlamak istiyorum. Bugün Şampiyonlar Ligi'nde Rum Kesiminden bile takım varken, Ukrayna'dan iki, Fransa'dan üç takım varken, çıkış içinde olduğunu düşündüğümüz Türk Futbolu'nun tek temsilcisi Fenerbahçe'ye yürekten başarılar diliyorum.

İnşallah iyi bir sonuş alırız ama takımın bugünkü görüntüsüne bakarsak işimizin dualara ve Allah a kaldığına inanıyorum..

• Olmayacak duaya amin diyoruz ama bu kadro ve futbolla başka umudumuz yok. Amin
  • Siz işi bilmiyonuz bakın dua böyle olur.

http://www.seyrettir.com/video/227/Boluspor_Duasi.html
  • allahım senden birkaç dileğim var lütfen kabul eyle şu aciz kulunun duasını şu mübarek ramazan hürmetine

1...aziz yıldırım a ya akıl ver yada biran evvel bu işi bırakmasını sağla ya rabbim
    2...yanlış transfer politikaları ile mahvolan takımı biran evvel eski güçünü kazandıracak transferler yapılmasını sağla ya rabbim
    3..aurelio nun boşluğunu maldonado josico emre ve selçuk gibi alt seviye (emre müzmin) oyuncularla dolacağını sanan tüm yetkililere biiran evvel akıl fikir ihsan eyle ya rabbim
    4.....yürekli ortasaha lazım bu takıma artık bunu görmeleriini nasip eyle appiah ve tuncay gibi oyuncuların bulunmasını nasip eyle ya rabbim
    5...semih ve alex i sakatlıklardan koru ya rabbim
    6..aurelionun boşluğunu biran evvel fofana gibi genç ve süper yetenekli oyuncularla doldurmaması sağla ya rabbim....
  • AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
  • Patrik kutsasın sizi.
  • Amin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Susturucu10Şanlı

allahım senden birkaç dileğim var lütfen kabul eyle şu aciz kulunun duasını şu mübarek ramazan hürmetine

1...aziz yıldırım a ya akıl ver yada biran evvel bu işi bırakmasını sağla ya rabbim
    2...yanlış transfer politikaları ile mahvolan takımı biran evvel eski güçünü kazandıracak transferler yapılmasını sağla ya rabbim
    3..aurelio nun boşluğunu maldonado josico emre ve selçuk gibi alt seviye (emre müzmin) oyuncularla dolacağını sanan tüm yetkililere biiran evvel akıl fikir ihsan eyle ya rabbim
    4.....yürekli ortasaha lazım bu takıma artık bunu görmeleriini nasip eyle appiah ve tuncay gibi oyuncuların bulunmasını nasip eyle ya rabbim
    5...semih ve alex i sakatlıklardan koru ya rabbim
    6..aurelionun boşluğunu biran evvel fofana gibi genç ve süper yetenekli oyuncularla doldurmaması sağla ya rabbim....

Yürü be susturucu , Amin

• quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

Patrik kutsasın sizi.

Şahin K'da, sizi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.