Şimdi Ara

Dual Axe (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: erden1978

Bir müddet önce 90 Lvl Sun Axx duştu .
    Sun sevdam yüzünden satmaya kıyamadım ve Yeni bir karekter acıp onglarda
    kasmaya başladım.Farm bitti şimdi Lvl zamanı.
    Lakin Daha önce EU Denemiyim yok deneek kadar az..Axx hangi skil ler acılır yanına ne gider
    Üst konular daki bilgi değil bana tecrubeli axx kasmış pvp deneyimi iyi olan ustatlardan bilgi lazım

bence biraz pişman olucaksın şöle gereğinin 3 katı sp kas bence axe yi beğenmessen en azından 2h ye geçebilrsin
  • Cevap lar icin Teşekkür ederim herkeze ayrıca
    Dönüş yok artık kasıcaz 1,15 bil sp kastırdım.
    Şuan Lvl kasma başladı dönuş yok yani
    Sun icin Char kasılır neden kasılmasın siz bi sunun tadına varın helede
  • @thegreenblack

Başka açmıyor diye bizde açmıcaz.Axe kullananın az olması axenin kötü olduğunu göstermez.Warlock'ta az ama güzel char.Axe çok seri vuruyor bence güzel char tabi zevk işi ama kötü deme barim sevmiyorum de
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmmuT

@thegreenblack

Başka açmıyor diye bizde açmıcaz.Axe kullananın az olması axenin kötü olduğunu göstermez.Warlock'ta az ama güzel char.Axe çok seri vuruyor bence güzel char tabi zevk işi ama kötü deme barim sevmiyorum de

axe kötü degil ama axe ile pvp yapılmaz yani baştan sona pvp olmaz tabi kullanmadan bilinmez wariorda axe stun koymak için kullanılır az warior pvpsi izleyin axe 2h falan açıksa görün proflar nasıl oynuyor mesela 1h ile de pvp olmuyor onunda kalkan ittirme sikili kullanılıyor ben ne desem boş ff olup oynamadıktan sonra anlamaz millet boşa yazıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SuN_PeaCe

quote:

Orijinalden alıntı: erden1978

Bir müddet önce 90 Lvl Sun Axx duştu .
    Sun sevdam yüzünden satmaya kıyamadım ve Yeni bir karekter acıp onglarda
    kasmaya başladım.Farm bitti şimdi Lvl zamanı.
    Lakin Daha önce EU Denemiyim yok deneek kadar az..Axx hangi skil ler acılır yanına ne gider
    Üst konular daki bilgi değil bana tecrubeli axx kasmış pvp deneyimi iyi olan ustatlardan bilgi lazım

bence biraz pişman olucaksın şöle gereğinin 3 katı sp kas bence axe yi beğenmessen en azından 2h ye geçebilrsin

Ne 3k Spsi kardeşim ? Korkutmayın Adamın Gözünü 1.8 İle Two Axe One Handed Cleri 100e FF oluyor.
    biz Kastık ordan biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: thegreenblack

quote:

Orijinalden alıntı: AmmuT

@thegreenblack

axe kötü degil ama axe ile pvp yapılmaz yani baştan sona pvp olmaz tabi kullanmadan bilinmez wariorda axe stun koymak için kullanılır az warior pvpsi izleyin axe 2h falan açıksa görün proflar nasıl oynuyor mesela 1h ile de pvp olmuyor onunda kalkan ittirme sikili kullanılıyor ben ne desem boş ff olup oynamadıktan sonra anlamaz millet boşa yazıyorum

Adam çatır çatır yaptı pvpsini

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.