Şimdi Ara

Dual Axe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sun sevdam yüzünden satmaya kıyamadım ve Yeni bir karekter acıp onglarda
    kasmaya başladım.Farm bitti şimdi Lvl zamanı.
    Lakin Daha önce EU Denemiyim yok deneek kadar az..Axe hangi skil ler acılır yanına ne gider
    Üst konular daki bilgi değil bana tecrubeli axx kasmış pvp deneyimi iyi olan ustatlardan bilgi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ablay -- 20 Ekim 2009; 14:38:17 >

• Kullanınca anlıcaksın sun da olsa axe bir işe yaramıyor axe ile sadece sutun yapılır çünkü vuruşları güçsüz 9d de üzeri full sun elidene sun +5 axe olan messenger diye bi karakter vardı adam sattı sun axeyi 2h ye döndü umarım zahmetine değer ama bence pek bulaşma fakat saglam bi farm yap yanında 2h yide aç yan build cleric olsun baktın axe iyi vurmuyor sdece stun yapar 2 h ile dare devile devam axenin ve 2h nin tüm sikilleri acmalısın clericte ise bless holeyspell ve dvisonu acmalısın kolay gelsin
  • Katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: thegreenblack

Kullanınca anlıcaksın sun da olsa axe bir işe yaramıyor axe ile sadece sutun yapılır çünkü vuruşları güçsüz 9d de üzeri full sun elidene sun +5 axe olan messenger diye bi karakter vardı adam sattı sun axeyi 2h ye döndü umarım zahmetine değer ama bence pek bulaşma fakat saglam bi farm yap yanında 2h yide aç yan build cleric olsun baktın axe iyi vurmuyor sdece stun yapar 2 h ile dare devile devam axenin ve 2h nin tüm sikilleri acmalısın clericte ise bless holeyspell ve dvisonu acmalısın kolay gelsin

hayatında Kaç Kez 100FF bi Charda Sun Axe kullandınki?
    Benim Warriorla Ben Axeyle adam kesiyordum +5 ile Axeyi hafife alanlar var ama Acaip hızlı ve seridir bide karşı tarafa sürekli bleed ve stun atınca çok avantajlı oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: erden1978

Bir müddet önce 90 Lvl Sun Axx duştu .
    Sun sevdam yüzünden satmaya kıyamadım ve Yeni bir karekter acıp onglarda
    kasmaya başladım.Farm bitti şimdi Lvl zamanı.
    Lakin Daha önce EU Denemiyim yok deneek kadar az..Axx hangi skil ler acılır yanına ne gider
    Üst konular daki bilgi değil bana tecrubeli axx kasmış pvp deneyimi iyi olan ustatlardan bilgi lazım

Afedersin ama o Axx değilde , Axe değilmiydi
  • Bir sun çin hayatta yeni chara başlamam
    ( benım dusuncem )
  • quote:

Orijinalden alıntı: VaramiR

quote:

Kullanınca anlıcaksın sun da olsa axe bir işe yaramıyor axe ile sadece sutun yapılır çünkü vuruşları güçsüz 9d de üzeri full sun elidene sun +5 axe olan messenger diye bi karakter vardı adam sattı sun axeyi 2h ye döndü umarım zahmetine değer ama bence pek bulaşma fakat saglam bi farm yap yanında 2h yide aç yan build cleric olsun baktın axe iyi vurmuyor sdece stun yapar 2 h ile dare devile devam axenin ve 2h nin tüm sikilleri acmalısın clericte ise bless holeyspell ve dvisonu acmalısın kolay gelsin

Benim Warriorla Ben Axeyle adam kesiyordum +5 ile Axeyi hafife alanlar var ama Acaip hızlı ve seridir bide karşı tarafa sürekli bleed ve stun atınca çok avantajlı oluyor

Tibet 100 lvl ff 2h cleric sahibiyim bilgilerimiz var az cok Allaha şükür bu arada nick llARESll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thegreenblack -- 20 Ekim 2009; 12:24:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DUAL CLEAVER+9 TAKASI
    17 yıl önce açıldı
    FULL STR FORCE BOW NE GİYMELİ ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VaramiR

quote:

Tibet 100 lvl ff 2h cleric sahibiyim bilgilerimiz var az cok Allaha şükür bu arad nick llARESll gif=bilmeden atlama

Demek Senin Warrior Ezikmiş

• oyunda neden bi servarda axe toplasan 2 tane var ?? oyunu bilenlere sor sen de gel izle bi pvp tibette axeden anca stun için yararlanılır benim charla pvpye cıkınca kimse bulaşmaz cok eziğim ondanmı acaba
  • quote:

oyunda neden bi servarda axe toplasan 2 tane var ?? oyunu bilenlere sor sen de gel izle bi pvp tibette axeden anca stun için yararlanılır benim charla pvpye cıkınca kimse bulaşmaz cok eziğim ondanmı acaba

Çünkü herkeste aynı Taktik aç Stun bled skilini at sonra Dare Dewil oda işe yarıyor ama 100FF Axe İle +5le ne adamlar kesilir bilemezsin.. Hele Bide Elinde Sun Olunca
  • WAramire katılıyorm.. Axe Cok Seridir:):P
  • 9d de adamın üzeri full sun elinde sun axe var adam sattı sun axeyi 2 h yaptı az konustum sun axe noob diyor ff dı adam axe ile beni kesemiyordu bu bilgi işe yarar herhal neyse arkadaş yapsın charı bakalım ne imiş ne değilmiş görelim kim iyi biliyormuş cıkar ortaya
  • quote:

9d de adamın üzeri full sun elinde sun axe var adam sattı sun axeyi 2 h yaptı az konustum sun axe noob diyor ff dı adam axe ile beni kesemiyordu bu bilgi işe yarar herhal neyse arkadaş yapsın charı bakalım ne imiş ne değilmiş görelim kim iyi biliyormuş cıkar ortaya

Çok Sunlu Olupta Ezik adamlar var zaten silkroadı biliyorsan bunuda biliyorsundur.İş Sadece Sunla Bitmiyor,Şuan Bizdeki Char 100Two 100One 100Axe Max 100 Cleric Max Eğer Merak ediyorsan nasıl Kesiyorlar Diye Uranüs Çok uzak Değil
    Hem Bide 9D biteli Çok Oldu Şartlar Değişti.

• rev 6 dan baktımda 98 axe kullanan hiç yok fakat 98 2h 24 tane var millet oyunu bilmiyor galiba
  • Tibette oynayan tanıdıgın varsa Messenger isimli charı sor şimdi hacklenmiş bizim türklerde öncden yabancıdaydı adam oynamasınıda iyi bilirdi 2h yapınca estirmeye başlamıştı
  • quote:

rev 6 dan baktımda 98 axe kullanan hiç yok fakat 98 2h 24 tane var millet oyunu bilmiyor galiba

Ona Bakarsan Wizlerde inanılmaz fazla ama tek başlarına bir hiçler.
    Sen Beni Anlayamazsın,Sen Devam et bleed + Dare Devile
  • Ben Eski Bir Tibetliyim 80 Zamanında M4D_M4X_TR59 un sahibiydim. Tanıdıkta var
  • bizde onu diyoruz axe tek kullanılmaz yanına 2h açıcaksın stun vurup dare devil diyoruz pvpde baştan sona axe kullanırsan karşındaki eleman bön bön bakmaz eger baştan sona axe kullan gör farkı servarlar arası geçiş olsada axe ile 2 h kapışsak al silahını gel tibete tibet acıldıgından beri oradayım TR_KaoS_041 blade charımı sattım 2 h kastım llARESll senin nick tanıdık geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thegreenblack -- 20 Ekim 2009; 12:49:27 >
  • Eski Tibetli Olan Kimse Unutmaz o Charı
  • @erden1978
    Şahsen Axe'ın iyi yada kötü olup olmayacağı hakkında hiç bir fikrim yok.Ama yazılanlar arasında gördüm bir SUN için yeniden karakter bende açmam.Ama ne yaparım olan karakterime uygun SUN varsa takas yapmaya çalışırım yada bir başka şekilde değerlendirim.Genede zevk ler ve renkler tartışılmaz.Ayrıca şu oyunda şunu farkına vardım; eğer karakterini tanırsan ve rakiplerinin hareket tarzlarını bilirsen en güçlü olmaya adaysın...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.