Şimdi Ara

dual core e5300 darboğaz ve değişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar sorunum başlıktaki gibi powercolor hd4830 1gb 256 bit ekran kartım var the witcher 2 oynarken msi afterburner ile izlememde işlemci kullanımı %90-99 civarındayken gpu kullanımı %30-40 larda kalıyor nedeni darboğazmıdır ?
    işlemci almaya karar verdim sistemim gigabyte GA-G31M-ES2L rev 1 4 gb ram ve 500w power supply aklımda modlu xeon işlemci almak var 80 tl ye kadar 2.el tavsiyelerinizi bekliyorum ve bir de ne kadar performans artışı sağlar ?

• yardımcı olacak kimse yok mu ?
  • Modlu xeon işlemci alın çok fark edecektir eğer 4 çekirdekli alırsanız
  • cevabınız için teşekkürler hocam bir sorum daha var

https://ark.intel.com/tr/products/34447/Intel-Xeon-Processor-X5472-12M-Cache-3_00-GHz-1600-MHz-FSB bu işlemciyi alsam power supply sorun çıkarırmı zira 130w tdp si var ve soğutma konusundada standart intel soğutucum var

yoksa direk şunumu alayımhttps://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-4-cekirdek-xeon-e5345-2.33ghz-islemci-775-pin-uyumlu-8mb-cache-385358254/detay

• hocam aliexpresse pek güvenmiyorum açıkçası birde yurtdışı olunca gelmesi falan uzun sürer diye korkuyorum birde dediğiniz işlemci 125w tdp li bendeki güç kaynağıda 500w ve eski verimliliğinin az olduğunu düşünüyorum sorun çıkarmazmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimus19999

hocam aliexpresse pek güvenmiyorum açıkçası birde yurtdışı olunca gelmesi falan uzun sürer diye korkuyorum birde dediğiniz işlemci 125w tdp li bendeki güç kaynağıda 500w ve eski verimliliğinin az olduğunu düşünüyorum sorun çıkarmazmı ?

Aliexpress emin olun sahibindendeki satıcılardan daha güvenilir :) size attığım linteki satıcı 800'den fazla sadece bu işlemcinin satışını yapmış ve güvenilir satıcı. Psu'nun sorun çıkaracağını sanmıyorum 2 hafta bekleyeceksiniz ama değer yani bence
  • kapıma kadar getirecekler değilmi ? :D
  • optimus19999 O kullanıcısına yanıt
    Evet ptt kargo ile evinize kadar gelecek :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilgilendiğiniz için çok teşekkürler hocam iyi forumlar :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.