Şimdi Ara

DUAL CORE İÇİN ÖNERİLERİNİZ. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence dual 65 nanomete 2*2 mb casheli 900 serisi inteller yolda onları almak bence daha mantıklı fiyat performansta da amd den oldukça iyiler ve hiç ısınma sorunları yokmuş oc kısmı ise muhteşem 4ghz olmayanı yok bu hafta elimde bi aksilik olmassa bir tanesi gelicek test leri vericem buraya karşılaştırma imkanı olcucak inşallah
  • 830 u pek takdir edemedim ben geçen hafta içersinde.

3ds max 7.0 da tek core çalışırken overclocklu sempron 2800 le aynı zamanda render ı bitirdi. bu arada 3ds max inde denyoluğu vardır mutlaka :) Yada başka bişiler. Tabi bu arada biz üşürken o pişiyodu :)

dual tabiki çoşuyo ama single da 2.1 ghz çalışan bi sempron 2800 le kafa kafaya çalışması pek hoş diil.
  • yok yok arkadşlar şu zamanda dual şart.
    bunun için sistemi baştan aşağı yenileyecek arkadaşlara allah sabır wersin.:)
    kesin lanet edecekler. bu arada gerçekten dual coreler pahalı.bence beklemek en iyisi.gonul isterki en kralı ama neylesin :)
  • şu anda ofiste kullanmakta olduğum bilgisayarda x2 3800+ işlemci var. mimari uygulmalar için kullandığım bu bilgisayardan kesinlikle memnunum. özellikle çoklu uygulamalarda oldukça başarılı bir performansa sahip. tabii süper pi testinde evimdeki 3000+@2250mhz işlemcimden geride kalıyor ama bu normal, defaultta 2000 mhz de çalışıyor çünkü.
  • amd x2 bir ay kulandım sonra intel e geçtim at tan inip eşege biner gibi oldum ben ce amd x2 oglunda çok şeker abi allah bagışlasın...
  • Yaklaşık 1 haftadır D820 2.8ghz@3.36ghz olarak kullanıyorum ECS 945P-A anakart twinmos dual 512x2 ddr2533 ram var işlemci sıcaklığı çok iyi idle 39-40 arası load max 55 gördü fan tt golden orb2 hesaplı ama gayet başarılı soğutma sanırım anakart yüzünden daha oc yapamıyorum fsb yi 241 yaptığımda harddiskleri görmüyo 240 a çektiğimde sorun yok işin özü 3800 x2 ile arasında en az 100$ fark var bence değmez fiyat/performasta P4 D 820 şiddetle tavsiye edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serqanz -- 13 Mart 2006; 22:23:35 >
  • Overclocklu olarak ele alırsak pentiumların avantajı fiyat/performans olarak çift çelirdekte daha fazla üstelik intel çipli anakartlarda 7+1 HD ses çipi var. Acaba heriki cephede oc li mukayese yapan varmı bakmak lazım
  • X2 alma hem pahallı hem de genellikle takoz çıkıyor...Opteron 165 alınabilecek en iyi dual-core i$lemcilerden.
  • x2 tercihin olsun o/c düşünüyorum dersen ucuz yoldan d820 kapa derim
  • bence amd den şaşma derim
  • Ben Pentium D 830 kullanıyorum söylediği kadar X2 3800+ dan yavaş değil aksine bazı yerlerde hızlı forumda karşılaştırmıştık bir arkadaşla...
  • intel daha ucuz.. alınabilir, ama ben x2 ucuzlasa da alsam diye dua ediyorum.
  • arkadaşlar herkese teşekkürler. intelin fazla ısındığı, x2 nin iyi o/c olmadığı anlaşılıyor.opteron 165 en iyi seçim gibi görünüyor.fiyatları biraz yüksek ama biraz daha bekleyip 165 almak daha mantıklı.sağolun varolun...
  • kim demiş fazla ısınıyor diye allah aşkına bırakın kullananlar konuşsun ben size öneri yapmıycam ama ben dandik elle yaptığım bir soğutmayla aşşağıdaki mhz hızına çıkıyorsam ve sistemimde ısınmıyorsa sorun yok demektir 55 derecenin üzerine hiç çıkmıyor işlemcim ve video rendering yaparken işlemci full yuklu halde bir çok işlem yaparken yani seçim senin sörf yapacaksan amd al ama yanında iyi bir alet edavat çantası gezdirmek istiyorsan intel
  • ee hangi anakart alınmalı oc de yapabilmek için dual core 2.66 ve hangi anakart sonucta fiyat performans önemli ..
  • durun ya ne amdsi :)

bekle kardeş sana güzel bir conroe alırız
  • CONROE 'yi gerçekten merakla bekliyoruz. Tabi ki mudili de yoldadır herhalde.
  • böyle bir sistem aldım nasıl o/c performansı olur??? önerileriniz nelşerdir? ayrıca cpu soğutucu olarak zalman 7000cu war.. lga775 için dönüştürücüsünü de aldım..

sistem:

SAPPHIRE ATI RADEON X1800XL 256MB GDDR3 PCI-E VIVO EKRAN KARTI
    ASUS P5WD2-E PREMIUM INTEL975X SOKET 775 ANAKART
    KINGSTON 1024MB 675MHZ CL4 DDR2 MEMORY (2X512MB)
    INTEL PENTIUM4 D 830 3.0GHz LGA775 800MHZ DUAL CORE İŞLEMCİ
  • ARKADAŞLAR BENİM SİSTEMİM Default ayarlarda ve aşırı ısınıyor. sebebini anlayamadım yardım lütfen. İşlemci 80 in altına inmiyo sistem boştayken bile.
    Diğer bi sorun ise Sata 2 hdd yi ide hdd ymiş gibi görüyo yardımlarınız lütfen
  • ARKADAŞLAR BENİM SİSTEMİM Default ayarlarda ve aşırı ısınıyor. sebebini anlayamadım yardım lütfen. İşlemci 80 in altına inmiyo sistem boştayken bile.
    Diğer bi sorun ise Sata 2 hdd yi ide hdd ymiş gibi görüyo yardımlarınız lütfen

sistemi yazmayı unutmuşumda
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.